Babamla sorunlarım. var diye göçüp gitmek istedim daha büyük hata yaptım sanki erken yaşta evlndim 18imde ve eşimle sorunumuz oldu 20 günde 1 yıl nişanlı kaldık ama evlenince değişti taniyamdmköyde yasiyoruz ve eşimin ailesiyle yeme icmemiz bir şu an 6 aya kadar eşimin borcu bitince ayiricaz dedik ama caymazsa eşim neyse kaynanam sabah akşam süt sıkıp pişiriyor inek besliyorlar sabah 5 6 gibi uyanıyor kaynanam eşim iş izninde 1 aylık ve zaten balayına gitmedik evdeyiz sadece eş dosta misafirliğe gittik 20 günde köy işi çok oluyor ve eşimle birbimize hic zaman kalmadigini farkettim 3 kez dile getirdim ama nafile eşim bana 2gün önce 6da uyan anneme yardım et dedi zaten10 11 gibi uyaninca kahvalti falan hazırlıyoruz tüm gün 10a kadar akşam ordayix yemk yap bulaşık yıka gorumumle beraber yapiyorz falan yani kendi evimizi gördüğümüz yok bende eşime 6da uyanamam uykusuz kalırm dedim ve uyanıp napicam dedim sabahları kaynanm süt sıkıyor kocasini işe gönderiyor kahvlti hazirlayip gorumcem bile 8 de 9da uyanıyor dedim kızı bile kalkmiyor arada kalkiyor bunun yüzüne tartıştık ve bana hani yiyip iciyoruz siciyoruz ya uyansan nolacak dedi bu laf zoruma gitti ve yemek yemedim bugün kaynanamgule kahvalti yapmadim aksam yemegi oldu yine oturmadim kaynanam bana esim evde yokken yemekten önce sordu mehmetle aranizda ne oldu falan diye bende bi laf söyledi o yüzden yemiyorum dedim neyse aksam yemeğinde kaynanm sordu ne dedin rabiaya eşimde kalk sabah yardım et dedim dedi ne demişim ki. falan dedi kayinbabm sinirlendi gereken yeri ariycam falan kaynanam ordan kazanlari ayirmayi düşünüyor gec bile kaldın dedi bana sonra kayinbabam tekrardan beklemezdim falan senden bir sürü şey işte yukarda oturun hic inme istersen asagiya falan yemeginizi ayırın diye çok üstüme geldiler ağladım sonra ailemi aramayu düşündüm geri aramadim kayinbabmda aramadı aşağı indim ellerini öptüm özür diledim zorunda kaldım sadece tek isteğim eşimle vakit gecirmekti ve lafi zoruma gitti diye yemedim napcm boyle bilmiyorum
Güncellemeler
10 ay
Delirmek üzereyim 🥹🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar