Aile & Toplum Sabahları öpülerek mi yoksa dürtülerek mi uyandırılıyorsun? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Yapay Zekaya Sor music.youtube.com/watchGünaydın Sabahları nasıl uyandırılıyorsun?Hadi kalk diye dürtülerek mi yoksa öpülerek mi? Güncellemeler1 yıl Hadi ama soru cinsel soru değil 😅@KızlarSoruyor düzeltir misiniz lütfen konu başka yerlere gidiyor: ) Güncellemeler1 yıl @KızlarSoruyor teşekkür ederim Sabahları öpülerek mi yoksa dürtülerek mi uyandırılıyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. sabahları telefonum uyandırır beni sadece. soru etiketi yanlış olmuş sanırım. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çeşitli yöntemler var tabi 😃😅Favorilerim falan. Dürtülmek onlardan biri değil.. 1 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl : ) Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Öpüşerek uyandırılmak isterdik ama diger secenegi asamadım 1 3 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Evli miydiniz? Yorumla Serenia 1 yıl Yok iste sorun orada 🥺 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Hee şimdi anladım konuyu 😃Boşverin böyle aha iyi koca yatak bizim öyle düşünün : ) Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhabalar hanımefendi Genellikle alarm ile uyandiriliyorum, hayatta tek olunca alarm ile uyanmak daha hoş oluyor. 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Ablam işe giderken çok ses çıkartiyor sonra küçük kardeşim okula giderken oda ses çıkarıyor en sonunda bebek sesiyle tam uyaniyom 1 0 Yorumla
Ex-Seraphim Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Hafif tirmiklarla isiriklarla🤣 kuyruklu patili bıyıklı bir kızim var ilgi hastası ve sabahları aç oluyor 😺😂 1 0 Yorumla
Deliihanfindiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Öperek kaldıranimiz olsa böyle sinirli mi gecer günümüz hxhxhhchc 2 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben çok erken kalktığım için asla uyandırılmıyorum. uyandıran benim 1 0 Yorumla
Jdhdydbfnfm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evin içinde ismimin bağırarak söylenmesiyle uyanıyorum 1 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bazen öperek uyandırır bazen de uzaktan baba kalk artık diye bağırıyor kızım :) 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Annem geliyor hadi oğlum saat 6'yı geçti diyor diyorum anne beni bu kadar nazik uyandırma 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabahları telefonumun alarmı ile uyanıyorum. 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. alarm ya da otomatik alışkanlık uyanma şekli kendi kendime. İkisi de yok 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Telefonum tarafından ritimle uyandırılıyorum be :/ 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben ise gidiyorum iyi uykular balım diyip öpüp gidiyor ❣️🧿 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Benim tokmak kafanın kosup koşup üstüme atlaması ile 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bazen öpülerek bazen oral ile bazen de tam tersi ben uyandırırım fena şekilde 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Güldürdün 😂Yataktan düşürülerek uyanıyorum 😂 1 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Gülme ya valla sinir oldum Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beni her sabah oğluşum uyandırıyor 1 5 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Ya şu sisteme sinir olmaya başladım etiketi cinsele attı soru çok başka bir hal aldı 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Öpülerek, dürtülerek demişsin. Yani şahsen benim de aklıma direkt o geldi. 🙄 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Ya saçmalama ben böyle bir soru sorar mıyım senin için fesat ala ala 😂 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Aa hayatta sormazsın :D Yorumla u lotus-patra 1 yıl Bu şekilde sormam tabii 😀 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Keşke bir durtenim olsa opulmekten vazgeçtim. Seni öpen var mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annecim sağolsun öperek uyandırır 1 2 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Ne güzel imrendim Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle teşekkürler ❣️🌹
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telefonumun saati hiç romantik değil😂😂😂 2 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. ikiside değil ben başka türlüsünü seviyorum 1 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. ikiside değil yalnızız gral hljdfh 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Alarmım sağ olsun hem öpüyor hem dürtüyor 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bip bip seslerı 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Telefonun sesine uyanıyorum. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alarm hangi kategoriye giriyorsa o. 🤷♂️ 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. İkisi de hayır ya kapım çalınır ya da alarm öter. 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl tek başıma uyanıyorum genelde alarm ile 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alarm sesiyle uyanıyorum 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Sabahları kedim tarafından uyandırılıyorum. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Telefon alarmım çalmadan kendiliğinden kalkarım 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Alarm tepemde ötüyor öyle uyanıyorum aah ah 1 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% 1 yıl Dürtülüyorum '' Alarmı kapat'' diye. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Valla ne öpülerek ne dürtülerek uyandırılıyorum 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. alarm ile uyandırılıyorum 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sadece alarm ile ne yazık ki 1 0 Yorumla
S1nann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Sabah öperek uyandıran kadın nasip olur umarım 1 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Umarım Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alarm ile uyanırım genelde. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Alarmla 😕😕 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Cevap belli öpülerek 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. Telefon sesi ile 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Öpülerek uyar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
sabahları telefonum uyandırır beni sadece. soru etiketi yanlış olmuş sanırım.
Çeşitli yöntemler var tabi 😃😅
Favorilerim falan. Dürtülmek onlardan biri değil..
: )
Öpüşerek uyandırılmak isterdik ama diger secenegi asamadım
Evli miydiniz?
Yok iste sorun orada 🥺
Hee şimdi anladım konuyu 😃
Boşverin böyle aha iyi koca yatak bizim öyle düşünün : )
Merhabalar hanımefendi
Genellikle alarm ile uyandiriliyorum, hayatta tek olunca alarm ile uyanmak daha hoş oluyor.
Ablam işe giderken çok ses çıkartiyor sonra küçük kardeşim okula giderken oda ses çıkarıyor en sonunda bebek sesiyle tam uyaniyom
Hafif tirmiklarla isiriklarla🤣 kuyruklu patili bıyıklı bir kızim var ilgi hastası ve sabahları aç oluyor 😺😂
Öperek kaldıranimiz olsa böyle sinirli mi gecer günümüz hxhxhhchc
ben çok erken kalktığım için asla uyandırılmıyorum. uyandıran benim
Evin içinde ismimin bağırarak söylenmesiyle uyanıyorum
Bazen öperek uyandırır bazen de uzaktan baba kalk artık diye bağırıyor kızım :)
Annem geliyor hadi oğlum saat 6'yı geçti diyor diyorum anne beni bu kadar nazik uyandırma
Sabahları telefonumun alarmı ile uyanıyorum.
alarm ya da otomatik alışkanlık uyanma şekli kendi kendime. İkisi de yok
Telefonum tarafından ritimle uyandırılıyorum be :/
Ben ise gidiyorum iyi uykular balım diyip öpüp gidiyor ❣️🧿
Benim tokmak kafanın kosup koşup üstüme atlaması ile
Bazen öpülerek bazen oral ile bazen de tam tersi ben uyandırırım fena şekilde
Güldürdün 😂
Yataktan düşürülerek uyanıyorum 😂
Gülme ya valla sinir oldum
Beni her sabah oğluşum uyandırıyor
Ya şu sisteme sinir olmaya başladım etiketi cinsele attı soru çok başka bir hal aldı 🙄
Öpülerek, dürtülerek demişsin. Yani şahsen benim de aklıma direkt o geldi. 🙄
Ya saçmalama ben böyle bir soru sorar mıyım senin için fesat ala ala 😂
Aa hayatta sormazsın :D
Bu şekilde sormam tabii 😀
Keşke bir durtenim olsa opulmekten vazgeçtim.
Seni öpen var mı
Annecim sağolsun öperek uyandırır
Ne güzel imrendim
Aynen öyle teşekkürler ❣️🌹
Telefonumun saati hiç romantik değil😂😂😂
ikiside değil ben başka türlüsünü seviyorum
ikiside değil yalnızız gral hljdfh
Alarmım sağ olsun hem öpüyor hem dürtüyor
Uykumu bölmemeyi tercih ediyor genelde
Bip bip seslerı
Telefonun sesine uyanıyorum.
Alarm hangi kategoriye giriyorsa o. 🤷♂️
İkisi de hayır ya kapım çalınır ya da alarm öter.
Söz konusu bile olamaz uyandırılmam..
tek başıma uyanıyorum genelde alarm ile
Alarm sesiyle uyanıyorum
Sabahları kedim tarafından uyandırılıyorum.
Telefon alarmım çalmadan kendiliğinden kalkarım
Kendi kendime kalkiyorum
Telefon olmasa yüzümüze bakan yok.
Alarm tepemde ötüyor öyle uyanıyorum aah ah
Sarsılarak
Dürtülüyorum '' Alarmı kapat'' diye.
Valla ne öpülerek ne dürtülerek uyandırılıyorum
İkisi de yok 🥺 kendim kalkıyorum
alarm ile uyandırılıyorum
Sadece alarm ile ne yazık ki
Sabah öperek uyandıran kadın nasip olur umarım
Umarım