(Biraz uzun hakkınızı helal edin) 1 ay önce sosyal medyadan biri ile tanıştım daha ilk günden kendinden söz edip durdu çok zengin yakışıklı çevresi genişmiş anlattığına göre ben de kısaca kendimden bahsedip mesleğimi anlattım o kadar 2. Günün sonunda o kadar bunaldım ki seninle anlaşamıyoruz konuşmayalım dedim tutturdu sen benim duygularımla oynadın senin başına her türlü şeyi getireceğim mesleğinden atılacaksın da ailene gideceğim de senin itibarını yerle bir edeceğim falan başlangıçta biraz korktum yalan değil öyle böyle ikna ettim konuşmaya devam etme karşılığında tamam dedi bir şey yapmayacağım filan işte memleketime gelmek için 4 gün sonraya bilet kesti engelleyemedim aynı zamanda da çok korkuyordum gerçekten geleceği zaman beraber nasıl vakit geçireceğimize kadar her şeyi bana zorla dayattı neyse işte o korkuyla tamam dedim bu arada bu çocuğun sosyal medyada fotoğrafı filan yok profilinde kafası öne eğik yüzü görünmeyen çok kaslı havalı biri var öne çıkanlarında da arabası filan storyleri de var ama kendisi asla yok, kendi küçüklük fotoğrafı var ama asla ilgisi yok görüşünce anladım zaten işte 1.95 boyum var diyordu geldi 1.80 ya var ya yok bana kilo alıp spora gidince o kadar olduğunu filan söyledi de tabi inanmış gibi yaptım annesi avukatmış babasının eli kolu uzun falan neyse
geldi bu görüşmek zorunda kaldım gerçekten adam mesajda kanıt bırakmıyor arayıp ağzına geleni söylüyordu hatta bir ara ekran kaydı aldığımı yakaladı tutuştu hemen aradı beni mahvedeceğini filan söyledi ondan da zor vazgeçirdim işte öyle böyle görüştük sözde arabayı buraya geliyor diye sıfır bayiiden almış ama yalan araba asla sıfır model değildi sözde benim memleketimde karakolda yıllarını geçirmiş bir abisiyle kalıyor filan (beni daha önce ekran kaydı aldım diye dava edeceğini filan söylemişti) bu konuda da sindirdi diyelim , asla evime kadar çağırmadım uzak bir yerde ben gittim görüştük fiziksel olarak da yakınlaşmaya çalıştı arabada elimden geldiğince engelledim , en sonunda bir cafeye geçtik bana benim hiç şuyum buyun yok diyerek ağzımı aradı alırım sana dedim demiştim önceden zaten tamam al o zaman dedi alacağım adresin türkiyede şubesi yok diye işte eve geçerim kredi kartı bilgilerini at ben alırım dedi bu arada bayağı borcum var ancak kredi kartı kullanıyorum ben de fark etmez diye geveleyip o gün ondan kurtulmak için acele kalktım eve geçtim ürünü kendim istedim bana sonradan dedi zaten hani verecektin kart bilgilerini filan geçiştirdim ben de neyse tamam dedi sonraki 3 gün içinde deli gibi kargo gönderi kodu için beni rezil etti güya ben bir şey istememişim yalan söylüyormuşum ona en sonunda attım onu da neyse kargosu geldiği gibi götürüp verdim üstündeki tüm bilgileri kaldırdım da ona verirken kısaca instagramı kapatacağımı filan söyledim artık konuşmayız anlaşamıyoruz filan dedim o da tamam dedi sen bilirsin filan o günden sonra yazmadı 10 gün sonra bana tekrar ulaştı tüm sosyal medya hesaplarını kapatı numarasını engelledim bundan 5 gün sonra da whatsapptan ulaştı (whatsap yoktu bana en son çare ulaşmak için indirmiş) beni ara sen yalancısın neyse sen bilirsin keşke arasaymışım dersin tavrında konuştu ben kısaca kestirip vedalaştık konuşacak bir şey yoka getirdim en son engelledim mesajlarını ekran görüntüsü aldım o da ondan sonra silmiş mesajlarını sonradan zaten numaramı değiştirdim ertesi gün hemen bana ulaşabileceği bir yer yok sadece iş yerimin adresini biliyor oraya da 1 aydan önce gitmeyeceğim zaten sizce bu kişi tipik manipülarif dolandırıcı mı yoksa başka bir takıntılı sosyopat mı kısaca nasıl kurtulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer