AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Ablacım lütfen bu olayı kafana takma lütfen boş ver sal gitsin eşinde düzelcek sanırım ama yaptığı çok yanlış bi hareket keşke iyice tanısaydın. kimse kimseye bu tarz muamelede bulunmak zorunda değil hele hamile birisine asla
Kesinlikle haklısınız hamilesiniz olabilir yani birde çalışıyormuşsunuz olabilir anlayışsızmış eşiniz
Ayrıl gitsin gte bak çok açsa kendini yapsın sen çalışıyorsun o da çalışıyor eşitsiniz bu durumda yemek yapmak kimsenin “görevi” değil o fakir pç adam olsaydı yeteri kadar para kazansaydı da senin çalışmana gerek kalmasaydı o zaman
Hamile hamile çalışıyorsun bide yazık
Ne güzel la anlayışsız tipler kazanıyor biz kaybediyoruz awk önce ki ilişkimi düşünüyordum da bir ilişki de olabilecek en iyi tipmişim
Korktuğum evlilik şekli tam da bu.
Tr erkeğinden olmaz anlayın bunu. ne anlayış var ne empati. iki canlı olup daha fazla yemek yemesi gereken dinlenmesi gereken senken eve tek katkısı para olan bir mentalitede bunlar. Allah uzak tutsun.
Esin yumurta da mı kıramıyor, ona söyle o kadarını da becersin
Sakin ol yaa kırsa ne olacak eşinin hamileyken kalbini kırdıktan sonra
@KaradenizliBeyfendi kalp kırmayıp bir de kendine yumurta kıracak, herkes adam olsun bu ne ya,
Haklısın yaa o kesin ama adam kalp kırıyor baksana yumurta değil sanki çocuk başkasının el üstünde tutması lazım
İnşallah kaza maza geçirir geberir gider sen de kurtulursun. Aç karnını doyurmaktan aciz fakir köpek
Allahım nasıl bi zihniyet Allah sana kolaylık versn nasıl bide sen orada açken sadece kendine mi istedi yemegi ve yiyip yatttı çok şaşırdım merhamet her insanda bulunmuyor maalesef 🙄
Çok haklısın. Yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum bu evliliginin. Birkaç gün yerinde olsam konuşmam. Ertesi gün yine yemek yapmam ben disardan söylerim
Allahim böyle huduklere böyle kızları nasip etme artık
vay eşşoğlusu vay kendine yemek söylüyor birde öylemi poh yiyesice. üzülme kardeşim elbet öküzler de eğitilir. mümkünse bu yorumu eşin olacak o boz ayıya okut. zaten okuyunca. aga be beni anlatmışlar der hemen
şu erkeklerden bir de çocuk yapıyosunuz ya ne diyeyim
Tabiki sen haklısın, ve kusura bakma ama kocan tam bir mal, kendi eli ayağı yok mu sana hamile halinle yemek yaptırıyor. Allah sağlıkla bebeğini doğurmana yardım etsin.
Eşin çok düşüncesiz bir insan. Kusura bakma..
Kocan çok bencil. Hamile olmasan boşa derdim de işte çocuk doğduktan sonra boşamak en mantıklısı
Abla sen bunu almadan önce niye hiç bakmadın Hadi aldın insan niye hemen cocuk yapar ki Gecmiş olsun artık ne diyim
Bence asıl kızgın olduğu konu yemek hazırlamaman değil. Hamilesin ama yinede senden ilgi bekliyor. Bunu doğruca söyleyemediği için yemeği vs bahane ediyodur.
Güzel bir gözlem
Günde kaç saat berabersiniz ya da ortak aktiviteleriniz var mı?
Soru sahibi değilim☺️
Anladım pardon
Rica ederim
Aşirı bencil bi kocan var yanlis anlama ama hamile olmana bile gerek yok insanda bit kadar anlayis olur zaten az biraz adam olsa seni hamile hamile calistirmaz boşan gitsin
Açlık ve yorgunluk asabiyet yaratmış olabilir kavga ettiniz tamam bitti. ama yemek sipariş verirken seni düşünmemesi şerefsizlik. Yazık gerçekten böyle bir adamla evli olduğun için
Böyle öküz lerdenn çocuk yapan kadınlara az bile
Böyle kütüklerden hamile kalanların olacağı budur kusura bakmayacaksın
Yine seneleri heba olucak bir kadın daha...
Biz insan olarak iyiyiz diye reddettiniz oh olsun size
Bence kaba davranmış sana hem bir can taşıyor hem de işe gidiyorsun üstüne azar çok üzücü umarım seni bir gün anlar
böyle bir model ile evlenmek aptalık olmuş ezik bir erkek seni çalıştırdığına göre bana göre erkek de diğilde lafın gelişi
Benim eşim de öyle bir sen mi hamilesin diyor. Ama ben çalışmıyorum, çalıştığın halde bu lafları yemen çok kötü, niye çalışıyorsun ki hamile hamile çık işten baksın köppekk gibi
Benim eşim hamile olcak ve ondan yemek beklicem ya bazı insanlar koca olmasın behhğ
Hamilelik o kadar zor bir süreç ki, çoğu erkekler empati kuramıyorlar 🫤
Kalın kafalı insanlar nasıl kursun empatiyi
Soran kişi onun kalın kafa olduğunu anlayamamış, şansına bu model çıkmış, bundan sonra ne yapacağı önemli.
Böyle bir adama çocuk doğuracak olman çok üzücü. Allah yardımcın olsun
yazıktır ya kendine yemek söyleyipte sana yemek söylemedimi vicdansızlık
Söylemedi. Soylemezse söylemesin iştah bırakmadı zaten
yanlış anlamayın aranıza girmek gibi olmasın asla ama benim karım hamile olacak ben kendim yemek yiyip ona yedirmicem ne boğazımdan geçer ne uyku girer gözüme yok öyle bi dünya
Kendisi gayette yedi içti yattı. Sonra formalite icabı yanıma geldi. İki canlısın kalk biseyler ye olmaz böyle dedi. Bende ne yedim ne içtim. Baştan düşünseydi o halde
geçsin o ayağı seni gerçekten düşünüyor olsaydı yemek alırken karım hamile üstüne çalışıyor yorulmuştur bu kadın bir şey yedimi içtimi diye sanada sorup alması gerekirdi iki canlıymıs hamileymis löp löp götürürken aklına gelmiyor bunlar ama bide uyumuş üstüne keşke karşınızdakini iyice bir tanıyıp evlilik yapsanız kendimi senin yerine koydum kendimi berbat hissederdim
Ya zaten gün içinde kafam yeterince doluyor. Dün de fazlaca yorgunluk baş ağrısı vardı. İlaçta içemiyorum. Biraz yatıp dinleneyim bari dedim ama maalesef burnumdan geldi. Daha çok başım ağrıdı. Zaten havalar aşırı sıcak bunalıyorum hamile halde. Gerçekten anlayan yok
sinir stres yapma boş ver diyeceğim diyemiyorum ben bile sinir oldum şu harekete bırak ne hali varsa görsün dicem hamileyim diyorsun allah yardımcın olsun
Senin zor zamanlarında anlayış göstermeyen erkeğin hiçbir gereği yok. Dışardan söylesin veya gelirken birşeyler yaptırıp jest yapabilirdi.😊
Evlenirken hiçmi düsünmüyorsunuz?
Genelde banal konulara yazmiyorum da yani evlilik bir insan ile hayati paylasmak demek değil midir
Tabi ki de siz haklısınız eşiniz centilmen olup sizi yeöeğe çılarsaydı ya da kendi yapsaydı bence yanlış adamla evlenmişsiniz üzgünüm
Böyle kocanın aw ben abla ne bu decal mi hamilesin çalışıyorsun yetmiyor yemek mi yapacaksın hayvan herif
Boşan bir kere zaten çalışmaman lazım yorulmaman lazım hiç mi düşünmüyor sevdiği kadını ve çocuğunu yuh yani
Ahhh Şu an cok hassas bir durumdasin seni dolduracak bir sey demek istemiyorum. Ama emin ol sen haklisin ve cocugun dogdugu zaman sen eşini affedene kadar ona yaklasmicak bak gozlemle ve gör. Lohusalik daha beter ne yapacak o zaman acaba
Yani guncellemeni gordum şimdi ne güzel kardeşim biri bu ya. Iyi bir baba olmayacagi o kadar belli ki. Cocugunun cinsiyeti kızsa eger yazik valla. Bu adam kadın degeri bilmeyen bir varlık
Ne ga. vat yazmistim
Hem hamilesin hem iştesin yazıklar olsun adama
Sen izin al git ya da eşinle ciddi ciddi konuş en son çare ailen konuşsun çocuga yansıması n bunlar yazık valla ya
Geçmiş olsun üzüldüm
İşten hamilelik izni alıp evinde yemeğini yap kanki
Allah sana sabır versin böyle bir adama birde çocuk yapmak iyi olmamış
Bu durumda eşin anlayışlı olması lazım Allah korusun stresten düşük bile yapabilirsin
böyle bir adamla evlenmiş olduğun için üzgünüm, umarım yakın zamanda boşanarak doğru kararı alısın
Allah yardımcın olsun anlayış lazım bir ilişkide ki hamilesin diyecek bişi yok
İsten ayrıl. Yap yemegini. Hem calısıp hem ev isi cok zor. Bos konusmus
Erkekler biraz şeydir
Şey işte...
😞😕
Utanma kız söyle arkandayım s*alak diceksin dimi vallahi hakediyoruz bak kuran çarpsın 😅
@yalnız74 o kadar basit değil
O*rosbu Ç*ocuguyuz P*iciz
yemek yapmayı bilmeyen birisiyle evlendiğin için çok hayırsever olmalısın.
Eşin normalde de bu kadar anlayışsız mı yoksa bu olayda mı böyle davrandi normalde nasıl?
Çok düşüncesiz anlayışsız biriymiş canım herif çok pis sövesim var şu an ona
Canım değil s.. al. aaakkk herif
Yüksek ihtimâl ana kuzusu ucube bir Anadolu zombisi.
Allah sana yardım etsin.
Hamilelik döneminde erkeklerin fedakarlık için elini taşın altına koyması şart
Hamileyken bunu problem edenden adam olmaz kaldı ki hamile olmasa bile edilmez
Öküz mü ya o anlayışlı olmasını söyle böyle hayvanlarsa var maalesef
öküz kocan bence uyanması seni düşündüğü için değil cinsellik içindi
Sen haklısın her işi sen yapamazsın yardımcı olması gerekir sıkma güzel canını
Okurken sinir krizi geçirdim ya evlilik fobim var bu yüzden
Bende kriz geciricem az kaldı valla
Bununla bir ömür geçmez ya ayrılık sebebi gerçekten boşanmalisin
Fazla gereksiz fedakarlıkların geri dönüşü
Çok haklısın 🥲
Siz haklısınız lütfen bu durumda kırgın olduğunuzu belli edin hemen affetmeyin eşinizin sizden özür dileyip içten bir konuşma yapması gerekir..
Saygısızmış dışardan söyleseymiş yemeği
Kendine söyledi zaten. Boşuna kıyamet kopardı işte
Erkeklik hormonları tuttu 😂 boş ver aldırış etme yarın gelip özür diler senden sende süründür onu verme ona 😂
sen kocanın kölesi değilsin eşisin işleri neden kolaylaştırmıypr?
Bu adamdan cocuk sahibi olucaksin bi de ne kadar uzucu
Tam boşanilacak adammiş ama geç kalmışsın
Kadere bak kadere kimler kimlerle beraber ya
Tam bir öküz le birliktesin
Hamileysen anlayış göstermeli hayat müşterek