Kendileri mesaj atıyor. Kendileri triplere giriyor. Pasif agresif mi olum buradaki kızlar?
Hayır bilmediğim ne dönüyor. Beyler yeşillendirin. Ben yıllardır haftada 2-3 saat ayırır giderim la buralardan.
Kendileri mesaj atıyor. Kendileri triplere giriyor. Pasif agresif mi olum buradaki kızlar?
Hayır bilmediğim ne dönüyor. Beyler yeşillendirin. Ben yıllardır haftada 2-3 saat ayırır giderim la buralardan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
konusma o zaman cevap verme
Kafası çalışanlar çok azda olsa var. Onların fikirlerini vs. es geçemem. Fakat çoğu neredeyse hepsi antika...
abi yani bura pek konusulcak ortam değil Instagram falankullan bence
Instagram zaten kullanıyorum da, öyle DM'den millete yürümek için kullanmıyorum.
Ben zaten ilişki kafasında biri olsam gider dışarıda işimi görürüm. Ki seni varsayalım bir fikir almak için oldu ki buradan bana mesaj atmaya kalktın. Cevap vermesem hoş olur muydu? Olmazdı. Olaylara birde bu perspektiften bakalım.
abim insanları bu kadar önemseme üzerler seni
Hakkımda bir şey bilmiyorsun. Ki bunu burada gördüm. Sanırım bizim millet biraz aşağılık kompleksinde olduğu için eline klavye geçince öz güven geliyor.
Neyse iyi akşamlar.
her zaman özgüvenliyimdir tesekkürler iyi aksamlar
Yeşillendirin mi? Burası ekşi sözlük mü la? 😂
O yeşillendirin normalde forum kültüründen gelmedir. Sözlüklere sonradan sıçramıştır. Yıllarım geçti forum ortamında :D
Emin misin ya? Çünkü oranın mesaj kutusu mesaj gelince yeşil olduğu için yeşillendirin şeysi ilk oradan çıktı diye biliyorum ben 😅
Sende doğruyu söylüyor olabilirsin. Çünkü ekşi sözlüğün çıkış dönemiyle forum kültürünün patlaması eş zamanlı oldu. Bende pek sözlük kültürüne geçmedim. O sıralar donanımhaber gibi ortamlarda takılıyordum. :D
Öyle işte 😄