Hic aranızda sanal ortamda tehdit edilip mahkemeye çıkan oldumu tanıdık vs dahil duydugunuz bir şey oldumu?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok büyük bir ihtimalle. seni korkutmak için yapmıştır, bu tür şeyleri kafana takmamalısın ancak ben bir erkek olarak sana şunu da söyleyeyim; tanımadığın bilmediğin hiçbir erkekle cinsellik konuşma ona resim vs. falan gönderme yoksa karşındakinin eline koz vermiş olursun çünkü sen onun iyi mi kötü niyetli mi olduğunu bilmiyorsun bu yüzden bu tür şeylerde dikkatli olmalısın.
Sonuç olarak kimse kimsenin IP'sini kolay kolay bulamaz bulsa bile başka şeyler yapar zaten bilgisayarındaki herşeyi vs siler ya da daha başka yapabilir... Bu şahıs seni korkutmak için yapmış kafanı takmamalısın :)03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi cinsellige getirdi konuyu hem suclu hem guclu piskopat
Soran+1 yılBide aradi geçen gun sabahin köründe bide aksam ya verdiyse savciliga
Soran+1 yılBilgisayar muhendisi ama
En İyi Cevaplar
Öncelikle hakarete ya da tehdit etmeye hanginiz başladınız. Merakınız için söylüyorum mahkemeye veremez. Çünkü mahkemeye verdiğinde savcılık tüm kayıtları isteyecektir. Eğer siz masumsanız korkacak birşeyiniz yoksa zaten bu da onu bildiği için vermeyecektir. Hele ki ilk tehdide kendisi başladıysa mümkünatı yok vermesinin...
Sizi korkutmaya çalışarak baskı altına almaya çalışmış belli ki..
İyi günler119 Yorumla
Soran+1 yılAma savciliga vermis olabilir telefonum ip adresim ve ismimi bilio modemde benim uzerime zaten..
Soran+1 yılCinsellige getirdi konuyu sonra tehdit etti eger cikarsan seni durmadan ararım dedi bende utanmiomusun pis şerefsiz adi pislik falan dedim sonra çıkıp tekrar girdim seni mahkemeye vercem demeden once o çocuğu dedim sen bana hakaret ettin savciliga vercem dedi evine mektup gelcek dedi görüşürüz dedi. Ben senden hoslanmistim dio bide of gecen gun aradi engellemistim numarasini ama koduyla engellememisim hem sabah hem aksam aradi hemen engelledim acmadim. Sizce savciliga vermis olamazmi. Avukat dava acabilir ama kendi suclu dedi
- +1 yıl
Konu eğer böyle ise size hiçbir şey yapamaz içiniz rahat olsun chat ortamlarında korku ile sindirmeye çalışarak sizden faydalanmaya çalışmış anladığım kadarıyla. Korkmayın numarasını da engellemeyin.. aradığında ona sadece şu cümleyi kurun seni savcılığa asıl ben verdim... Dosya numarası da 2014/7514 gibi bir rakam söyleyin ama başında mutlaka 2014 olsun emin olun bir daha aramayacaktır... ne sebeple derse de telefon ve internet yoluyla taciz ettiğine dair olduğunu söyleyin. Sonucunu göreceksiniz
Soran+1 yılOlmaz ben mahkemeye cikmadan bitsin gitsin avukatta sakın acma dedi savciliga vermis olamazmi
Soran+1 yılTelefonla sakin iletişim kurma dediler. Tebligat gelebilir ama evime. Dava acma hakkı varmış pisliğin
Soran+1 yılavukat dedi ama zararlı çıkar dedi
Soran+1 yılNasil yok sizdemi avukatsiniz
Soran+1 yılAma kendisi bisey yapamaz kendi zararlı cikar dedi ve savciyi tanirsa mesela davayı actirabilir dedi ama hatta bana korkmaman icin şikayet et bitsin dedi annemler istemedi. Bisey yapamaz dedi kimlik numarami aldi ankaraya gidip kibrisa gidiosa Ankara dan savciliga vermis olmali dedi arastircaklar iste gidip savciliga suc duyurusu vs yapmismi diye
Soran+1 yılAma beni aradı korkuyom
Soran+1 yılTum bunların farkindayim ama ip adresimi ismimi ve telimi bilio beni bulabilirler
Soran+1 yılBen abi gibi gordum beni yarin ararsan konusuruz diodum dertlesmek icin. oda is yerinde lavabo ya giderim dedi bende yanliz degilsen raha konusamayiz ki bosver dedim. oda sevismicezki niye oyle diosun dedi duzgun konus dedim sonrada sevismek istiorum senle dedi cinsellige getirdi konuyu. Eger cikarsan durmadan ararım dedi. Vs
- +1 yıl
Beni de tehdit ediyor birisi sanaldan facebook hesabını kapat ve git dedi
Tehdit çok aldım. fakat kimsenin yemedi mahkemeye gitmek. ve ayrıca tehditler hiçbir zaman gerçek değildir, adamın işi gücü yok seninle mi uğraşıcak. korkutmak amaçlı yapmıştır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma telimi ismimi ip adresimi biliyor mahkemeye verebilir namussuz suçlu kendisi ben Napcam
+1 yılBir saniye bir saniye hangi sohbet sitesi ve isim soy isim biliyor muydu veya başka bir şey yazarsan sana yardmcı olurum
027 Yorumla
Soran+1 yılMirc gibi bisey cepten giriodum o pcdeydi ismimi cep numarami ve ip adresimi biliyo. Ben iki kez yazistigim birine tel verdim abi gibi yaziodu piskopatmis megersem bilemedim cinsel tehdite karsilik hakaret etmisim savciliga vercekmis
- +1 yıl
ip numaranı sana söyledi mi buldum işte bu falan diye, korkma yahu polisler kavga eden taraflara bile hiçbir şey yapmıyor b*ktan bir durum için hiç uğraşmazlar ki söylediğine göre sen zaten numaranı vermişsin ordan aramış...
boşver gitsin ya benimde telefonumu arayıp tehdit edenler oldu sonrasından hiçbir şey gelmedi başıma
Soran+1 yılIp numarami almis telin bende dedi savciliga vercem mektup gelcek dedi
- +1 yıl
ya gelmez cevap bile verme takma sakın sana istediği şeyi yaptırmaya çalışıyo
Soran+1 yılNeyi? Ben bu adamdan kurtulamicammi
- +1 yıl
ya sanal cinsellik yaşayalım uğraşmam seninle der kesin, takma hiç ilgilenme sadece canını sıkarsın boş yere
Soran+1 yılOf Napcam ben tebligat gelirse
- +1 yıl
korkma ya kolay mı bu işler insan ciddi bir durumu bile şikayet edince o kadar bekliyor
Soran+1 yılMektup gelirse dava açarsa
- +1 yıl
sende gerekeni yaparsın ama zannetmiyorum
Soran+1 yılBu korkuyla yasamak cok kötü heleki sucsuzsan ve sevdiginle aran bozuksa
- +1 yıl
öyle olsa bile tehdit etmiş seninde elinde koz var ama inan hepsi gözdağı
Soran+1 yılDelil yok ama bende
- +1 yıl
ya bırak boşver bu kadar küçük bişey için
Soran+1 yılTebligat gelirse Napcam
- +1 yıl
gelmez güven bana
Soran+1 yılGelirse
- +1 yıl
kendini savunursun sende ama mahkeme kararı olması lazım
- +1 yıl
duruşmaya çıkarsın yani
Soran+1 yılAma o cinsel tehdit etti ya
- +1 yıl
araştırılır
Soran+1 yılOlucem en sonunda ya boyle yasanmaz sevdigim cocukla evlenmek istiorum ben ama cok sey varr
- +1 yıl
sıkma canını düzelir takma kafana bu kadar hasta olursun
Soran+1 yılBu olaydam sonra cocukla barisamam bile
- +1 yıl
o biliyo mu
Soran+1 yılYok nerden bilecek ama bu olaydan sonra onunla konusamam
- +1 yıl
Banada oluyor şimdi bu zorla bana bir şeyler yazdırıyor okulumu da biliyor adımı da çok korkuyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
38Cevap
"Avukatlarım senin icabına bakacak" diyen, küçük kızlara masaj yaptırma fantezileri olan bir sübyancı "azgın teke" tehdit etmişti. Böyle insanlara gülüp geçiyorum, mahkemede bunlar tutuklanır yahu. "Avukatları" var bir de, çoğul. Adam holding patronu mübarek... Hukuk mezunu akrabalarım var, bana utanmadan hukuk dersi verecek bir de. Komik insanlar
110 Yorumla
Soran+1 yılSonuc?
Soran+1 yılMahkemeye mi verdiler
Soran+1 yılBeni bir hafta sonra sabah ve akşam araması nedir peki herif piskopat cinsel tehdite karsilik hakaret etmisim benden hoslanmista bunlari haketmemiste vs vs
Soran+1 yılEvine mektup gelcek dedi ismimi telimi ip adresimi biliyo ama cepten girmistim
- +1 yıl
"Tebligat gelecek" demek istemiş. Hakaret ettiğin için hakkında suç duyurusunda mı bulunmuş yani? İlginç gerçekten. Ona bakarsanız Twitter'da edilen küfürlerin haddi hesabı yok, herkesin hapse girmesi lazım o zaman.
Sanaldan biraz uzaklaşın bence, telefonunuzu değiştirin, sanala da fazla kişisel eşyalarınızı dökmeyin. Ev adresinizi, fotoğraflarınızı vermeyin. IP gizleyerek nete girin, şu VPN konusuna bir bakın. Önerilerim bunlar
Soran+1 yılIp nasil gizlenir ki cepten giriorum sohbet sitesiydi hemen sildim bitek face instagram. whatsapp var okadar bide burası
Soran+1 yılIp adresimi aldiki zaten savciliga verip bulur
Tehdit etmis sizi ve siz ona kufur etmissiniz anladığım kadarıyla. Hicbir sey yapamaz. Yapacak olursa, siz de yaptigi tehditi mahkemeye sunarsınız ve hakli taraf olursunuz. Asla korkmayın ve tehditine uymayın.
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde delil yok uyuyamiorum huzurum kalmadı telefon etti gecenlerde sabahin köründe bide iftar vakti. Hemen engelledim Napcam ben
Savcılığa suç duyurusunda bulunursa eğer evine polis gelir, internet kimin üzerineyse onu alıp götürürler. Sonra senin yaptığın ortaya çıkar. İfade verirsin, olay büyürse tazminat falan ödersin kurtulursun. Merak etme hapis cezası falan yok. Ha eğer tazminatı ödeyecek durumun yoksa günlüğü 20 TL olarak ceza evinde yatarsın.
Benim arkadaşımın abisi Adnan Oktar'a Twitter'dan küfür etmiş. Evlerine polis falan geldi işte, para verdiler kapandı olay. Eğer karşıdaki uğraşırsa başına bela olabilir.09 Yorumla
Soran+1 yılBen sohbet sitesinde cinsel tehdit edildim. Hakaret etmisim savciliga vercem seni evine mektup gelcek dedi gecen gunde telefon caldi oydu sabah ve akşam aradi ben yanlis bisey yapmadim herif piskopat çıktı telefonumu ve ip adresimi bilio.
Soran+1 yılNasil ya ben sucsuzum onu şikayet etmesi gerekende benim nedir bu ya. Bide gelmis ben sapik degilim senden hoslanmistim dedi. Asla telefonu acmadim tabi engelledim numarasini ayrıca avukatlarda kendi suclu kendisi zarar eder dedi korkutmak icindir dediler
Soran+1 yılNiye ben genelevde calismiyorum tamammi zaten tedirginim merak etme saol ayrıca
Soran+1 yılInsanlari korkutmak hosuna gittigi kesin. ben utanilcak bisey yapmadim suclu olan kendisi
Soran+1 yılAvukat tanidigim var sıkıntı yok olabilecekler bunlar olsaydı soylerdi. Polis gelmez tebligat gelir ayrıca adnan oktar ile kiyaslamak yanlış
Tam olarak tehdit sayılmaz ama kurumsal bir firmanın alanadını satın aldığım için yurtdışından e-posta gelmişti. Alanadını kendilerine ücretsiz olarak transfer etmemi istiyorlardı. Aksi halde dava açacaklarını, telif haklarını ihlal ettiğimi söylediler. Türkiye'de ki ofisinden de aradılar ama hiçbir şey çıkmadı.
00 Yorumlabakma sen kimseye, kimse senin ip numarani alamaz kolay kolay, hep alsa bile hakaret ettin diye mahkemeye veremez, korkutmak istemis seni, sana cektigi blöfü yersen onun istedigini yapacaktin, yemezsen kaybedecegi bir sey yok anlaminda.. kimseye prim verme sakin ol..
00 Yorumlayazılı ortam ve her şey kayıt altında açıktan bir tehdit varsa suç unsuru ağır tahrik olmadığı sürece. bu kayıta alındıysa şu bir gerçek ki tehdit eden birşey yapmasa da karşıdaki kişiye bişey olsa ilk şüpheli olarak tehdit eden sorgulanır hatta tutuklu yargılanabilir olayın büyüklüğüne göre.
00 Yorumla
+1 yılSeni cinsel tehdit ettiğine göre savcılığa gitmesi mümkün değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ulkedeyizki hersey mümkün
+1 yılHerkesin dilinde bir IP adresidir sürüp gidiyor. Ne adresmiş arkadaş, herkes başımıza hakim, savcı, bilişimci kesildi. Yalandan yere bilişimden hapis yatmış gibi gevelemeyin; çakma heykırlar, çakma hukukçular sizi.
00 Yorumla
+1 yıltehdit aldım ama sallamadım, İstanbul'da nerde bulacak beni, genelde internet üzerinden arkadaş olanların arasında olur
12 Yorumla
Soran+1 yılMahkemeye verilirmi yani
- +1 yıl
iş icabı karşılaşıyordum ama sonucu ne olduğu hakkında bilgim yok
Şahsen tehdit edenlerle dalga geçiyorum :) Ateş olsa cülmü kadar yer yakar. Klavye delikanlılığı gibi bir şey bu. Aldırış edilmemesi gereken bir şey.
10 YorumlaEvet cok oldu takildigim bir sohbet sitesinde bana kufur edenlerin bilgisayarlarina virus atip operator, msn, face vs tum sifrelerini kirmisligim vardir cok tehtit aldim bir p0k olmadi ama feyt sifresi kirmak yasal olarak suc suan.
03 Yorumla- +1 yıl
la bırak bu işleri banada at da vırus
Soran+1 yılOparetor derken?
+1 yılEheheh küçükken online oyunda bana ana avrat saydıran kişileri mahkemeye vermekle tehdit ederdim. Onlar da inanıp özür dilerdi.
Evet böyle şeyler var ama çok nadir. Kimse uğraşmaz kolay kolay.00 Yorumla
+1 yılsanaldan tehdit mi ettin birini anlamadım ki? konu nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım
03 Yorumla
Soran+1 yılTehdit edildim sohbet sitesinde cinsel tehdite karsilik hakaret
- +1 yıl
bilişim suçları denilen birşey var artık fakat bu konuyla ilgilenmeyebilirler çünki sohbet sitelerinde kendi iradenle geziyorsun.. mesela facebooktan böyle bir durum olsaydı şikayetini kaale alırlardı fakat sohbet siteleri bunların içine girmiyor.. ama endişelenecek bir durum yok öyle salaklar öküzler maalesef heryerde var.. sende girmemelisin öyle yerlere.. kadınsın birkere özel bir varlık olduğunu bilmen gerekir öyle her aklına estiğini yapmamalısın..
- +1 yıl
Bana yardımcı olur musun lütfen birisi vat tanıştık sonra zorla bana cinsel şeyler yaptırdı zorla yazırdı dün kabga ettik gelir seni bilirim gösteririm sana ben diyor okulumu yaşadığım yeri adımı biliyor cok korkuyorum zorla bir seu yapmasından
Var hocam sorunu tam söylerseniz yardımcı olayim size.
013 Yorumla
Soran+1 yılSohbet siteisnde cinsel tehdite karşılık hakaret etmisim savciliga vercekmis beni evime mektup gelcekmiss
- +1 yıl
Öncelikle site türkiyede mi acılmış burası önemli. ip numarası icin site yurt dısı serveri kulanıyorsa ona deki git OBAMAY sikayet et.. seni bulamaz. Asıl konu eger turkiyede acılan serverler turkiyede ise (isminin turkce olmasına girenlerin turk olmasına bakma) kanal yoneticisi ise ip numaranı kaydetmiştir savcılıga verdi diyelim normal kanaldaki biriyse zaten yapamaz sala gitsin kafanada takma. diyelim ki kanal yoneticisi ya da normal biride olsa ip numaranı buldular savcılıgada verdiler.. Savcılıgın savcılık ifadeni almaya cagırır. evden girdiysen artık internet kimin adına kayıtlı ile onu cagıracak.. Senin adına kayıtlı ise ve gittin oraya sende diyeceksin ki ben degilim biz degiliz inkar ediceksiniz. Kabul edersen ceza alma ihtimalin olur lakin ilk suc ve basit bir suc oldugu icin hapis yatmazsın merak etme seni evine geri yollarlar en fazla bir ka ckurus para cezası ya da ceza verseler de ertelerler bir halt cıkmaz. Ama unutma asla suclamayı kabul etme modemim kablosuz
- +1 yıl
Başkası girmiştir ya da misafirler geliyor onlar kulanıyor onlar girmiştir. falan da filan dersin. Konuda kapanır.. Bu arada o yazıları cocugun alıp goturmesi lazım savcıda sana gosterse ben yazmadım dieyceksin...
Bütün bunları söyledim en kotu senaryo ile.. Bilişim sucları ve SAVCILIGIN işi gucu yok boyle abuk subuk seylerle ugrasıcaklar.. Şikayet etse bile savcılık kavusturmaya gerek yok deyip salayacaktır... O yzuden rahat olun... Ama tlf ile ederseniz ve bunu sürekli yaparsanız s o zaman sorun cıkar diyim size eger şikaet olursa... - +1 yıl
Korktmul zaten sunu bilmek lazım sozlu dehdit sozlu cinsel taciz kufur hakaret bunlar en dusun cezalardır zaten turkiyede baska ulkede cezaları bile olmaz hakret tehdit falan seylerin. fiili olmadıgı surece ceza bile vermezler. Baksanıza turkiyede herkes sapık diye yargılanıyor :)) adam oldurme 5-6 yıl hemen cıkıyorsun.. Adaletine guven yok o yuzden yasalarınada. Ama dedigin gibi kızı baya korkutmuş.. Yoksa gitsin versin ben degilim inkar et olur biter... İspat nasıl edecekler boş şeyler bunlar
Soran+1 yılIp adresimden bulurlar zaten benim uzerime
Soran+1 yılNiye inkar edeyim kotu bisey yapmadim ben o bana cinsel taciz ve tehdit etti
- +1 yıl
Madem o yapmışsa ne diy kafaya takıyorsun send yazmışsan oda yazmıisa boşver gitsin o zmana.. kafana takma bile.. Sende oyle demişsin ki biz onun sana ne dedigini nerden bilelim. beni verecekmiş demisin insanda sen etmişsin anlar. neyse.. ya... korkucak bir sey yok. Sen erkeksin demi bu arada :))
Soran+1 yılO cinsellik istedi bende hakaret ettim ama ne dicektim abi gibi goruyodum herseyimi biliodu sevdigim cocukla baristircakti beni güya ne kadar safim
- +1 yıl
Tamam boşver sala bir halt edemez zaten. söyledigin gibiyse gitsin versin.. Ustune iftira davası acarsın cezayı o yer hemde daha agır iftira cezası cunku. Boşver. Özel seyler konuşmak zorunda degilsin. ortalıkta oyle seyler yazma.. İnsanlar bazen hakkımızda hr seyi birlmeleri dogru degil kotu oldugun zaman onlar icin onları kulanabiliyorlar.
- +1 yıl
Bana yardımcı olur musun lütfen birisi vat tanıştık sonra zorla bana cinsel şeyler yaptırdı zorla yazırdı dün kabga ettik gelir seni bilirim gösteririm sana ben diyor okulumu yaşadığım yeri adımı biliyor cok korkuyorum zorla bir seu yapmasından
Reşit değilim daha 2 ay var ama çok korkuyorum - +1 yıl
Mesajlarını temizliyor elimde kanıt bilr yok
cinselliği içeren kısmın kayıtları sende varsa hiç birşey olmaz gelir elini öperki ben hiç mahkemeye gidipte uğraşcağını sanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYok elimde kanit
Soran+1 yılVar ama suçlu kendisi bana cinsel tacizde bulundu
Evet beni birisi tehdit etti verdim mahkemeye ama savcı onların tanıdğıymış meğer o yüzden bi'şi olmadı galiba :/
010 Yorumla
Soran+1 yılKonu neydi ben cinsel tehdit edildim Hakaret etmisim mahkemeye vercekmis
Soran+1 yılSenin konu neydi
Soran+1 yılMahkemeye ciktiniz oylemi
Soran+1 yılNapcam ben sucsuzum be
Soran+1 yılMirc gibi bisey beni tehdit etti eger burdan cikarsan seni durmadan ararim falan dedi. Hakaret etmisim mahkemeye vercekmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanaldan cinsel tehdit etti nasıl oluo ki bu yaa valla bence neyse herşeyi kapat kit telimi değiştircen napcaksan yap kimseyle uğraşma
02 Yorumla
Soran+1 yılDegistirmicem banane ararsa acmam o suçlu
gerçekte tanımadığın biriyse he de geç ne bakıyosun
00 YorumlaTehdit edildim ama edilmekle kaldim göz korkutma çabaları bunlar boş işler yani takma kafana ^^
10 Yorumla
+1 yılYeni moda bu mu sanal tehdit, günde kactane böyle mesaj görüyorum.. neden tehdit ettiler seni
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tehdite karşılık hakaret.
- +1 yıl
ilk önçe o yapmışsa hiçmi hiç takma zaten götü sıkıpta savcıla ben bunlarımı yaptım diyecek.. salla gitsin
Soran+1 yılValla bilemiyorum yalanda soyler mal piskopat dava açar
Kuzenimin face hesabını terör örgütü yandaşları çalmıştı. savcılığa gitti adamları buldular.
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tehdit edip hakaret ettin savciliga vercem diyen bir piskopat la ugrasiyorum. Şikayet etmedim eger o ettiyse mahkemeye vercek ama kendisi suçlu pislik
Soran+1 yılO cinsellik le tehdit etti bende hakaret etmisim
arkadşm dediğim kişi tanıdk yani sanaldan tehdt emişti beni
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra? ?
+1 yılOldu arkadaşıma adnan Oktar'a kufur etmiş adnan Oktar boyle ona hakaret ve küfür söylemi edenleri mahkeme ile para davası acıyordu.
00 Yorumla
+1 yılolmadı ama bilişim suçları ile mücadele iyi durumda.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 578 cevap paylaştı. Oyle tipleri direk engelliyorum. Zamanim oylelerine harcanmayacak kadar degerlidir.
10 Yorumla
+1 yılSanal tehdit artik adam öldürmek gibi bisey mahkemede
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tehdit etti bende hakaret etmisim savciliga vercekmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim bir tanıdığım cumhurbaskanina twitter da ulan yazidgi için mahkemeye verilmisti .. birdaha olursa hapis yatcakmis bir kac ay
04 Yorumla
Soran+1 yılMahkemeye ciktimi peki
Cevap sahibi+1 yılcikmis olmasi lazm
Soran+1 yılBen cinsel tehdit edildim. hakaret ettin dedi seni mahkemeye vercem evine mektup gelcek dedi
Cevap sahibi+1 yıltamam hodri meydan de , sakin korkma.. kimse kimseyi tehdit edemez. tehtid edildim diye mahkemeye verirsen bile sen kazanırsın
+1 yılTehtid ne dir? Zaten gizlisin bunuda açarsan daha oturaklı bir cavap alırsınız?
00 YorumlaYok almadım. Ama sen bıraz daha konuyu acarsan iyi olur. Nasıl bir tehdit? Fotoğrafla mı?
00 YorumlaNasıl sanal tehdit edildin. detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.
00 Yorumlaya herif senin ip adresini nerden bilecek, imkansız bu. aptal olmayın bu kadar yahu
020 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar muhendisi telden girmistim ip adresimi almis
Soran+1 yılDemekki görmüş zaten kendisi herseyi bilio
- +1 yıl
teknik olarak mümkün değil, göreeeeemezzzzzzzzz. yüz defa söyletmeyin yahu.
ya da şöyle olabilir. verdiği linke tıklamışsındır, o linkten de senin bilgisayarına virüs bulaşmıştır. ama sen telefondan girmişsin, böyle bir ihtimal de yok yani. yani ip adresini falan bilmiyor. ama aşağıda yorumlarda gördüğüm kadarıyla sen aptallık yapıp telefon numaranı söylemişsin.
Soran+1 yılEvet telimi isimimi bide ip adresimi bilio
Soran+1 yılSoylememekte israrliydim ancak kendisi oscarlik oyuncu cikti.
Soran+1 yılIste savciliga telimi verirse benim kuzenin uzerine kayıtlı onu bulurlar
- +1 yıl
IP bulmak mesele değil herhalukarda bulurda çükünümü kesecek :)
Soran+1 yılIp adresimi aldiysa beni bulur oyle degilmi
Soran+1 yılHayır oturdugum sehri bilio dedim ya dertlesmek istemistik herif soz ver hep iribatta kalcaz dedi meger niyeti bana asilmakmis
Soran+1 yılKelebek mirc
Soran+1 yılNapacan ki
Soran+1 yılEvet ama cok gec mahkemeye vercek namussuz pislik
hic duymadim sanal tehditlere aldanma bos ver herkes yapiyo telefon arkasinda herkes erkleiyo ne yzikki
00 Yorumla
+1 yılevet çıkan oldu bir kaç arkadaşım ama gizli kullanıcılara anlatamam :D
011 Yorumla
Soran+1 yılYa bak bende sohbet sitesinde cinsel tehdit edildim hakaret etmisim savciliga verilirmi telefon numarami biliyo ve ip adresimi almis
- +1 yıl
telefona gerek yok sadece ip adresinle seni bulurlar
Soran+1 yılTelden girmistim evdeki modemden ip adresimi almis olabilir mi telden ama pc degil. Ip adresimi ayarlardan gorebiliyorum modemin adresi
- +1 yıl
ip adresin modemde
telde veya pc de değil o yüzden neyle girersen gir ip degişmez modeminle buluyorlar - +1 yıl
ip adresin gözükmese bile o siteyi mahkemeye verir sitenin içinden yine bulur ip adresini naptın nasıl küfür ettim kim başlattı
Soran+1 yılHerif abi modundaydi guya ama belli etmiodu meger bana asilmakmis niyeti konuyu cinsellige getirdi beni tehdit etti piskopat eger burdan cikarsan seni durmadan ararim dedi nasil mahkemeye verir ne hakla ben serefsiz adi pislik utanmiomusun dedim sonrada ciktim bidaha girdim savciliga vercem seni dedi evine mektup gelcek dedi. Sonrada o cocugu dedim ondan once durum bu. Bir hafta oldu gecen gun aradi sabah sekiz de bide aksam vakti aradi hemen engelledim numarayi huzurumu bozdu uyuyamiyorum ben Napcam cok sanssizim
- +1 yıl
seni korkutmak istemiş sadece hem verse bile o suçlu olur çünkü sana cinsel olarak yaklaşmak istemiş korkacak bişi yok o yanar sen degil cidden korkma rahat ol
Soran+1 yılTebligat gelirse napcam ben istemiyorum mahkemeye gitmek o suçlu ben utanilcak bisey yapmadim
- +1 yıl
ya yok korkma seni korkutmak istemiş delimsin sen sen bişey yapmamışsın ki o sana yapmaya kalkmış kim kendini bile bile ateşe atar ki aklını kullan biraz ilk önce sen küfür veya hakaret etmiş olsaydın derdim ki sen suçlusun ama o başlamış hemde cinsellige ha bide konustugunuz herşey çıkar ortaya öyle rahatsız etti falan demesiyle bitmez herşeyi okurlar kim suçluysa ona uygulanır ceza bence sen temizsin anlatıgına göre yani ilk önce o başlatıp sen kendini savunduysan korkma
Soran+1 yılBen temizim ama gecmiste oyle cinsel sohbet yapmisimdir ama psikolojik olarak rahatsizdim o donem yani ciddi anlamda cinsellik konusmam ama geyik olsun die arada yazmismalarim var baskalariyla o sitede ve resim vs gorunmuo zaten. Ama o bana gecmiste kimle yazistysan bulucam dedi ve o gunki yzistigim kisinin nickini gosterdi kopyaladi bana. Kendisi bilg. Muhendisi 25 yasinda kibris Ankara arasi calisio. Ben kesinlikle dertlesecek birini ariyodum arada baskalariyla cinsellik konusmusumdur ama ciddi anlamda asla. Dedigim gibi onlari. mahkemeye verirde gosterirse çok utanirim onun disinda onunla olan yazismalarimiz bende yok yani kanit yok bende ve gerçekten o yazismalarda benim ne kadar saf biri oldugum anlaşılır
- +1 yıl
ne muhendisi olursa olsun onunla olan kavganı araştırırlar eskiyi araştırmazlar korkman yersiz bence o kadar zekiyse kendini ateşe atmaz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumlarını hepsini okudum da sizi niye tehdit ediyor naptınız bir şey mi oldu?
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tehdit etti sonrada üste cikip bana hakaret ettin savciliga vercem seni dedi
Cevap sahibi+1 yılbenide etmişlerdi, polise falan dye hattını kır at
Soran+1 yılNasıl konu neydi? Neler oldu
Cevap sahibi+1 yılya benımde pek haberim yoktu numaramı ele gecirmiş bir sefrefsiz güya ona mesja atıyormusum sureklı ama hatta kontör bile yoktu yani nasıl atıyim sonra hep aradı engelledim baska nodan araadı bende hattı kırdım hadi versin bakalım nasıl veryo
Soran+1 yılBlöf mu yaptilar
Cevap sahibi+1 yılya bilmiyorum aslında merak da etmiyorum ama bildigim teks ey ben bir sey yapmadım gercekten
Soran+1 yılDurduk yere polisemi gttin
Cevap sahibi+1 yılben gitmedim polise ya kimse gitmedi tehditti sadece ama bı sey olmadı
+1 yılsanaldan tehdit ettim, kız okulu bırakmıştı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKonu neydi mahkemeye verdinmi
- +1 yıl
konu kendini üstün görmesiydi...
ben niye vereyim be :)) kendi kendimi mi yakacağım :D
Soran+1 yılHadi ya peki cinsel tehdit edip sonrada hakaret ettin savciliga vercem evine mektup gelcek demek ve telefon numarami ve ip adresimi almis. Olaydan bir hafta sonra sabahve aksam aramasi neden sence?
- +1 yıl
sana yönelik bir cinsel saldırı varsa sen kazanırsın diye düşünüyorum. bence korkmana gerek yok. sen de o mesajları sakladın inşaallah
Soran+1 yılYok elimde hic bisey. sohbet sitesi telden girdim o pc den giriodu. Piskopat herif. Iki kere yazistik ve hayatim kabusa döndü
- +1 yıl
bir şey olmaz bence canım ama bir avukat ile bu meseleyi görüşmelisin... canını sıkma ve mantıklı düşünerek hareket et ;)
+1 yılettimde edildimde panpiş
01 Yorumla
Soran+1 yılSonu ne oldu mahkemeye ciktinmi
Tehdit edipte başı ağıran gördüm.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ya
- +1 yıl
bir tanıdığım sanalda tanıştığı biriyle reelde görüştü.. Sorun yoktu.. Ama ilerleyen zamanlarda kadın konusmayı ve görüşmeyi kesince, tanıdığım kişi telefonda ve internette bir kaç ileri geri laf söyledi tehditvari.. Tabi öyle bişi yapacağından değil, yapmaz.. Fakat kadın şikayetçi olunca, iş yerinden aldılar.. bilgisayarının harddiskini söküp falan, götürdüler.. Mahkemeye çıktı. Kadın şikayeti geri almasa kötü şeyler olabilirdi.
Soran+1 yılBen cinsel tehdit edildim. Hakaret etmisim savciliga vercekmis benden hoslanmis vs. Piskopat hersey beklenir uyumak haram oldu
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılVericem diyo hatta gecen gun aradi sabah ve aksam neden arıyor ben reddedilenlere ekledim numarasini uyku yok artik
+1 yıltehdit edilmek derken konu ne
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel tehdite karşılık hakaret
- +1 yıl
cinsel tehditten kasıt nedir yani anlamadm ki biraz daha açarsan yardımcı olabilirm
Soran+1 yılSohbet sitesinde tehdit iste telefon numarami ve ip adresimi biliyo mektup gelcek evine dedi herif piskopat kabusum oluyo...
- +1 yıl
sana zorla cinsel birşeyler mi yaptırmak istiyor yani evine gelecek mektupta ne var?
Soran+1 yılEvet cinsel sohbet etmek istedi tebligat gelcekmis istee guya. Ben hakaret etmisim pasaya
- +1 yıl
mesaj atsana bana yardmcı olrm sana
Hic diymadim bole bisey ilk defa duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılOyle birsy yok inanma onlara
10 YorumlaBöyle bir hakkın var, dava açabilirsin
10 YorumlaOldu ama mahkeme degil
01 Yorumla
Soran+1 yılNe peki
havlayan köpek ısırmaz sal gitssin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, 2 ay ceza almış bir arkadaşım var.
03 Yorumla
Soran+1 yılSucu ne
Cevap sahibi+1 yılHakaret
Soran+1 yılNiye ama ben cinsel tehdite karsilik hakaret ettim savciliga vercem dedi
+1 yılSitesine bağlı
016 Yorumla
Soran+1 yılSohbet sitesi ip adresi ve telefon numarasi ile savciliga verilirmi eger cinsel tehdit e karşılık hakaret edilmisse?
- +1 yıl
Yerli mi yabancı mı?
Soran+1 yılYerlii
- +1 yıl
Kullanım şartlarını okumam lazım.
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Sıteye uye olurken bı sayfa cıkar bol maddelı evet kabul edıyorum dıye ısaretlemen şarttır orayı diyorum.
Ama olayı açık açık özelden yazarsan nokta atışı yapayım
Soran+1 yılBeni tehdit etti ben genelevdemi calisiorum ne kadar pislik insanlar var uyuyamiyorum ya biktim herseyden mektup gelirse napcam ben
- +1 yıl
Tamamda ne amaçla tehdit etti? yanı sen ne yaptında tehdıt ettı
Soran+1 yılHic bisey yokken cinsellige getirdi konuyu ve tehdit etti eger burdan cikarsan seni durmadan ararım dedi. Bende hakaret etmisim mahkemeye vercekmis paşa
- +1 yıl
Yok ya bir tane klavye delikanlısına denk gelmişsin sen bir cacık yiyemez.
Soran+1 yılGecen gun telefon çaldı hem sabah hem akşam aradı neden arıyor bir hafta sonra?
- +1 yıl
Tel. u nıye verdın kı?
Soran+1 yılAbi modundaydi okadar israrliydim vermemeye
- +1 yıl
O zaman telefonunu engelle bir daha ulaşamasın sana bir şey yapamaz.
Soran+1 yılReddedilenler listesine ekledim. Ya dava acabilirmis ama kendi zarar eder diyolar. Napcam ben bide aradı bir hafta gectikten sonra ne pislik insanlar var be
- +1 yıl
bir bok yiyemez rahat ol sen. ama sen işin aslını anlatmıyorsun orası da var özelden yaz demiştim yazmadın da bir kaç soru var kafama takılan.
+1 yılyok ama edebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef
016 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılbenimde başıma geldi çok berbat bişeydi ölmek istedim bile diyebilirim
Soran+1 yılMahkemeye mi verdiler
Cevap sahibi+1 yılben vericektim de son anda kurtuldum
Soran+1 yılNasil oldu konu neydi detaylı anlat
Cevap sahibi+1 yılkik messenger diye bir yer var orda tanıştığım bir çocuk foto istemişti 1 hafta boyunca yalvardı bende en sonunda attım südyenli sonra daha da istedi tehtit etmeler falan sonra biriyle daha konusuyodum o ben sana yardım ederim dedi hangi fotoyu aatmıştın at bana dedi ben istemedim atmak yardım edicem sana at dedi sonra attım işte ilkinden kurtuldum diğeri bu sefer tehtit etmeye başladı aradı telefondan felan ben ağlıyorum felan bağırdı bana acındırma kendini dedi kabus gibiydi ya. polise gittim bir arkadasımın basına boyle bişi geldi şikayet etse ailesine haber verir misiniz dedim hayır dedi daha kurtulamasaydım edicektim o gün hattımı kırdım hesaplarımı kapattım aylar sonra twittır ımı açtığımda benı takip etti benım adımda bir hesaptan sonra tekrar kapattım
Soran+1 yılOha bende cinsel tehdit edildim sohbet sitesinde adama hakaret etmisim mahkemeye vercekmiss. telimi adimi ip adresimi bilio evinemektup gelcek dedi gecen gun aradi sabah ve aksam ama hemen reddettim sence niye aradı bir hafta sonra? O beni tehdit etti bende serefsiz pislik dedim senden hoslanmistim dio bide of Napcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenımkıde oyle dedi ama çoğu blöf yapıyor ya korkutmak için bana twittır dakı arkadaslarının hesapları var fotolarını atarım onlarada dedi ama şimdiye kadar bişi olmadı
Soran+1 yılBen Napcam ya bu bana taktiysa resmimi vs gormedi ama hoslandim senden dedi ismimi telimi ip adresimi bilio Napcam bilmiyorum mahkemeye verirse of
Cevap sahibi+1 yılneyle tehtit ediyo senı ki. ayrıca foton falan yoksa niye dert ediyosun
Soran+1 yılCinsel tehdite karsilik hakaret etmisim taktı bana vercem seni dedi mahkemeye evine mektup gelcek dedi olaydan bir hafta sonra aradı beni sabah ve aksam saatinde. Neden arıyor ben sucsuzum hakaret etmisim pasaya
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana uzaklaşmaya bak ulaşamasın sana engelle falan
Soran+1 yılNereye kadar?
Cevap sahibi+1 yılbir zamandan sonra bırakır düşün artık benım fotolarım bile vardı ve çok piskopattı çocuk büyüktü benden
Soran+1 yılKurtuldugunu nasil anladin ki
Cevap sahibi+1 yılyazmıyo artık
+1 yılOlmadı, hayır.
00 Yorumlasalla geç :D
00 Yorumla
+1 yılHayır görmedim
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi