Sevdiğim kızı üzdüm ( Kendimi nasıl affettirebilirim)

Öncelikle 1.5 yıldır kendimden daha iyi tanıdığım ve çok sevdiğim birisi. İyisiyle kötüsüyle hep yanında olmaya çalıştım. İlişkimiz daha çok ciddiye özeldi. Yani elini dahi tutmak için, baba iznini beklemem gerekiyordu. Ben bunları zaten düşünmedim. Tene değil, kalbe dokunmak istedim ve kabul ettim. Geçenlerde, arkadaşı mesaj atmıştı. Seni sevmiyormuş diye. Benimde içim bir kötü oldu ve onu düşünmeye başladım. Ertesi günde sevdiğim kız mesaj attı. Beni sevmediğini söyledi. Ve buna benzer bir çok kırıcı cümle. O hafta içerisinde bir çok sıkıntı yaşadığım içinde, üzerimde yoğun bir sinir vardı. Bunuda işitince dayanamayıp bazı ağır cümleler kurdum. Sonra 2 gün geçti bana mesaj attı. Beni denemek için yaptığını ve benim bundan geçemediğimi söyledi. Ama ne kadar güvensemde bunun bir sınama olduğunu bilemezdim. Çünkü daha öncesinde gerçeğide olmuştu. Bende, beni sınadığına inandım. Çünkü yalan söylemez bunu biliyorum. Bana çok kırıldı. Bana çok güvendiğini ama affetmeyeceğini söyledi. İnanın gerçekten seviyorum. Sadece sinire kapıldım, sevdiğimi üzdüm. Sizce kendimi nasıl affettirebilirim. Ufakta olsa görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Sevdiğim kızı üzdüm ( Kendimi nasıl affettirebilirim)