30 yaş uzeri erkekler? Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyor olmam da buna engel oluyor. Sizce bu kişi yazar olabilir mi?

28 yaşındayım, hayatımda kimse olmadı. Güven sorunum var. 11 gün önce biri sosyal medyada bir yorumumu fark edip yazdı. Tanışmak istemedim ama bir şekilde sohbet başladı. Bana çok saygılıydı. Fakat her şey güzel giderken, “ya beni üzerse” korkusuyla onu aniden engelledim. O başka hesaptan ulaşmaya çalıştı, zaman isteyip kopmak istemediğini söyledi. Kabul etmedim. 2 gün sonra pişman oldum, ben yazdım ama bu kez o beni engelledi. Şimdi konuşmuyor. Son olarak, bugun paylasim yapti mesaj atmamin ustune Zorlamayın arkadaşlar. Sevgisizliği, ilgisizliği, değersizleştirmeyi zorlayarak düzeltmeye çalışmayın. Doğal akması gerekenleri arkadan itekleyerek oldurmaya çalışmayın. OImuyor çünkü. Olmadığı gibi kendimize saygimizida zedeliyor. Zorlamayin. Birakin hayat aksin. Yazisi paylasti. Sessiz kalsam affeder mi bilmiyorum. Çok pişmanım.

30 yaş uzeri erkekler? Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, çalışıyor olmam da buna engel oluyor. Sizce bu kişi yazar olabilir mi?