Kadınlara olan nefretim nasıl geçer. ?

Tamam aldatılmalarım onları bağlar, hepsini bağlamaz, tamam her insan agnu değildir, tamam istisnalar var elbet. Ama yaptığım araştırmalardan sonra red pilli ve diğer araştırmaları inceledikden sonra kadın düşmanı oldum. Televizyonda ya da başka biyerde güzel bir kadın görünce midem bulanıyor. Kadın resmine tahammül edemiyorum. Sexden başka bişey düşünmüyorum. 3 yıldır böyleyim. Sevemiyorum, aşık olamıyorum. Sevgilim olmadı mı oldu, iyisi denk gelmedimi denk geldi ama ayrılırken oda gerçek yüzünü gösterdi. Ben ayrıldım, bir kere barışmak istemedi. Ayrılcaksan ayrıl dedi. Ailesi beni suçladı. Annemde beni suçladı. Kadın ayrılsa ben suçluyum, ben ayrılsam yine ben suçluyum, anlamadım. Günah keçisi hep erkekler. Erkek olmak ne zormuş. Hep erkek duygularla oynar, hep erkek kötüdür. Der dururlar bir erkeğin niyeti ya evliliktir ya da eğlenmektir ama kadınların niyetini anlayamıyoruz. Onlar daha anlamsız varlıklar. Kadınları çözmek daha zor. 3 yıldır beni şaşırtan bir kadın çıkmadı. Yüzlerce kadınla tanıştım. Dans kursları, camiası eğitim kursları ve diğer ortamlad bir sürü kadınla tanışma imkanım oldu ama hepsi dengesizdi. Ve düşüncelerimi değiştirmedi. Ben hiçbir kadını sevemiyecek miyim? Hiçbir kadına güvenemeyecek miyim?

Evlenemeyecek miyim? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu arada 32 yaşındayım

Evlenemezsin düşüncelerin değişmez
Evlenirsin düşüncen değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kadınlara olan nefretim nasıl geçer. ?