Kız arkadaşımı cok bunalttım affetirebilir miyim kendimi?

Ayrılmadan önce herşey cok güzeldi bana zaten dedi senin çocukca hareketlerin bitirdi bunu ben değil dedi zaman istiyorum dediğimde bırakmadın beni dedi kaybetmekten korktuğum içindi tüm çocukluğum uzun bir mesaj attım en son ciddiyim diye istersen ailenin bile karşısına çıkarım seneye de öğretmenim ben hep böyle kalmıcm biliyorum kaygılısın ama cocuğuna bakabilecek sana bakabilecek bir adamım dedim bilmşyorum biraz düşünmek istiyorum dedi uyudum sonra whatsapdaydı sürekli baskası vR mı bilmiyoeum ama mesaj cok ızundu sonuna kadar okudu.. Simdi aklımda bir fikir var yazdıklarım az etkiledi onu ama yeterli değil kızı soğuttum sonuçta biraz daha düşünmek istiyorum dedi ya hiçbirşey yazmıcam hafta sonuna kadar Cumartesi günü o dershane de oluyor takım elbise mi giyicm cok yakısıklı bulurdu beni gitarımı da alcm bir Gül alıcm bir de Gül yaprağı sonra iki tane biri kırmızı biri beyaz kurdale araba ayarlarsam direkt öğle arası o çıktığında hiçbirşey söyleme sen susucaksın gözlerin konuşacak bu dakkadan sonra dicm arabam ceza yemeden çıkalım dicm zaten takımla görünce beni nerye ya falan dicek soğusa bile Gül'ü vercm burada çakırtepe var sehri görüyo tutcm kolundan öğle yemeğimizi burada yicez bir şarkı çalcm ona sonra gül yapraklarını basından dökcm. Sonra minik bir zarftan kırmızı kırdaleyi çıkarıp yüzük parmağına baglıcam sonra beyazı da bana bağlamasını isticem sonra da dicem ki ben böyle bir cocuğum işte yüreğimi koydum da geldim.. Ister kal ister git
Güncellemeler
+1 yıl
Barıstık arkadaslar ayrılacağız diye bulustuk ben ona dedim ben adam gibi sevdim gideceksen simdi söyle ben gideyim bir daha geri de dönme ama adam gibi de sevdim dedim. ya sen sürekli whatsapdasın bilmem ne dedi ee güzelim bırakırsan yerin dolar ne sandın dedim tekrar barıstık.
Kız arkadaşımı cok bunalttım affetirebilir miyim kendimi?