AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Olmuş bir sinirle hareket etmiş. Evet haklısın ama bazen de erkeklerinde insan evladığı olduğunu anımsayın yav
Böyle bir hareketi insan evladı değil, 0küz evladı yapar.
Sinirle hareket etmemeyi ogrensin o zaman hep biz alttan alicak degiliz
@ixt_jly evlilik iki taraflı alttan alınır pozitf ayrımcılık diye diye yuvalar dağılıyor.
@LimonluPastanınHüznü Daha çok yorum yapılabilir ama bende kalsın
Katılıyorum, sende kalsın.
@LimonluPastanınHüznü teşekkür ederim
Eşin Haksız Sen hamileyim diyorsun hamile birine yardım edilmesi hatta kendisi yapması gerekiyor kendisini senin yerine koymalı
Böyle bir adamdan gidip çocuk yaparken aklın neredeydi acaba? Sondaki hareketi de seni umursadığından değil farkındasındır umarım.
Hamile olmasan bile çalışan bir kadın olarak böyle bir zorunluluğun yok. Hatta çalışmasan bile yok. Tam bir şeymiş..
Hamilelikte kadının yemek yapması beklenmez, direkt olarak dışarıdan kendisine ve sana yemek söylemeli ve sana olan tavrı için gönlünü almalı.
Dostum şu hayatınıza aldığınız insanları iyi seçin ya tamamen bencil ergen kafalı insanlar la hayatınızı heba etmeyin
Senin kocanın dayak vakti gelmiş bildiğin dana olmuş ne danası ya bildiğin hüdük , öküz
bu dönemde sana anlayışlı olduğu zaman dan daha anlayışlı olmalı
O öküzle evlendiğin yetmemiş bir de bebek mi yaptın
Sendeki hayvanseverlik beni beni aldı bacım bu hırtoyu seveceğine kedi köpek sevseydin
Seni calistirmamasi bile gerekir yemege anlayissizlik apayri
Kızlar evlenmek için kriter koyuyor arabası var mı, evi felan. d ahha çok arıyorsunuz değilmi böylesi hödükleri bulabilmek için
Oha... Bir insanla evli olduğundan emin misin diycem , hayvan bile daha merhametli be... Allah seni o canavardan kurtarsın :(
Nerden buldun bu ayıyı ayrılsana hadi seni gectim cocuguna hiç mi acımıyosun boyle baba mı olur?
Bencillik diz boyu, başlarım senin yemeğine demek istiyorum da sen yine de gaza gelme inşallah ilk ve son olur ne diyim 🤦♀️
Merhaba! Eşiniz haksız.
Siz "6 aylık hamileyim" diyorsunuz, bir de işte çalışıp yorgun argın eve gelmeniz anlıyorum.
Hem hamilesin, hem çalışıyorsun bu bile fazla.
1-) onun seni bu halde çalıştırmaması lazım
2-) En azından ev işlerine yardım etmesi lazım.
Kendine yemek söylerken sana söylemediyse bu sıkıntı. Ezdirme kendini, çalışan kadın olarak yemekleri sen yapmak zorunda değilsin, hakkını ara
Eşin anlayışsız davranmış. Ama haklı haksız olaylarına girmeyeceğim. Çünkü insanız hepimiz bazı zamanlar saçma sapan konuşup davranabiliyoruz.
Cahil ya inan bunla işin zor hamilesin hemde altı aylık hemde çalışansın daha ne olmasını bekliyor sana bişe olsa inan işin zor
Onun ben şerefini s*keyim başkada yorumun yok
Ya bırak şunu muhattap olma cidden
Geldiğinde yemek yapmamışsan bugün dışardan yiyelim diyebilirdi. Abartmış
Eşine söyle bir s... tir olup gitmesini söyle öyle anlayışsız bir kişi çekilmez
Bundan sonra ona yemek yaparsan adisin. Bidaha kendine yap yemeğide kendine söyle o da b0k yesin
onu eli kolu yok mu erkeğin yapması lazım becerksizin teki
Okurken ben de sinirlendim. Hormonlarla alakası yok. Eşin, 10 yaşında bi çocuk.
Çalışıyorsun hamilesin bence eşin saçmalamış. Hoş görülü olması gerekiyor
Kocan aptln odunun teki insan hamile karısı varken tek kendine mi yemek söyler ya
Öküz işte
Siz bir de maaşınızı da bu insan kılıklı kalasın eline sayıyorsunuzdur.
Ciddi olmadığını düşünüyorum.
Eğer ciddiyseniz eş olmak böyle bir şey değil, yazık
Sen de böyle eşler çocuk sahibi nasıl. oluyo hayret
Ahlaksızdan hamile kalmadaydın keşke baba olmaya bile değmez
ay bismillah dumanimin basina gelsin istemem uzgunum ama uzulmicem yapmadaydik cocuk
Nasıl adam aq nerden buluyonuz isteyerek mi böyle adamlarla berabersiniz
kutluyorum.. böyle öküzlerin nesillerinin üremesine yardımcı olduğunuz için..
Anlattıklarına göre (inanıyorum sana) kesinlikle haklısın arkadaşım. Doğru olanı yapıyorsun.
Cocugu dopur boşan abla bu senin asıl lohusalık döneminde iyice canım
Bu adamlara çocuk mu doğuruyorsunuz bi de şaka gibi
sen haklısın. eşin gerçekten yanlış yapmış. bence özür dilemeli
Sen haklısın tabikide eve geldiğinde kendi yemek yapsaymış
Abla keşke bebek olmadan fark etseydin ama kocan bu kadar bencilken sen nolucaksın. Ev işi kadın işi değil evde yaşayan insanların işi. Senin kocan evcil hayvan değil o ds yapabilir ne bu tavır. Hayır insan düşmanı gelip açım dese aç bırakmaz. Yemin ederim gelip ağzını burnunu kırana kadar dövmek istiyorum şöyle insanları. Allaha emanet ol dikkat et kendine.
yemek yapamadıysan kendini iyi hissetmiyorsan tamamıyle sen haklısın.
Yuh ama ya insan biraz düşünceli olur bu nasıl koca
Hamileysen ve çalışıyorsan yemek yapamamanıda mazur görüversin
Hamilelik döneminde çalışmama bile çalıştırmaması bile gerekirdi
Sen.
Hamile değilken de. Meccbur değilsin ki
Çok ayıp etmiş sıkıntılı günü sanırım. Siniriniz geçince bir konuşun
Soru başlığına bakarak yazıyorum sadece Sen Haklısın
Eşin değişik iş stresi para derdi olumlu konuşun birbirinize çocuk etkilenir
Ne bencil insanlar var. Böylelerini komalık olana kadar dövesim geliyor. Bırak hamileyi normal insana yapılmaz.
eşinin anlyışlı olması gerek uygun bir dille nlatmaya çalış , norml böyle şeyler
Ayıp etmiş. Umarım konuşup kendi aranızda çözebilirsiniz.
Yani fırsatın olup da yapmak istemediğin için yapmadıysan tabii ki eşin haklı ama sağlık sebepleri ile alakalı ya da yemekten tiksinme gibi bir problemle alakalı bir durumsa bunu eşine uygun bir şekilde anlatman lazım
Hiç anlayış yok eşinde. Odunun teki. Sadece kendine yemek siparişi vermek ne ya? O kadar da mı merhametsiz? Hamilesin ve çalışıyorsun birde senden 100 de 100 mükemmel hizmet bekliyor. Gerçekten nankör ve anlayışsız. Allah kolaylık versin sana.
Çalışmanı ve Hamile olmanı hesaba katması gerek bunlar olduğu için haksızlık yapmış. Öbür türlü haklı o olurdu
Siz alıştırıyorsunuz bunları hamile olmasan bile çalıştığın için yemek yapmak zorunda değilsin bundan sonra yapma herkes kendi yemeğini kendisi yapsın madem sadece kendine sipariş verdi cezalandır onu
Esiniz narsist. Bu sadece yeni yasanmis bir olay degil. siz paranizi esinize verirsiniz herseye destek olursunuz ama butun hak onun.
Kocam böyle yapsa onu bosamıstım sacma sapan ayılarla evlenip hayatınızı karsrtmsyın
Sen cook aglarsın bu pısırıklıkla
Evlilik birlik beraberliktir ama karılarını anne veya hizmetçi gibi gören erkek bu ülkede çok... Değer bilen evlilik nedir bilen büyümüş kendini bilen erkekler haric... Evlilik terapisi veya Aile danışmanına uğrayın.
Yazıların tamamını okudum olayları eksik ve kendine doğru çekerek anlatıyorsun gibi geliyor bana. Klasik kadınların kendini haklı çıkarma çabaları. Kocandan dinlesek kim bilir neler olmuştur . Pek inandırıcı gelmediniz bana
Sonuçta hamileeeeee ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın o bi can yaşıyor ve sende erkek olduğun üçün ve taşmadığın için bilmiyor bilemesin 🙄
Hamile diye haksıza haksız demeyelim yani. Hamilesiniz diye her şeyi yapın oh ne güzel hayat ya bizde pervane olalım etrafınızda. Hamile de olsanız kadında olsanız güçsüz de olsanız doğruları kabullenmek zorundasınız kimse kimseden ayrıcalıklı değildir
Al sana zihniyet sonra ülke nie gelişmiyor
kendini hamileyim, kadınım, anneyim vs sebeplerle üstün görmeler ayrımcılık istemeler olmayınca çirkinleşenler yüzünden gelişmiyor
Eşinin açlık başına vurmuş eşin haksız yemek yapılmayan gün dişardan 2 döner söylese doyarsınız üstelik calişiyorsun kıymetini bilmiyor