Kadın düşmanıyım kadınların konuşmasına bile tahammül edemiyorum böyle olan var mı?

Elimde değil, zaten topluma karşı genel bir nefretim var ancak bu cinsiyet beni tamamen çileden çıkartıyor. Eskiden olsa sevgilim olmamasına yorabilirdim ancak şu an kız arkadaşım olmasına rağmen hâlâ aynı hissediyorum. Belki de öncesinden bile daha tahammülsüzüm.

Öncelikle kadınların güç tapar bir cinsiyet olmasını kabullenemiyorum. Kadınların güç aşkı, güçlüye olan hayranlığı midemi bulandırıyor. Kızlar kendilerini sırf tehlikeli durdukları için suçlu ve serseri erkeklere kullandırttırıyor.

Diğer sebeb de kadınların mazoşist ve manipülatif olmaları. Ucube erkeklerle takılıp, kendilerini kullandırttırıp sonra da çok saf ve masumlarmış gibi ağlamalarından nefret ediyorum. Ucube erkeklerle takılmaktan ve kullanıp atılmaktan zevk alıyorlar. Çünkü kadınlar drama bağımlısı ve onlara sorun çıkartmayacak erkeklerden hoşlanmazlar.

Kısaca sürekli erkeklerin ne kadar kötü olduğundan bahsedip sonra yine iyi erkekleri görmezden gelip ucube erkeklere yapışmaları ve bu iki yüzlülüğü sürekli tekrar etmeleri bana sinir krizi yaşatıyor.
Dediğim gibi şu an da bir sevgilim olmasına rağmen kadın düşmanlığım bir gram azalmadı kızla ilişkimiz iyi gittiği halde ben mutsuzum

Kadın düşmanıyım kadınların konuşmasına bile tahammül edemiyorum böyle olan var mı?