Kız arkadaşıma tokat attım çok pişmanım benimle barışır mı?

1 yıla yakın bir birlikteliğim oldu iyi ve kötü günümüz de çok oldu ancak hep beraber olabilmeyi başardık çok zor günler geçirdim diyebilirim neyse konumuza dönersek yaklaşık 2 ay önce bana bir kız sürekli bakıyordu ve bende artık rahatsız oldum ve neden bakıyorsun sürekli diye sordum oda bana gözlerimi senden alamıyorum dedi bende tepki gösterdim yani nasıl böyle bir şeyi rahatça söylebilirsin ve 1 yıllık ilişkim varken diyerek söylendim. Ben bu durumu kız arkadaşıma söyledim çünkü bana bu sözü söyleyen kıza güvenim sıfır ondan her şeyi beklerim kız arkadaşıma yalan yanlış şeyler söyler diye bende kız arkadaşımın arkasından iş çevirmek gibi olmasın diye bu durumu anlattım çünkü o kız tehlikeli bir kız ne yapacağı belli olmuyor. Sonra kız arkadaşım onunla konuşmak istedi ama ortamın gerileceğini bildiğim için o kızı göstermek istemedim o an da ben kız arkadaşıma sadece bilgi verdim herhangi bir şey söyler ya da yaparsa bende kabahat arama dediklerine falan inanma dedim çünkü ona söyleyeceğine emindim neredeyse. Sonra kız arkadaşıma onu göstermeyince kız arkadaşım bana bir ton hakaret etti herkesin içinde ben sakin olmaya çalıştım sonra bende sinirlendim ve elimdeki su şişesini yere fırlattım ve bana dedikleri yüzünden duvara yumruk attım ve o sıra o hala bana hakaret etmeye devam etti en son da bana kim bilir o kızla ne haltlar yedin diyince tokat attım çünkü ben iyi niyetli olarak söyledim ona ama bana bu cümleyi kurdu bir an da oldu refleks gibi anında pişman oldum sarıldım ama ne fayda günlerce yalvardım çiçek aldım yanına gittim herkesin yanında özür diledim sayfalarca yazı yazdım tam 32 sayfa yazdım ama bana her yanına gittiğimde hakaret etti çok pişmanım onunda hatası çok ama tokat atmamalıydım ne yapmalıyım?
Kız arkadaşıma tokat attım çok pişmanım benimle barışır mı?