Sevdiğim kıza vurdum pişmanım?

12 Ağustos bugünü asla unutamam bir insan nasıl yapar, nasıl yapabilir bilmiyorum kim ne derse hangi hakareti yapsa söylerse haklıdır ben en sevdiğim aşık olduğum insana kıydım vurdum birden fazla oldu çok pişman oldum hemde çok pişmanım kendimi kaybettim yerlerde sürüne sürüne yanına gittim bana ağlama sesini duymak istemiyorum dedi ben sessizce ona gözükmeden ağladım yanıma geldi git dedi burdan gitmiş gibi yaptım orda bekledim sessizce sonra yanına gittim kendimi kayıp ettim beni nasıl sevdiyse benim gibi bir insana nasıl aşık olduysa halen benim gözyaşımı sildi beni düşündü kötü olmuştum bayılıycaktım beni bırakıp gitmedi ona kıymama rağmen... O kadar pişmanım ki saatlerce ağlıyorum ne olur bilmiyorum onu istiyorum ama hak etmiyorum nasıl ederim benim gibi birisi nasıl hak eder çok kötü bir durumdayım ne yapıcam ne edicem bilemiyorum yüzüne bakamam, bakamıyorum yüzüm kalmadı ne ona nede başka insanlara anneme babama kardeşime bakıcak yüzüm kalmadı mahvoldum ben onun en güvendiği insandım benim yanımda kendini güvende hissettiğini söylerdi hep bundan sonra nasıl güvensin benim gibi birine çok pişmanım köpekler gibi onun bir tüyünü saçının telini bile hak edemeyen birisiyim saklardım saçının bir telini telefonumun arkasında onu bile hak edemedim nasıl bir insan oldum insan demek bile yanlış çok pişmanım napayım bilmiyorum o iyi olsunda yüzü azda olsa gülsünde ben herşeye razıyım tek bildiğim pişman olduğum hemde çok ne yapayım derdimi kimlere yanayım her dakika her saniye ölüyorum kahırdan pişmanlıktan ama yaptıkdan sonra ne fayda...
Sevdiğim kıza vurdum pişmanım?