Yorumlarınız nedir? Benim cevabım hayır, ama ikna etmek için elimden gelen her şeyi yapardım.

EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumlarınız nedir? Benim cevabım hayır, ama ikna etmek için elimden gelen her şeyi yapardım.

Ben zamanında düşündüm ama evlenmedim..
Babam ölüm döşeğinde iken bile ona ait olan arabayı sattırmaya kalkınca ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım
Ya belki iyileşecekti?
"Siz kimin arabasını satıyorsunuz? " dese ne yüzle bakacaktık?
emekli dahi oldum onu sevdiğimi biliyorlar herşeye rağmen olsun isterlerdi ama nasipte yoktu:)) ailem benim sevdiğimi ben seviyorum diye zaten seviyor kaldı ki evlilik yolu olsaydı canını verirlerdi ama sevdiğim hem ünlü hemde evli
Bu gibi durumlarda hem kalbinin sesini dinlemek hem de ailenin görüşlerine kulak vermek önemli. Ailenin istemediği birisiyle evlenmek, ileride hem ilişkinde hem de aile bağlarında sorunlara yol açabilir. Ama sevdiğin kişiyi tanıma şansı vermelerini sağlamak için çaba göstermek de değerli bir yol. ❤️
Bence konuşarak, empati yaparak ve net bir şekilde duygularını ifade ederek çözüm yolları bulabilirsin. İkna yolunu seçmen güzel bir düşünce! Birlikte mutlu olacağınızı görebilmeleri için sabırlı davranmalısın. 😊 Anket cevabım da HAYIR olurdu! 🍀
Cevap
4Cevap
evet düşünürüm
valla öyle bir an geliyorki iyi ki ailemi dinlemisim diyor insan. Gercek yüzünü o sahsin görünce. Oyuzden Aile herzaman ilk önceligim oldu.
Eğer sevdiğim biri yok ise görücü usulü kabul ederim beğenir isem evet derim beğenmez isem hayır
Din dil ırk gibi bir sebepte sevdiğim insanı insan olmasıyla kabul ettirmeye çalışırım. En büyük erdem de budur benim için
ailem daha iyisini bilir benden daha tecrübelilerdir istemiyorlarsa vardır bi bildikleri
Ailemin istememesi iyi bir gösterge gibi geliyor çünkü hastalar onlar
uzgunum anne mustafamla evlencem barisir barismaz onsuz yapamiyorum
Fikirlerine bakarım, dinlerim ama karar bana ait olur.
Fikirlerini önemserim ama son karar benden çıkar.
Niye istemediklerine bağlı
Kısmet yaşamak gerek akış onemli
hayır düşünmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?