Kimi insanlar sabahları agresif uyanır. Misal benim bazı dönemlerim gibi. 🙈 bazen çok güzel bazen de gergin uyanabiliyorum. Neyse, konumuz bu değildi. ☺️ Sabahları öperek uyandırılmak sizi sinirlendirir mi yoksa pamuk şekere mi döndürür?

Kimi insanlar sabahları agresif uyanır. Misal benim bazı dönemlerim gibi. 🙈 bazen çok güzel bazen de gergin uyanabiliyorum. Neyse, konumuz bu değildi. ☺️ Sabahları öperek uyandırılmak sizi sinirlendirir mi yoksa pamuk şekere mi döndürür?

Sabahları aşırı hırçın uyanırım fakat tatlı tatlı uyandırılırsam bu durum tam tersine dönebilir. Tamamen uyandıran kişiye ve nasıl uyandırdığına göre değişecek olan bir durum bu.
sinirlendirmez bu sabah babam öperek uyandırdı mesela ondan önce ki sabah da ablişş diyerek kız kardeşim çok alışığım öpülerek uyandırılmaya 😂😂😂 bir de o uyku sersemi ailemin bu girişimine aniden sarılarak tepki veriyorum ahahahhaha nerdeyse beni kucağınızda kahvaltı masasına götürünsene dercesine 😂😂
Cevap
14Cevap
Aşırı mutlu olurum
Benim de bazı dönemlerime bağlı bu. Bazen hoşuma gider, bazen sinirlenirim, uyurken ellemesin kimse bana. Falan
Önceleri ne öpmesi öpme neki fragman kalırdı uyandırdığının yanin da neler yapardi o da bende karşılıkli ama şimdi telefonun alarmını duyunca deli oluyoruz
Buna sinirlenen yoktur diye düşünüyorum. Yani varsa aklından zoru olmalı. Öylesine şamar atarak uyandırılmalı. Ancak ondan anlar. 😊
Pamuk şeker gibi olurum bu sabah aklıma öyle bir şey geldi zaten dedim keşke yanımda birisi olsa da beni öperek uyandırırsa sjjdjdj
Ben olurum sjsjs
Gece uykum bölünmeden uyumuşsam pamuk gibi olurum yok gece defalarca uykum bölünmüşse uyuyamamışsam sinirlenirim
Sinirlendirir. Birde korkutur uyurken aniden birinin dokunması Uzaktan seslenilmesi yeter uyandırmak için 😀
Güne pozitif başlarım zaten birde öpülerek uyandırılınca çok daha tatlı olurr
Kim Olduğuna Bağlı Sevdiğim Kız olursa Çok Mutlu Olur dudağından hemen ben de 🤭😅 Kızın
O anki ruh halime bağlı
Sinirlenedebilirim, pamuğa da dönebilirm
Yok ya o kadar romantik olmaya gerek yok tatlı bir günaydın sevgilim yeterli
Sevdiğim kişi tarafından bu şekilde uyandırılırsam asla rahatsız olmam ki, hoşuma gider..
Sabahları partnerime oral yaparak uyandırmak isterim.
Sinirlendirmez.
Sinirlendirir—- ağzım kokuyor yüzüm yağlı yağlı kimse beni böyle görsün istemem dişim fırçalayayım duşumu alıyım mis gibi kokayım öpücük manyağı yapsın😄💖
Sevdiğim kişinin öperek uyandırması mutlu eder 😃
Günüme ışık olur islerime kolaylık ruhuma huzur bir kitap yazılır bu konuda
Sabah sabah çok sinirli oluyorum
Herhalde sinirlendirir.
Uyandırma saatine şekline göre değişir
Adeta pamuk şekere dönerim. 🥰
Kimin optugune bağlı degil mi bu 😅
Kimin uyandırdığına bakar biraz
Kıyamam ya, çok düşünceli🤗👌
Pamuk şeker gibi olurum 😀
pamuk sekere dondurur
Pamuk gibi oolurum, ben de onu öpücüklere boğarım