Karımın altınlarını ödünç aldım hakkımda suç duyurusunda bulunabilir mi?

6 yıl önce ailemin baskısıyla evlenmek zorunda kaldım karımla ama bir türlü kanım ısınamadı bir türlü sevemedim o kadını oda beni sevmiyo bence yatakta çok uzak bana ama benimde ihtiyaçlarım var her erkek gibi. karım hamile kalınca iyice koptu benden benimde gözüm dışarı kaymaya başladı o ara bir bayanla görüşmeye başladık ama ciddi bişey değildi dediğim gibi ihtiyaç karşılamak içindi ama zamanla kanım kaynadı o bayana. eve geliyorum karnı burnuna gelmiş sürekli ağrı çeken benimle ilgilenmek yerine gönlümü hoş tutmak yherine daha doğmayan çocuğun derdine düşmüş bi kadın dışarı çıkıyorum tek önceliği ben olan beni el üstünde tutan her ihtiyacımı gideren bi kadın. siz olsanız hangisini seçerdiniz. neyse bi süre bu devam etti böyle ama bi süre sorna görüştügüm bayanın talepleri artmaya beni tehtit etmeye başladı karına söylerim diye bende öyle varlıklı bi adam değilim çocuk masraflı zaten tek başına. baktım böyle olmayacak evde karının vardı bikaç altını bileziği götürdüm sattım o kanı bozukla anlaşma yaptım bütün resimlerimizi sildirdim karşılığınıda verdim. ama karım anlamış altınları aldığımı evde saydı sövdü çocuğumun geleceği diye nereye harcadın diyo ama söylesem bi dert söylemesem bi dert ödünç aldım koyacam yerie diyorum yok anlamıyo şikayetçi olacam diyo ama hepsi en başta onun suçuydu zaten gitsem şimdi yüzüne vursam asıl onun utanması lazım beni dışarı yönlendirdiği için ama hamile diye kırmıyom gönlünü. şimdi bu hamile hamile hormonlardan kafayı yeyip beni polise şikayet ederse cittiye alırlarmı ceza alırmıyım? ortak mal sayılmazmı o altınlar

Karımın altınlarını ödünç aldım hakkımda suç duyurusunda bulunabilir mi?