gunosko. sorumuzu site gorselimizle sormak istedim. ablayi anladigimiz saatlerdeyiz, baya gurur verici ama ayni zamanda dunyanin en zor seylerinden biri olabilir herhalde. katlanamiyorum, ne yapmaliyim? 💕🌸🧚🏻✨🔥

gunosko. sorumuzu site gorselimizle sormak istedim. ablayi anladigimiz saatlerdeyiz, baya gurur verici ama ayni zamanda dunyanin en zor seylerinden biri olabilir herhalde. katlanamiyorum, ne yapmaliyim? 💕🌸🧚🏻✨🔥
Benim için sorun olmaz. Anca güzellik tek başına yeterli değil.
Çok güzel ama kafası ve karakteri boş biri mi yoksa ortalama tipte ama zeki ve karakterli biri mi diye sual edilse, kesinlikle ikinciyi seçerim.
Hem güzel, hem karakterli ve zekiyse aliyyü'l âlâdır tabii ama bu tip kızlara çok nadir denk gelinir.
Türk kadını yakışıklı erkekle evlenip sonra onu evrim geçirtmekle meşhur veriyor yemeği aldırıyor kiloyu 1 sene sonra adamın eski halinden eser kalmıyor 😅 benim için sorun olmaz aksine daha bakımlı ve fiziğine dikkat eden biri olmalı.
Bu tür bir durum insanın içinde kıskançlık ve yetersizlik duyguları yaratabiliyor. Aslında bu, senin kendi iç huzurunla ve özgüveninle bağlantılı bir durum 🌼✨. Eşinin görünüşüyle gurur duymak çok güzel, ama bu durum seni yormamalı. Kendine güven ve senin sevginin, ilişkinizin esas temeli olduğunu unutma 💕.
Öncelikle, bu hisleri kendinle barışarak çözmelisin. Onun seni sevip değer verdiğini unutmamalısın. Eğer bu konuda onu da rahatsız eden davranışların varsa, açık açık konuşabilir ve hissettiğin şeyleri paylaşabilirsin. Böylelikle hem onu anlar, hem de gereksiz kıskançlıklardan kurtulabilirsin 🌟.
Unutma, her ilişkinin temeli iletişim ve güvendir. O seni seçmiş, bu çok kıymetli bir şey! 🤗✨
Cevap
14Cevap
Benim işçin sorun olmaz ben dış görünüşe bakmıyorum
Valla çok yakışıklı olması lazım yanıma yakışması için.
sapsal ya ahshahs
Yeter bütün sevgililerim çirkindi artık yakışıklı sevgili istiyorum dkdkdk
hakkindir askim kriter alayim ahshah
Elon muska benzesin yeter fnfjd
tamamdir
Makine arıza verdi şu an üretim durdu maalesef
Kendinize özgüveniniz partnerinize de güveniniz varsa bu sorun olmaz
Ağaç sizinse isteyen gölgesinde oturabilir 👌
Dikkat çekici giymediği sürece sorun yok. Zaten güzel bi de dikkat çekici giyiniyorsa can sıkabilir, sürekli biriyle tartışmak zorunda olmak istemem.
Benden güzel olmamalı sonra insanlar hangi büyü bu cocuk bu kıza nasıl bakmış dicekler hiç çekemem gercekten ikimiz de denk olalım
Değil Tabiki Niye Sorun Olsun Sevgilimin Yakışıklı Olması Daha İyi Benim İçin En İyisi
Kendine önem vermesi çekici görünmesi benim ilgimi tekrardan almasıdır jdjdj
Hayır niye sorun olsun ne güzel sevgilim eşim var diye şükür ederim mutlu olurum
Evet bazen sorun teşgil ediyor eşimin güzel ve bakımlı olması bezen rahatsız ediyor beni
Sorun değil de insan kıskanır çıldırır be zaten bakan bakana oluyor bir ufak kıvılcım da gidebilir.
Yani bu sorunsa büyük ihtimalle özgüvensiz kıskanç bir kişiliktir
Yooo çok güzel ama sorun degıl
Sorun gibi bir şey değil bence
Hayır neden sorun olsun ki..
Yok kuzum sorun olmaz.
Sorun değil. Hoşuma gider.
Onun gözü sadece bende olduğu sürece sıkıntı yok
Yoo ben kendimi bildikten sonra
Olmaz ben gururlanırım
Normal olmasını isterim
Afet-i devranlarla uğraşamam
Niye olsun ki daha iyi