Saat 11 e geliyordu, moralim aşırı bozuktu. Şarkı açmış sigara içiyordum, önümden biri geçti farketmedim, telefonla uğraşıyordum. Yanımda dikildi sonra bişey sorabilir miyim dedi, elinde telefonu olmasına rağmen saat kaç diye sordu namussuz ben de 11 e geliyor dedim arkadaki tarafa geçti. Korkudan sigarayı söndürüp yürüdüm hemen ordan😒
Çok korktum lan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olabilirsin şikayet et bence
Saat sormak da taciz oldu ya la
Seni beğenmiştir hoşlanmıştır ve bir adım atmak istemiştir veya sarhoştur bunun sözlü taciz ile alakası yok
Telefonu varken niye saati sorsun
35 yaş üstü adamın tekiydi
Masum gelmedi yaklaşımı
Diyorum ya sarhoş olabilir vs böyle kafası değişik olanlar var
Niyeti başkaydı aslında 🥺 çok korktum
Niyetini anladıysan o zaman olabilir mümkün oldukça farklı bir yol kullan her ihtimale karşı
Evet taciz etmeye çalışmış. Çok iyi bilirim. Böyle başlıyorlar sonra sen yakın davranırsan üstüne geliyorlar
Ben iyi değildim etrafımdan bihaberdim saat sorup gitmedi görünmeyen bi yere geçti çünkü insanlar geçiyordu
Tamam işte seni dikizlemiş orada. Niyet belli taciz tecavüz neyse artık. Sende bir şey var mı iyimisin
İyiyim ama aşırı panik yaptım
Tamam sende gecenin bir saatinde erkeklerle şey olma uzaklaş de bağırarak konuş yaklaşmazlar emin ol
Dersimi fazlasıyla aldım ya😒
Kaç yaşındasın ki
23
Anladım kimseye dediğim gibi eyvallah çekme. Ben 21 yaşındayım bazen bana bile yapıyorlar düşün
Tam olarak nerede taciz var? 🤔
Saati sorması mı, arkaya geçmesi mi?
Yani ben oradan bakınca rahibe gibi miyim biri selam verse ters anlayacak değilim
Adamın elinde telefon vardı 35 küsur yaşındaydı bense 23 yaşındayım sence derdi saati mi sormaktı yoksa benim tepkimi ölçüp daha fazlası için ısrar etmek miydi
Kahin değilim, kimse kahin değil.
Belki telefonunun şarjı yoktur. Ya da belki sadece saati duymak istemiştir. Ya da belki sadece tanışmak istemiştir.
Ya da taciz etmek istemiştir. Amacı kötüdür.
Demeye çalıştığım şey; bilemeyiz.
Asıl niyet, burada tam olarak belli edilmemiş.
Telefonun ekranı açıktı
Bana sorduğunda
Muhtemelen saat için sormadı
Beni tek görünce konu aramak için öne sürdü
Önümüzden insanlar geçince de panik yapıp arkaya gitti
Ben arkamı dönünce hâlâ orada volta attığını gördüm
İhtimaller kötüye işaret ediyor ama yine de derdini tam olarak bilemiyoruz. Gerçi bunun bir önemi yok.
Ne olursa olsun, dikkatli olmakta fayda var. Dikkatli ol. İyi zamanlarda değiliz.
Çocuk belki de tanismak için laf attı bunun neresi taciz Allah aşkına korkuyorsan o saate dışarıda işin ne ya
İyi niyetli değil bence
Şikayet etmelisin