Aşk İlişkileri Sabahları sevdiğin tarafından uyandırılan mısın, sevdiğini uyandıran mısın🙂? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Tercihin hangisi olur sevdiği tarafından uyandırılan olmak mı, sevdiğini uyandıran olmak mı🙂?#Aşkİlişkileri#tubasueda 🍀😎#... Sabahları sevdiğin tarafından uyandırılan mısın, sevdiğini uyandıran mısın🙂? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Oyuncakçıkız Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. kocamın alarm sesi ve sonra onun öpücükleriyle uyanıyorum, sonra o uyuya kalıyor onu kaldırmaya çalışırken tekrar uyanıyorum en son evden çıkarken gelip hunharca öpüyor tekrar uyanıyorum:D 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl telefonum tarafından uyandırılanım :D 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. İkisi de değilim maalesef :D sevgilim hiç olmadı bu yüzden de telefon ile uyanıyorum alarm kurduğum için o şekilde uyanıyorum 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Daha kavramsal düşünebilirsin istersen😃
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Alarm tarafından uyandırılan. İlk uyanan her zaman ben oluyorum. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Valla anamlar uyanıdırıyor pek sevdiğimi söyleyemem 😏 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde annem ya da babam uyandırıyor ajxjanfbd 1 0 Yorumla
OzanPasa35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Evet bunu kız arkadaşımda kaldığımda bana çok yapar. Hatta bazen sabahı bile beklemez sağolsun 😊 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tek başıma doktor tarafından uyandırıldım bu sabah 🥺 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Alarm sesiyle uyanıyorum. Sabah kimsenin uyandırmasını istemem zaten gergin oluyorum. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Telefonla uyanıyoruz bir çoğumuz.Sorsan herkes allı pullu. 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. İşe gidenim ben. Sgk bu tür sululuklara müsade etmez 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi de değil 😄 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbiriyim diyebilirimm 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Saat 5 gibi uyandığım için genelde ben 😄 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bekar olan taraftayım ve yatağımda yalnızım. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. ikisi de olmayan : ) 1 0 Yorumla