Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Degerli arkadaşım, senin durumun tacizden bir kaçış olmuş böylece belkide ileride olması muhtemel tecavüze karşı kendini korumussun. Bu senin on serilerinin kuvvetli biri olduğunu gösterir. Birde çocuğun olmuş Allah bağışlasın, çocuğumuz bizim canımız ciğerimiz onun saçının bir teline bile zarar görmesini istemez onların üzerine titreriz. Çocuğun sıcak bir ailede anne ve babasıyla büyümek kadar önemli şey yoktur. Ana ya da babadan biri eksik ya da kavgalı durum çocukları ruhsal olarak yıpratır ileride ömür boyu taşıyacağı ruhsal sorunlarla karşılaşabilir. Çünki çocuğun anneden babadan alacağı çok şeyler var bence okulun yarım kalmış onu tamamlamak istiyorsun. Onunda 2 yılını tamamlamış kalan iki yılı kalmış kalan iki yıl için bence Anadolu üniversitesinin mektupla eğitimini evinde tamamlama imkanın var bu sürede hem çocuğuna bakar hemde dersine çalışır okulunu tamamlarsin. Çocuğunun gelecekte acı çekmemesi için eşinden ayrılma, çevrede anadan babadan ayrılan ve toplumda hep hoşlanan çeşitli sorunlu çocukları görünce üzülüyoruz. Çocuğunu gel ateşe atma sen işin en zor kısmını başarı ile atlatmışsın bu kısmında atlatırsın. Ayrılmayı kafana koyduysa hiç olmazsa çocuk üniversiteyi bitirene kadar sabret bu konuyu detaylı konuşmak istersen yazabilirsin mutluluklar dilerim
011 Yorumla
Soran+1 yılMektupla evden okuyabilirsin derken?
- +1 yıl
Yani açık öğretim programları varya derslere gitmiyorsun kitap ve televizyondan dersi evinde görüyorsun. Belirli tarihlerde sınav oluyor onlara girip mezun oluyorsun. Böyle üniversite bitiren çok benim kardeşim böyle 2 bölüm bitirdi ve kamu kurumunda hizmetine saldırıp en yüksek dereceden emekli oldu. Sende bir açık öğretim programında okuyup diploma alirsin
Soran+1 yılTamam ben on lisans öyle okudum zaten. Açık öğretim deseniz anlardım mektup yazınca şaşırdım
Soran+1 yılOna kesin karar vermis durumdayım. Maalesef çıkmıyor aklimdan
Soran+1 yılEkledim sizi
Soran+1 yılmesaj yazamıyorum size
Soran+1 yılSizin yazmanız lazm
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine, sarılmalı çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin olumsuz düşüncelerle enerjinizi tüketerek yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir, şu an içinde bulunduğunuz ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece, umut var demektir bunun bilincinde olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
Mevlana der ki : Şu an içinde bulunduğun ömrü bir fırsat bil, ne geçmişe üzül ne de gelecekten kork.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani mutlu olacağım şekilde mi hareket edeyim?
- +1 yıl
Elbette öyle.
Şimdi şu an şu saniye bulunduğunuz yerden kalkın ve gidin aynanın karşısına bakın sizden bir tane daha yok o halde kendinize sarılmasını öğrenmelisiniz, aksi halde kendinizle barışık olamazsınız sabırla dik durarak kaldığınız yerden devam etmelisiniz yaşadıklarımız bizi biz yapan unsurlar aslında ve de bir ders niteliğinde olan olaylardır çünkü neyi yapıp neleri yapamayacağımızı belirlerler siz size lazımsınız bunu aklınızdan çıkarmayın, umudunuzu yitirerek ümitsizliğe kapılmayın hangimiz dört dörtlük bir hayata sahip olduk ya da oluyoruz düşe kalka büyüyoruz yaşayarak tecrübe ediyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir çocuk da varsa acaba nasıl hayatını yaşayacaksın hayallerini gezecek tozacak filan pek mantıklı gelmedi
05 Yorumla
Soran+1 yılHayallerim derken gece kulupleri barlar değil🙂 eğitim hayatımı tamamlayıp kariyer sahibi çalışan bir anne olmak istiyorum. Eşim buna açık biri degil
Soran+1 yılEn azından kafam rahat olacak inşallah.. biseyler dusunmesem bu yola girmezdim🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken baskasının hayatını mı yaşıyorsun? 15 sene adamı kullanmışsın yani durumun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
Yapamazsın ya da ona söyle yardımcı olsun daha mutlu olun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiuorum artık sevemiyorum kac yıldır zorluyorum kendimi
+1 yılEşin ve sen kaç yaşındasınız neden ayrılmak istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 29 eşim 44 yaşında.. yaşayamadigim çok şey var gezmek tozmak hiç birini yapamadım içimde ukde kaldı biseyler
- +1 yıl
Anladım senin enerjine de yetemiyordur bence
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKolay bir karar değil. Bunu iyice düşünmelisin. . Boşanınca ne yapmak istiyorsunn
09 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır düşünüp yeni yeni karar verebiliyorum
- +1 yıl
Anlıyorum hayat senin. Bizlerin me dediği ne söylediği önemli olmasın. burada insanlar yorum yapmak için yorum yapabilir. hayat senin hayatın. Biz senin neler yaşadığını bilmiyoruz sen biliyorsun. Her şeyi düşün ona göre hareket et. Bu arada çocuk felan var mı?
Soran+1 yıl1 tane çocuğum var
- +1 yıl
Buna hazırsan hiç sorun değil sadece boşanma aşamasında psikolog eşliğinde çocuğu hazırlayın lütfen. Kendinden düşün yollar önce yaşadığın bir olay seni nasıl etkilemiş. Aynısını çocuğun yaşamasın
- +1 yıl
Umarım en doğru kararı verişin ve mutlu olursun. Seni tanımıyorum ama. Gerçekten mutlu olmayı hak ettiğimi düşünüyorum 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Mutsuz bir ailede büyümesinden cok daha iyi olacaktır. Zor aldım bu kararı. Umarım arkasında durabilirim
- +1 yıl
Rica ederim. Eğer bu zamanlarda konuşmak istersen. Yardımcı olmak isterim. Sana iyi geleceğini düşünüyorum. En azından farklı bir fikir senin için iyi olabilir
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun. Umarım istediğin gibi olur her şey
- +1 yıl
Teklifimi düşündün mü
Önce ne yapmak istediğini neler yapabileceğini iyice bir düşün ve istediğini yapabilirsin ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an sadece evladimla ayrı bir eve çıkmak ve içimde kalan ne varsa evladimla yaşamak onunla büyümek istiyorum
Soran+1 yılMaddi olarak idare edebilecek durumum var
Ben cesaretimi toplayıp başardım sende yaparsın umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.. tebrik ederim sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden boşanmak istiyorsun? Yaş farkı mı? Cinsellik mı? Kafa uyusmazligi mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgi yok sadece yaşıyorum evliyim ama aşık olmak nasl bir his heyecanlanmak nasl bişey hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal. Haksizsin demiyorum. Fakat bosanirsan nasıl olacak? Planın ne? Destegin var mı
Cevap sahibi+1 yılBoşandıktan sonra egitimini tamamlamak için maddi destek var mı? Seni götürecek şeyler
Soran+1 yılYani bir düzen oturtana kadar idare edecek kadar var
Cevap sahibi+1 yılBurdakilerin gazına gelme. Analiz et her şeyi bir adım atacaksan da öyle at. Ne kadar paran var mesela? Eğitim durumu ortaokul terk mi bitti mi
Soran+1 yılEvliyken dışardan önlisans okudum o kadar mümkünse 4 yıla tamamlamak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi. Ben liseden baslayacan sandım. Üniversiteye hazırlığa bu yıl baslayacak mısın? Hesabı silmemis olursam yardımcı olurum hazırlıkta
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. sen kararını vermişsin bize yolun açık olsun demek düşer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine inanıp güveniyorsan istedigin gibi yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarim
- +1 yıl
Hakkında hayrlisi olsun
+1 yılİnan benzer durumdayiz ben de 15 yildir sevmedigim biriyle evliyim. Samimi olarsk konusalim bu konuyu umarim birlikte bir çikiş buluruz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmediniz mi?
- +1 yıl
Karar verdim tamamen ev bakiyorum Şu an
Soran+1 yılAnladım. Tebrik ederim. Cesaret edebilmissiniz
- +1 yıl
Belli bir yerde uyaniyor inssn ve cekilmiyor artik. Sevgi olmasan ilgi alaka olmadan hayat gecmiyor
+1 yılseni cok seven hayallerini gerceklestirebilecegin olgun bi sevgili yap
04 Yorumla
Soran+1 yılBuna ihtiyacım yok
- +1 yıl
ihtiyacin oldugunu soylemedim. yeni bir hayat yeni bir yol cizersin
Soran+1 yılNasip. Hayat neyi gösterir bilemeyiz
- +1 yıl
o yuzden. bi yerden start vermen gerekiyor
+1 yılSevmiyorsan yapacak bisey yok kirmadan parcalamadan hallet
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum... umarım yapabilirim
- +1 yıl
Siddet mi uygular😢😢
Soran+1 yılBilmiyorum emin degilim
- +1 yıl
Zor durum ne deyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu esine soyledin de o sorun mu etti? Yoksa o taciz sende piskolojik sorunlar yaratti ustesinden mi gelemedin
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır o dönem eşimle tanıştım destek oldu
Cevap sahibi+1 yılBiliyormu basina geleni?
Soran+1 yılEvet tabi başından beri
Cevap sahibi+1 yılTecavuze mi ugramistin
Cevap sahibi+1 yılAsk yasama konusunda ciddi misin
Soran+1 yılHayır şükür tecavüz değildi ama evlenmeseydim belki olacaktı
Cevap sahibi+1 yılO kadar mi gozu dondu. Cok mu guzelsin yeni yeni serpildiginde adam seni saplanti yapmis demek. Şu an gencligini tekrar mi yasamak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBana ozelden yazmani istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmedigin sorularim var
Cevap sahibi+1 yılSelam gelsene
Soran+1 yılNereye
Cevap sahibi+1 yılBuraya bana senle konusmaliyim ben. Ozelden yazbana
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Soran+1 yılEkledim yazamiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazdim sana
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Hem kendini hem eşini yakmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu yakmadim aslında kötü bir zamanımda tanıştık herşeyden haberi vardı söylemiştim bunu bile bile istedi evlenmeyi ailemden destek görmeyince eşime sığındım
Bunun için geç kalmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni yeni Cesaret edebiliyorum
Umarım mutlu plursun gizemli kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
Esin mi taciz etti seni küçükken
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş ayrılmak istiyorum de.
02 Yorumla
Soran+1 yılPek cesaretim yok ama yapicam
- +1 yıl
Başka yapabilecek bir şey yok ki
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Sevmeden bir adamla nasıl seks yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenm için bir kaçışti
+1 yılAllah yardımcın olsun gönlün ne istiyorsa onu yap
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvliyken yaşayamıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi sadece saygı duyduğum biri esim
- +1 yıl
Tamam da boşanıp ne yapmayı hedefliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılTaciz dediğin nasıl tecavüz mü etti
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim değil bir yakınım tarafından tacize uğradım defalarca.. kimse inanmaz diye evden erken evlenerek ayrildim
- +1 yıl
Bende uğradım ama evlenmedim benim ki ders niteliğinde oldu ama tecavüz olmadı çünkü başıma gelecekleri için dersler verdi Allah
- +1 yıl
Zaten artık bana bakmıyor şükür arkadaşı taktı bana Allah'tan oda evleniyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. çocuğunuz var mı?
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane
Soran+1 yılHayır 🙂
Soran+1 yılTabiiki hayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu nasıl bişey yuh 15 yıl geçmiş üzerinden
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuktum çok erken evlendim. Yeni yeni akillaniyorum diyelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç Çocugun Var...
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane
Cevap sahibi+1 yılKaç Yaşında
Soran+1 yıl4 yaşında
Cevap sahibi+1 yılSenin Tek Derdin Boşluktasın 13 Yıl dile Kolay Bu Saatten Sonra Ayrılıp Başkasıyla Mutlaka Evleneceksin Vücuduna Başka bir Erkeğin Dokunması Hoşuna Onuruna Namusunun Hoşuna Gidecek mi
Ben bile Erkek Olduğum Halde Tek Bir Kadınla Ömür Boyu Yaşamak istiyorum
Her şeyi Helalimle Yaşamak istiyorum
Soran+1 yılBaşkasını düşünmüyorum. Büyük konuşup kesinlikle bir daha biriyle birlikte olamam diyemiyorum sadece. şu an için tek derdim evladimla yalnız yaşamak
Cevap sahibi+1 yılBoşuna Kendini de Kocanı da Yakma
Bak 2 3 Çocuk daha Yapınca Her şey Düzelecek inanki Sen Aşırı derecede Boşluktasın
Soran+1 yılBir evliliği kurtarmak için çocuk yapılmaz. Evlilik iyi gidiyorsa çocuk yapılır. Bu düşünce çok yanlis
Cevap sahibi+1 yılKendine Hiç Sordun mu
Bu Adam Beni Dövmüyor Sövmüyor Kolumu Ayağımı Kafamı Kırmıyor Beni Öldürmüyor
Bana Rahatlık Mı Battı da Adamdan Ayrılmak istedik diye Düşündün mü 🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılBana Bütün Derdini Yaz
O Zaman Sana Yardımcı Olayım Ciddiyim
Soran+1 yılYazamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla Evlenince Adam Seni Öldürse Haklı
Soran+1 yılNeden? Siz erkekler evliyken her haltı yiyince bile öldürülmüyorsunuz , biz kadınlar boşanmak isteyince bile öldürülüyoruz? Nasl bir zihniyet bu?
Cevap sahibi+1 yılSen Erkeği Yıllarca Kullandın Şimdi Adamın Rahatını Bozacaksın Seninle Evlenirken Dünyanın Parasını Harcadı Ve Adamın Evladını Ondan Koparıp Ayrı Yaşamak istiyorsun
Asıl Bu Nasıl bir Zihniyet ilk Önce Bunu Düşün
Cevap sahibi+1 yılSenle Uğraşmayacağım
Ne Edersen Onu Bulursun
Yazdıklarına Cevap Vermeyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğin mutlu olmadığın yerde durma
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe aranız da çok büyük yaş farkı var
Soran+1 yılNasip diyelim 🙂
Cevap sahibi+1 yılEvlenip de mutlu olamayan insanlara çok üzülüyorum ben de çok hevesli evlenmiştim kesinlikle herşeyin güzel gideceğini sanıyordum ama anladım ki öyle olmuyormuş evlenmeden önce gözünü gerçekten açman gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBan ulaşırmısın
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eşinle konuşup boşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine skci ayarladın mı
05 Yorumla- +1 yıl
ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Şokagirenbimkasiyeri ne ne?
- +1 yıl
skci ne işte
Cevap sahibi+1 yıl@Şokagirenbimkasiyeri çok mu merak ettin
- +1 yıl
hayır merak kötü bir şey dediğin ortada zaten
Bana yazar mısın bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYazamam teşekkür ederim
Nafaka için mi boşanmak istiyon
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alakası var talep bile etmen
Soran+1 yılEtmem
Soran+1 yılVar,
Soran+1 yılYa hayır saçmalamayın bırakır miyim
Soran+1 yılİstediği zaman kalır onda gelip görebilir ben düşman olarak ayrılmayacağım sonucta
Soran+1 yılNapayım?
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Hmmm çocuk var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane evladım var
+1 yılKararanı vermişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
+1 yılHelal sana
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!