Kızla konuşmaya başlıyoruz bir bakıyorum engellemiş neden yapıyorlar böyle gece kızla konuşuyorum sabah kalkınca engelliyor bu size karşı olsa üzücü olmaz mı engellenmek engellemeden dese konuşmayalım diye anlarım ama engeliyprlar çok kırıcı olmuyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aykonuşmak istemiyorum deyince de yediremiyor ve kabullenemiyorlar. neden ne yaptım noldu diye insanın başının etini yiyorlar. yani demek ki var bi şey ve konuşarak değişeceğini düşünmüyorum, belki senden tiksindirecek bi şey dedin ne bileyim soğudum senden. o yüzden bi daha konuşmak istemediğimi söylersem konu daha da konuyu açıyor ve çoğunlukla çıkmaza giriliyor. eskiden biriyle konuşmaya devam etmek istemediğimde kibar kibar anlatırdım ama sonunda hakaret edilip ben engellenirdim fikirlerimden dolayı. ne gerek var ki davarlarla uğraşmaya? engelle geç tertemiz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir hata yaptığını düşünüyorsa veya seni bir hata olarak görüyorsa bunu yapar ve açık konuşayım kırgınlığın veya onun bu acımasızlığı onun için önemli olmaz. Bu bende de var. Konuşmak istemiyorum demek imkansız ama sanki her yerden engelleyip kurtulmak daha rahatlatıcı ve kolay. Hoş değil ama elde de değil.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
10 ayYüz yüze konuşuyor olsanız kalkar gider, bir daha da karşılaşmamaya çalışır. O zaman açıklama yapmak gerekmediği gibi, sosyal medya üzerinden de yapmaya gerek yok. Rahatsız edici bir şey görmüş ki engelliyor. Ya bu davranışını bulur düzeltirsin ya da aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp durmaya devam edersin.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
10 ayEngelleyerek egosunu şişiriyor. Aslında peşinde seninle birlikte en az 10 kişi daha var. Şeçenekleri fazla olduğu için rahat davranıyor, eleyerek gidiyor.
Engelleme işi tamamen egosal durumlar. Zamanında bir erkek tarafından ya aldatıldı, ya da kullanıldı. Oda o küçük aklınca intikam almaya çalışıyor tüm erkeklerden😁
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyorum, böyle bir durum gerçekten can sıkıcı ve kırıcı olabiliyor. Söylese daha iyi olurdu gibi geliyor insana ama bazen insanlar açık şekilde ifade etmekte zorlanabiliyor. Belki de sınır koymak adına bir yol seçiyorlar, ya da kendilerini korumak istiyorlar. Bu, tamamen onların tercihine kalmış bir şey.
Ama sen böyle bir durumda kesinlikle yanlışı kendinde arama. Evet, empati yapıyorum ve böyle bir hareket gerçekten karşı taraf için biraz yıkıcı olabilir ama bu sana dair değil. Yani, belki kendi nedenleri vardır ya da farklı bir sebebi. Kendini üzme ve sen bu durumu kişisel algılamamayı öğren. Daha sağlıklı ilişkilerle karşılaşabilirsin 🧡20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 10 ayistememiştir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 700 cevap paylaştı.
10 ay●Senden alacağını aldı ve seninle işi bitti muhtemelen.
●Seni beğenmemiş de olabilir.
●Senden daha iyisini bulmuş olması da aniden gitmesine sebep olabilir.
Siz de biraz seçici olun yahu. Her kıza kız diye aynı değeri vermeyin. Bakın bakalım önce biraz tanıyıp, hak edip etmediğine 🤷♀️
Hak ediyorsa değer verin. O zaman böyle şeylere maruz kalmazsiniz.
99 Yorumla- 10 ay
@BasedKhan aramızda 5 yaş var ve sen bana yaşlı mı diyorsun? 😂
- 10 ay
@BasedKhan attığın çamur arabamın tekerine bile gelmedi haberin olsun (!) 😂
Hani hem pp'ye hem kapağa araba fotoğrafı koymuşsunya. Sanırsın hesabı araba kullanıyor ahaha - 10 ay
@BasedKhan cinsel organını diline dolamadan kendini ifade edemediğine göre içinde kalmış belli 😂
Hiçbir şey için geç değil sjjh - 10 ay
@BasedKhan gençliğin ve güzelliğin gittiğini söylemek mi iltifat?
Patavatsızlık ve hadsizlik bak bu. İltifat böyle edilmez hele de tanımadığın bir kadına bu üslupla konuşamazsın.
10 ayKırıcı ve hiç olgun bir davranış değil. Biriyle biraz konuşmuşsan ve konuşmayı bitirmek istiyorsan bir açıklama yapmalısın nezaketen. Direkt engellemek hoş değil. Önce sana vakit ayırdığı için teşekkür edersin sonra da ne bileyim sohbetinden keyif alamadım de, frekansımız uyuşmadı de, birbirimiz için uygun olmadığımızı düşünüyorum de... Doğrusu budur. Yeter ki bir açıklama yap yani. Karşındakini açıklama yapmaya bile layık görmemek çok saygısızca, sonuçta sana vakit ayırdı.
51 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle en azandan bir açıklama bekliyor insan
ilgi kuzum denk gelmişsin anlaşılan gece ilgiyi aldı yastığını altına koydu hayal dünyasına daldı uyudu sabahta engelledi alış böyle şeylere biraz * ol her kıza sanki ciddi değilsinde flört edip her an kaçacakmışsın gibi izlenim ver bak nasıl köpeğin oluyorlar
00 Yorumla
10 ayben normalde konusmak istemedigim icin engelliyorum bazen moralim bozuk oluyor sinirli oldugum icin engelliyorum bazende keyfime gore engelliyorum ruh halime gore degisiyor bu arada tek bunu kadinlar yapmiyor aynisi erkeklerede gecerli durduk yere engelleyen bile var oylesiyle karsilastim
02 Yorumla- 10 ay
mesela ben bundan subat ayinda asker birisiyle tanismistim boyle gamzeliydi sigara iciyordu guluyorduk falan ismini hatirlamiyorum neyse tanisiyoruz ediyoruz konusuyoruz falan ben musait degilim whatsapptan konusalim dedi bende iste az daha konusmak istiyordum 5 dakika daha duramazmisin dedim musait degilim yanimda devrelerim var biryere gidecegiz diyordu bende iyi tamam dedim numarami verdim fotografimi attim cok guzelsin dedi oyle guzel guzel konusuyorduk sonrasinda oglen vakitlerinde aradi gel goruntulu konusalim dedi bende yorgunum iyi degilim uykusuzum bugun goruntulu konusmayalim konusacaksak sesli konusalim zaten uyuyacagim fazla durmayacagim dedim boyle surekli hayir dedigim halde israr edip durdu bende dayanamadim bir anda sesimi yukselttim bagirdim cagirdim ben burada iyi degilim kendimi iyi hissetmiyorum diyorum sen neyin derdine dusmussun ya dedim sen sadece hep kendini dusunuyorsun beni dusunmuyorsun dedim iyi olmus olsaydim simdiye kadar konusmazmiydim dedim halden anlamiyorsan laftan anla dedim boyle yapmaya devam edeceksen engelliyorum ugrasamam zaten iyi degilim birde sen ustume gelme dedim ondan sonrasinda biraz soguk yaptim mesafeli davrandim aksam sesli aramis aradiginda uyuyordum uyandigimda sabaha karsi uyanmistim direkt uyandigim gibi uyuyordum yazmistim mesajim gitmedi dedim herhalde interneti kapali gider diye dusundum gitmedi sonrasinda profilne baktim profili gitmis numarasini kaydettim biyografiside gorunmuyordu baska bir telefondan baktim herseyi gorunuyordu orspu cocugu hicbirsey demeden engellemis sonra bende engelledim o gunden sonrasi yok iste hepsi bu kadar
- 10 ay
lan orspu cocugu kaybol senin anani Allah'ini olunu dirini skkerim ha amna koydugumun su aygiri seni kaybol senin o gotundeki killari yolarim bak ha
Gizli Üye(30-35)10 ayBugün birisini engelledim çünkü yazıyor cevap veriyorum kafasına göre cevap veriyor bazen sorularım havada kalıyor ses atıyor bende atıyorum havada kalıyor sürekli konuşmayı saçma sapan videolar atarak başlattığı için bende sıkıldım
Sıkılınca da engelledim her yerden çünkü bir yazıp iki gün yazmamak bana göre degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHer şeyde bi sebep aramayın zaten önünüze gelene yazıyorsunuz birkacından da engel yiyiverin yine yazacak birilerini bulursunuz zaten, ben genelde keşke hiç konuşmasaydım diye pişman olduğumdan ya da uzun süreli bi şey olmayacağını anladığımdan engelliyorum direkt
16 Yorumla- 10 ay
Hepsine yazıyolar iki üçü cevap veriyor ondan üzülüyorlar
Cevap sahibi10 ay@brolukoli gerçek hayatta karşı cinsle iletişim kuramayan ezikler Instagramda orada burada önüne gelene mesaj takip isteği atıyor, hem özgüvensiz hem abaza, herkese yazıp hangisini düşürürsem diyen erkeklerden tiksiniyoruz engeli basıyoruz biz de
- 10 ay
Abaza olan erkek eskorta gider sizi ne yapsın Türkiye'de playboy kafasında olan erkekler azınlık çoğu evlenme hayalinde. Sosyal medyada tanıştın gerçekte buluşuyorsun zaten. Bir erkek reelde muhabbet kurmak istese linç edilme tehlikesi var. Eziklik filan gerçekten kadın egosu dünyanın en katlanılmaz şeyi ya.
Cevap sahibi10 ayEskorta gidecek parası olmayan da birini düşürsem diye uğraşıyor, hiç foto olmayan kullanmadığım hesabımda bile yüzlerce erkek istek atmış bunların hepsi benle evlenme hayali mi kuruyor şimdi sjfjgk Düzgünce tanışmak isteyeni kim linç etsin tanışanlar nasıl tanışıyor, özgüvensizlik böyle bir şey işte insanı profilsiz kadın hesabına istek attırır
- 10 ay
Tamam haklısın her istek atan normal değil. Okulda olur dediğin şey senin okul dışında bir mekanda belki olur ama çok zor arkadaşlarınla oturuyorsun bir çocuk geldi tanışmak istedi masadan kalkıp gider misin? Nasıl olabilir yani olmayan bir şey görmedim ben hiç. 90larda filanda gruplaşma olduğu için o şekilde tanışma şansı oluyordu. Bilmiyorum genel olarak zaten 0 tecrübem var.
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet bazıları da kibarca yaklaşmaya çalıştım diye sapık/kötü niyetli insan muamelesi çekiyor. Efendi gibi konuşmayalım dese ya da hiçbir şey demese mesajına yanıt vermese sadece konuşmak istemiyor ne yapalım deyip gideceksin. Özgüvensizlik sanırım. Egolarını ancak böyle tatmin ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBenimde başıma gelmişti çok güzel konuşurken tam ben mesaj yazarken attığım mesaj gitmedi bi baktım engel atmış başka hesaptan sordum biz birbirimize göre değiliz diyor ya böyle birden pat diye engelleyenlere fena sövüyorum tam bi pislik çoğu kız aynı şeyi yapıyor hiç belli etmiyor güzel güzel iyi geceler diyor gecenin köründe ben uyurken engelliyor her yerden
00 YorumlaGereksiz hareketler konuşmak istemediğini söyleyebilecek kadar büyümemiş birisi zaten olmasın hayatımızda. Kimseyi engellemem olumsuzluk varsa söylerim. Özgüven eksikliğine yoruyorum, en ufak kendine güven yok.
00 Yorumla
10 ayKonuşmak istemiyorum diyemeyen insanların G... e... r... i... z... e... k... a... l... ı olduğunu düşünüyorum 😅
32 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle konuşmak istemiyorumu anlamayıp ısrar edenlerde öyle
- 10 ay
@ışığıhisset kesinlikle
10 ayO kişi zaten karaktersizin önde gideniymiş. Hiçte takma kafaya dostum.
Boşuna zaman kaybına gerek yok. Zaten kaliteli biri olsaydı dakkasında seninle muhabbet kurmazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen normalde engellemem ama yeni tanidigm insan bana gelip +18 konusuyorsa hoşuma gitmez. Herkes farklıdır kimisinin hoşuna gider. Davranışlarına bakar öyle yol veririm arada da olsa engel attığım oluyor ama dediğiniz gibi kırıcı bir sey.
20 Yorumla
10 aySeçenek çok olduğu için ilgi şarjı dolunca kafasına daha mantıklı gelen diğerine geçecek sonuç değişmez nolur oda sırası gelince gidecek brat takma boş ver öyle bir döngü içinde o olay
00 YorumlaYani bu kız anlaşılan biraz problematik ama kesin yorum da yapamam kırıcı veya düşüncesiz davranışların oluyorsa fark etmeden yaptığın ondan dolayı olabilir. Açık açık kibar bi şekilde çözmeye odaklı biçimde onunla konuş bence, ona değer verdiğini hissettir. Hala aynısını yapıyorsa boş ver gerek yok ona başka bulursun. Umarım cevabım yararlı olmuştur dostum!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
10 ayGenelde uyarıları dikkate almıyorsa engellerim ( uyarmisimdir iki üç kez ), ya da rahatsız ediyorsa engellerim bu benim şahsım için geçerli.
10 Yorumla canımız sıkılıyo biri ile konuşmaya başlıyoruz sarmdığında ya da gene canımız sıkıldığında engeli basıyoruz. yani hep can sıkıntısı.
10 YorumlaGece azgınlığıyla yazmış sonrasında sen yoluna ben yoluma demek istemiş
13 Yorumla
Soran10 ayGece bu kadar istekli oluyor musunuz? Ki öyle yapsın
Soran10 ayHe anladım pardon
Gizli Üye(30-35)10 ayKonuyu cinselliğe getiriyor olabilir misin kızların rahatsız olduğu bir konudur çünkü. Kendilerini kullanılmış gibi hissederler
40 Yorumla
10 aySapık cevap veren birine tek kelime bile yazılmaz. Hemen kız ne garip kırıcı demeden önce kendinize bakın.
05 Yorumla- 10 ay
@Cansınnn_ yapan da sapık zihniyetliyim demiyor zaten. Onlarca insana kötü biriyim dıyecek hali yok.
- 10 ay
@brolukoli bu hale getirenler utansın. Sizi de anlamıyorum söylenmeniz gereken, bu sorunun kaynağı olan hemcinslerinizken gelip bize yakınıyorsunuz. Bir sorun görüyorsanız ve gerçekten çözüm odaklıysanız sorun teşkil edenlere bunu söyleyin. Ayrıca görüşüme de atlamayın bir daha.
10 ayOlm zekaları o kadar. 36. saatte bütün dirençleri kırılıyo. Benim en, AFERİN HELAL OLSUN dediğim kadın bile zaafa düştü.
02 Yorumla- 10 ay
her kadini ayni kefeye koyma bence sen :))
zekalari okadarmis... - 10 ay
@gecemasalıı ama burada kardeşimiz "engelleyen", belli bi azınlıktan bahsetmiş. Yoksa, oldu bana da ıslak terlikle çakan, yalan yok :)
10 ayValal haklisn kanak ayni seyi bende yaşıyorum kafayi yicem bir gun neden. Engelliyorsunuz ki yani sebep ne tek gecelik iliaki gibi bisymi yasiyorsunz bizimle kulalnip atıyorumusunuz bizi mendil gibi laaayynn neden 🤔🤔
00 Yorumla
10 ayYanlış bir davranış ya da bi uyumsuzluk sezildiyse açıklamaya dahi gerek duymadan engelleriz genelde
10 Yorumlaİlla yapiyosundur bisey sorunu kendinde ara bence
16 Yorumla- 10 ay
Yine de direk engel hoş değil. burada randomu hakli buldum biraz Qasanovacım :)
- 10 ay
@Qasanovaa madem erkeğim sesli konuşalim ve özür diliceksin benden bu suçlamandan dolayı
10 aySen sen ol kız milletinde akıl arama. Ve peşlerinden koşma.
00 Yorumla
10 ayEgo kastıklarındandır, ilgi çekmek için de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKız 24 saat beni arıyordu 2. buluşmada yattık 3. gün tekrar çağırdı gidemedim 3 gün sonra sohbeti kesti kadın milleti garip biraz.
Bu dönemde erkekten çok kadınlara güvenilmez.00 Yorumla
10 ayEvet bu konuda kesin haklısın.
Ben olsam direkt söylerim.00 Yorumla
10 ayGec cevap verdigin zaman engeliyolar ergenler olur oyle seyler.
Biraz sabirsiz varliklar00 Yorumla
10 ayTehlike çanları çalınca engeli basıyoruz ben genelde yapmam ama çoğu kız yapıyor
00 Yorumla
10 aySeni beğenmemiş olabilr senin en ufak bı hatandan dolayı engellemiş olabilir bı sürü sebep var yani
00 YorumlaBence iyi yapıyo. Ne gerek var neden sunmaya. Alt tarafı sanal. Bu kadar anlam yüklemeyin her şeye
01 Yorumla- 10 ay
Kötü yapıyor
Gizli Üye(25-29)10 ayGhostlar. Beğenmemiş, sıkılmış ya da ciddi bir ilişkiye hazır olmadığı için korkmuş özgüveni olmadığı için olur çoğunlukla kaçmayı tercih eder.
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayErkeklerde yapıyor ve katılıyorum konuşmak istemiyorum dese daha az üzülür insan. Böyle üzücü oluyor. Biri yaptı ve 5 dk hayatı sorguladım. Ben sıkıcı mıyım , beni beğenmedi mi rahatsız mı oldu. Sonra kendime dedim ki değerimi bir insan belirlemez herkesle anlaşmam herkesin beni beğenmesi mümkün değil, kendi kaybetti boş ver dedim şu an mutluyum olaya böyle bak
Gizli Üye(18-24)10 ayYuh yani harbiden ayip ben karşidakini kiricam diye konuşmayalim bile diyemiyom hahah
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayErkekler neden konusurken bir anda konusmayı keser?
10 YorumlaBen de çok yapıyorum sebebi umurumuzda olmuyor çünkü zaten bize iyi davranılıyor empati yapamıyoruz aynısı başımıza gelmediği için
20 Yorumla1 saat önce basit bir konuşma sırasında engellendim. Ne önemi var? Ben alıştım ve kabullendim çoğu şeyi o yüzden üzülmüyorum hiç ilk zamanlar ben de üzülüyordum ama artık alıştım.
00 Yorumla
10 ayEĞER BAŞTA kensi yazip bunu yapiyorsa seni elde eti soğudu başima geldi
onun harici senden daha iyisi yazmiştir merak etme açilr o engel açilsada kabul etme mk
00 Yorumla
10 aySenden başkalarıyla da konuşuyor ve seni sıkıcı bulmuş olay tamamen bu boş ver takılma onlara ben sevgili yapma olayını bıraktım ve hayatımı yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aysenden beklediğini bulamıyor ondan ( fizik, para ) Biliyorsun bu devir kadınların devri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aytr kızlarına kafayı yorarsan erken yaşlanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBazı erkeklerde böyle yapıyor konuşmuyor mesela. Sende cinsellik konuşmuş olabilirsin rahatsız olmuş olabilir erkeklerde cinsellik konuşmayınca ya da beğenmeyince şak diye engelliyor
19 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle hayır konuşmadım cinsellik yarın görüşürüz diyip engellemesi üzdü
Cevap sahibi10 aySeni bepenmemiltirı
Cevap sahibi10 ayBeğenmemiştir
Soran10 ayBüyük ihtimalle
Soran10 aySağlık olsun
Cevap sahibi10 aySizde çok yükseklere bakmayın
Soran10 ayVallaha bakmıyorum kim kafa dengş olursa onla
Cevap sahibi10 ayKafa dengi dediğin soyunanlarsa
Cevap sahibi10 ayOnlar zaten yüksek değer erkekler için soyunuyor
Gizli Üye(25-29)10 ayDüşünmek gerek ben ne yaptım ki hangi daha daha çok başka kızlarla beraber oldum ki engellendim?
00 Yorumla
10 ayBirak Allah evladinda bulsun de birak. Sessizce koseye cekil. Bu arada sen ona ne yazdin ona da dikkar etmek lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe konuştuğunuza bağlı.. fotonu görüp seni beğenmemiş olabilir veya mesleğini beğenmemiştir bir sürü sebebi olabilir
30 Yorumla
10 ayNe tür şeyler soyledin acaba rahatsız olacagi tarzda mi yaklastin
10 Yorumla
10 aySeni degil baskasını istiyo çunku engellemeye utanmıs onceden
00 Yorumla
10 ayKızlar sohbet etmeyi fazla sevmiyor bende de öyle oldu 6 senedir
00 YorumlaNormal insanlar gibi realde tanış o zaman
110 Yorumla
Soran10 ayRealde olmuyor ne yaparsam yapıyım tanışamıyorum konuşkanım ama plmuyor
Soran10 ayBilmiyorum sorun ney bu canımı sıkıyor ortamcıyım konuşmam sarar komik birisiyim sorun tip olabilir belki esmerlik yok kızların istediği gibi dövme yok küpe yok bunlar olabilir
Soran10 ayEvet olmuyor sosyal medyada aramıyorum denk gelirse konuşuyorum onlarda öyle yapıyor realda tanışmak için şansımı zorluyorum olmuyor
Soran10 ayİlk defa esmer sevmeyen küpe dövme şaştım 😅
Soran10 ayEvet olmuyor realde bir buluşsam bulsam bırakmam bende nefret ediıyrpum vallaha dövmeden
Soran10 ayAha sarışın seven ilk kişiyi buldum 😂
Gizli Üye(25-29)10 ayCinsellik için yazmışsındır engeli de yersin öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGenelde erkekler öyle yaptığı için erkek düşmanlığı işte 😂zaten engel tuşunun üstüne çocuk kilidi koysalar keşke artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayRastgele biri olduğunu düşündüğüm veya konuşmaya kafa yormak istemiyorsam içime sinmiyorsa engellerim bi anda
00 YorumlaAllah bilir ne konusmussun kızı poşman etmişsin
01 Yorumla
Soran10 ayNe konuşucam kötü bişey konuşmadım
Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Normal insanın yapmayacağı bir şey.
12 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle empati yoksunluğundan oluyor haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayErkekler de yapıyor aynısını
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHoşlanmaz bazı şeylerden
10 Yorumla Çok önemli değil yüzlercesi engellemiştir beni
00 YorumlaYapacak bişey yok
00 Yorumla
10 ayBir anda soğuma dürtüsü geliyor ya
00 YorumlaTek sen değilsin konuştuğu çünkü
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi