Bir kızın hayatını mahvettim çok pişmanım?

Ben bir kafede çalışıyorum, ve bundan yaklaşık 1 sene once çalıştığım kafeye bi kız geliyordu sürekli. Bazen bakışıyorduk vs. aramızdaki samimiyet ilerledi zaten ortak arkadaşlarımız da vardı. 7/8 ay once yanına gittim eğer sen varsan bende varım falan dedim o gün konuşmaya basladık. Kız zaten beni seviyordu bunun farkındaydım ama yalan yok ben kullanma amacıyla yaklaşmıştım. Aradan 1 hafta geçti sorunlar başladı ben soğuk yapmaya basladım o üsteledi falan filan. Sonra o sorunlarımızı cözmek icin kafeye geldi konusuruz diye ama iş yerindeydim konuşamadık. Kaçta çıkıyosun dedi söyledim bende çıkış saatim geldi bizim eve gec geliyorum terasta otururuz dedim. Geldiğinde çok fazla kötüydü kendinde değil gibiydi. Bende o halini kullandım, o da engel olmadi. Sonrasında kanaması olmadı diye çok aşağıladım. Yemin etti ilk ilişkim diye ama inanmadim. Ağlattım orada sözlerimle. Aradan zaman gecti arkadaslarına bile söyledim, bence konusmayın bununla diye. Mahallenin ortasında evime geliyodun her fırsatta diye bagırdım. Adını cıkardım. Çok çok ağir cümleler kurdum. Ondan sonra bi daha haber alamadım. Hiçte görmedim bugüne kadar. Bugün karşılaştık, ruh gibiydi. Sonrasında öğrendim ki benden sonra sürekli psikologa ve psikiyatriye gidiyormus, uyku ilacı almadan uyuyamıyormus ve sürekli antidepresan kullanıyormus. Okulunu bırakmıs ki okulunu okuduğu bölümü çok seviyordu. İntihara bile kalkışmış. Bunları duyunca tövbe ettim af diledim rabbimden. O kızın yüzü durmadan gözümün önüne geliyor. Napmalıyım nasıl helallik alabilirim? Konusmali miyim sizce?
Bir kızın hayatını mahvettim çok pişmanım?