Sizce bunun verdiği duyguları her gün yaşamak nasıl olurdu?#reda
Güncellemeler:
3 ay
İsterdim galiba ya çünkü düşünsene birisini seviyorsun senin için diğer insanlardan farklı diğer erkeklerden ya da diğer kadınlardan çok farklı sadece görünce bile içindeki bütün her şeyi harekete geçirebilecek bir güce sahip o yüzden her sabah gözümü ona karşı açmak isterdim Belki de hayatta en çok istediğim şeylerden birisiydi ama Allah karısına bağışlasın
Bir insanın her sabah sevdiği birisiyle uyanması için illaki sevgilisi ya da hayatında karısının olmasına gerek yok, yani kısacası aşk ilişkisi yaşamasına gerek yok bir insan güne sağlıklı ve ailesi ile birlikte o yana biliyorsa sevdiği insanlar yanındaysa zaten güne her sabah sevdikleriyle uyanmış demektir.
Belki de biz insanların en büyük hatası Aşk ilişkilerini hayatımızın bu kadar çok merkezine koymak da oluyor, her şey Aşk değil bunu unutmayın
lotus-patra | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Çok isterdim. O huzuru tatmayı özledim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Bunu kim istemez ki?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
MustiEmre | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İsterdim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
movie_colic | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Kim istemezdiki..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 20,3b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İsterdim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 11b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İsterdim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Nağma_ | Aşk İlişkileri konusunda 839 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Bunu istemeyecek insan yoktur herhalde. Sabah mutfaktan güzel kokular gelsin. Yerime birisi kahvaltıya hazırlamış çayı koymuş olsun. Sandalyeme de başkası oturmasın da😂 Su dersleri de yerime geçse kahvaltınin ardından mutlulugum nirvanaya çıkardı. 😁Kahvaltinin üstüne benim yerime bulasiklari toplasın, makineyi çalıştırsın. Eli degmisken çamaşır makinesini de çalıştırsin. E o kadar işi yapıp evi süpürmezse olmaz. Her yeri güzelce supursun ohh. 😁Ben de ikimize kahve yapayım. 😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
kafkefsago | Aşk İlişkileri konusunda 353 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Kim istemez ki, ona uyandığında istediğin zaman sarilabilmek, onu doya doya öpüp koklamak ona masum masum bakmak bunlar çok güzel his verir bence. Daha doğrusu öyle oluyordur diye tahmin ediyorum 😅. Pek sanmıyorum ama bakalım bir gün yasayabilirsek bu olayı, o zaman nasıl bir his verdiğini anlarım 😅😇.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Onursuzluk | Aşk İlişkileri konusunda 136 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Ben hersabah sevdiğim insanla uyanmayı tabi ki isterim. Ama asıl isteğim ne biliyor musunuz? Aslolan;sonsuza dek sevdiğin insanla kalabilmek ve gözlerimi son kapanışta onun yanında kapatabilmektir. Şuana kadar öyle biri çıkmadı. Hadi hayırlısı...
Sevmek sevilmek güzeldir sevdiğinle herşeyi yaşamak guzeldir yeterki tadı kaçmasın sevgiler eskimesin eskitmemek insanın kendi elinde çünkü elimde diyenleri çekilirsen sevgi ilgi göstermezsen herşeyin tadı kaçar ve soğukluk başlar kaybetmeden elinde olana kıymet vermek sevmek önemli bence 👉
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
DaRealBribery | Aşk İlişkileri konusunda 102 görüş paylaştı.
Bilge
3 ay
İsterdim, evet. Her uyandığında kendini huzurlu hissetmek, güvende olduğunu bilmek güzel bir şey..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Kahraman1022185 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Sjwjdnjejdndnd | Aşk İlişkileri konusunda 101 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Her sabah uyandığımda bana bakıp gülümsesin isterdim. Her sabah birlikte kahvaltı edelim, birlikte agliyip birlikte gülelim isterdim...
Ama nerde...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ahmettt555 | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Böyle muhteşem bir şeyi kim istemez ki sabah uyanırken günün başlangıcı sevdiğini görerek başlıyor uyurken günün bitirken sevdiğin ile bitiyor inşallah Allah herkese nasip eder.
En İyi Erkek Görüşü