Sizi her gece “iyi geceler” mesajı ile uyutan, her sabah”Günaydın”mesajı ile uyandıran birinden sevgili olur mu?

Eğer ne istediğini bilebilirse olur. Amacı ne diye hareket etmeliyiz. Mesela sürekli mesaj atan birisi istedikleri gerçekleşene kadar da böyle davranabilir.
hem de çok güzel olur😊 ıstemeyene. böylesine bulmuşsun da Allah'tan belanı mı arıyorsun derler adama.
Valla canım burda da her akşam iyi akşamlar diyip sabah ben uyanmadan günaydın mesajlari atanlar var ozaman onlardan da iyi sevgili olur
İdeal sevgili iddaalı bir tanım, bu kadarı kolay olur :)
Cevap
34Cevap
Oldu , olur da
#sekizinciyıl
Bir insanın uyumadan önce son düşündüğü ve uyanınca ilk düşündüğü olmak çok güzel bir duygu olsa gerek.
Kendime kendime diyorum ben zaten, onları demese bile gönülden seven birisi olsa iyi olurdu tabi, olmadı, canım sağolsun. 😊👍
İdeal denir mi bilemedim tek ölçü bu olamaz sanırım ama gerçekten içinden gelerek böyle mesajlar yazıyorsa çok çok mutlu edeceğini inkar edemem
Akşam sabah mesaj atmayı bırak. "Bir kıza üç yüz atmış beş gün seni düşünüyorum desen geri kalan beş saatte ne yaptın der"...
İyi günde herkes iyidir. İdeal sevgili zor gününde adam gibi yanında olandır
Öğlenleri de tünaydın mesajı ile üçleme yapıyorsa bulunmaz nimet.
Başlı başına bir ölçü olmasa da, evet doğru insan olma ihtimali yüksek.
Olmaz kesinlikle öyle birini bulsam sevgili mi yaparım ondan ancak baş tacı olur😊
Buda sorumu sevgilinin en iyisi bunları yapanlar genelde
İdeal olması 2 tanecik mesajla karar verileyemecek bir şey
İlgi alakalı demek olur tabi laf olsun diye atmıyorsa
güzel birşey ama herşey onda bitmiyor yazmak kolay.
Demekki önem veren birisi yatmadan önce son mesajı iyi geceler ve sabah uyandığında günaydın yazıyorsa ondan zarar gelmez 👍
varya onu aya cıakrtırım baş tacı yaparım 4 karıyı boşar onu alırım nerde o hani hani
Kesin bir ölçü olmasada düşünceli ve dikkatli olması önemli tabiki
Yok akşsm zikip sabah hiç olmamış gibi çekip giden adamdan sevgili olur sizin gibisine onlar lazım mq
Beklentilerine bağlı... işi bitince kapıyı çekip giden tiplerde sabah akşam mesaj atar unutma...
Bu sorunun cevabinj bayanlardan beklemek lazim erkekler böyle konularda biraz geri😁😂
Başta hepsi öyle yapıyor 😒
ehh idare eder gıcık sevgili daha iyi
Olur cok da güzel olurr
Benim sözlüm öyle bende öyleyim çokta güzel bişey
Belli olmaz, zamanla değişebilir.
olmaz. sıkılıyorum ben.
Olabilr ama sadece mesajla degil
Hosuma gider ama ideal degil maalesef
Her sabah günaydın yazması beni rahatsız edebilir.
öyle belirlemiyom ben
o kadar vıcık şnsan sevmem
hayır, tam tersi sevmem bunu..
Olur da bulunur mu bilmiyorum.
olabilir de olmayabilir de : )
Olmaz amca çocugu falan olue
Değer görmek güzel şey
Gece sevişiyorsak olur.
Sadece bunlar yetmez.
olur tabi
Flört olur
Olur