Diyelim ki ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz ve evlilik kararı alıyorsunuz. Fakat aileniz o kişiyle evlenmenizi istemeyip karşı çıkıyor. Ne yaparsınız? 🧐

Diyelim ki ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz ve evlilik kararı alıyorsunuz. Fakat aileniz o kişiyle evlenmenizi istemeyip karşı çıkıyor. Ne yaparsınız? 🧐

Benim ailem evlilik gibi bir konuda kararima karşı çıkmaz, sadece eğer varsa çekincelerini paylaşır ve son kararı bana bırakır. Bence de sağlıklı olan budur. Haa diyelim ki karşı çıktı, karşı çıkma sebeplerini sorarım, eğer bu sebepler kendi içimde analiz ettiğimde bana da mantıklı gelirse o zaman evlilik kararından vazgeçebilirim, sonuçta yaşça büyük insanların tecrübelerine değer vermek gerektiğini düşünüyorum. Şayet bu sebepler bana mantıklı gelmezse bildiğimi okurum..
Cevap
11Cevap
Ailem karşı çıkmaz, diyelim ki çıktılar sebebini bilmem gerekiyor ama büyük ihtimalle yine benim dediğim olur ve evleniriz. 😅
Hayatımı paylaşacağım insanı kendim belirleyebilirim.. Ailem en fazla fikirleri beyan ederler lakin son söz her zaman benimdir..
Evet yaparım sorun olmaz benim aşık olmam önemli çünkü başka kimsenin düşüncesi değil.
Babam uygun görmediyse vardır illaki bir bildiği. Ne onla ne bir başkasıyla der herşeyden vazgeçebilirim.
Her şeyi onların isteğine göre yapmıyorum ki evliliği yapayım.
karşimdaki sevgi duyduğum kişiye göre değişir aslinda güven vs
Karıyı ailem değil, ben koynuma alacağım için umursamam
Mantıklı bir sebepleri varsa bunun için, yapmam.
Onun dışında yaparım.
Seviyorsam sonuna kadar giderim ben hep ondan kaybediyorum zaten :(
Karşı çıkmazlar ama karşı çıkarsalar mantıklı sebepler sunmalari gerekir
Ailem o kişiyle yasamayacak ve yuva kurmayacak sonuçta, ben o kişiden eminsem evet evliliği yapardım.
ailem evlenmiyor, ben evleniyorum, sallamam. eninde sonunda kabullencekler
Ailem benim sevdiğim birine karşı çıkmaz. Karşı cikarsada evlenmem
Evlenirim aile her zaman doğruyu şecer diye bişey yok
Annem dediyse vardur bir bildiği evlenmem
Babam yok derse istemem
Babam ne derse o
Yapmam. daha sonrasında sorunlar ortaya cıkıyor
Düşünürüm.
Benim istemem önemli
Evet yaparım
Yaparım
Yapmam.