Lütfen okur musunuz? Eşim kendinin bana taktığı altınları geri istemekte haklı mı?

Eşimin yaklaşık 500 bin değerinde eski bir arabası var. Biz 4 ay önce evlendik daha. Düğünde eşime takılan altınlar + eşimin akrabalarının bana taktığı bileziklerin toplamı 500 bin civarı ediyor. Eşimin bana taktığı altınlar ise 10 bilezikti. Eşim arabasını satıp yükseltmek istiyor. Ben de sana takılanları ve bana senin akrabalarının taktığı bilezikleri vereyim onlarla yükselt diyorum. Eski arabası + ona takılanlar toplam 1 milyon ediyor yani. O ise daha pahalı araba almak için kendinin bana taktığı altınları da istiyor. Biz de eşime bir tam bir yarım altın takmıştık. Ben de doğal olarak vermek istemiyorum. Tüm altınlar onun olacaksa, bana ne kalacak? Ben aile evinde aktif olarak araba süren biriydim. Annemin arabasını ortak kullanıyorduk. Ben de kendime kendi altınlarımla araba alıp kullanmak istiyorum. Neden onun arabasına gitsin? Ayrıca eşim bana 10 bilezik taktıysa da koltukları, salon takımını, yemek masası takımını, tv ünitesi, orta sehpa vs ben aldım. Oturma odası için dolap ve çekyat da ben aldım. Buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak, davlumbaz seti tüm beyaz eşyaları da ben aldım. Halıları da ben aldım. Küçük ev aletleri, süpürge vs tüm mutfak ve çeyiz eşyalarını da tek başıma aldım. Evin çoğunu ben döşedim. O sadece yatak odası takımı ve tv aldı eve dair. Onun yaptığı tek şey bana aldığı bilezikler zaten. Onu da geri alırsa evlenmek için ben tek başıma bedel ödemiş olacağım. O sadece kendi kendine araba almış olacak. Evlilik için hiçbir şey yapmamış olacak. Bu konu büyürse de boşanmayı bile düşünürüm ama asla 1 bilezik bile vermem. Enayi mi var karşısında? O bana kendi altınlarını versin ben kendime araba alayım o zaman? Ben de aktif şoförüm

Lütfen okur musunuz? Eşim kendinin bana taktığı altınları geri istemekte haklı mı?