Onu üzdüm çok üzdüm (aldatma ya da şiddet değil) onu kendimden uzaklaştırdım onunla ilgilenmedim sebebi tamamiyle bendim ama o hep yanımda durdu altan aldı git dediğimde kaldı sonra gitti ve gelmiyor arıyorum mesaj atıyorum tek bir cevap yok bensiz çok mutlu Instagram profilinde gördüm uzun uzun baktım çok güzel gülüyor beni unutmuş benden vazgeçmiş ama pişmanım aramızda mesafe var yanına gitmem mümkün değil ne yapacağım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zor bir durum yaşayan bilir ne diyeyim ki yaşadıklarından ders çıkar
Ders çıkarsam nafile hayatımda değil
Yapıcak bir şey yok inşallah iyi olursun
Amin teşekkürler
ne demek
Pişman olduğunu söyle yeniden baslayabilriiz diye eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi yeniden olursunuz
Biz 2 yıldır benim dengesizliklerimle uğraşıyoruz 1 yıldır da bıktığını artık sabrının azaldığını dile getiriyordu şu 3 aydır da hiç konuşmuyoruz cevaplamıyor söyledim ama cevaplamıyor artık vazgeçti
Gönlünü alacak bişey yap bence jest falan yani tekrar sevdiğini duygularının olduğunu söyle
Eğer gitmeseydi nolur şans ver deseydi yüzüne bakmazdın. Şimdi seni unuttu ve mutlu diye bu haller. Zamanında değerini bilseydin.
Hayır onu çok seviyorum ama evet kıymetini bilmiyordum bende ne yaptığımı bilmiyorum ama özlüyorum ve seviyorum onu yalım 25 geldi iş yok atama yok sıkıntıdan askerlik yaptım bitti ona güzel hayat veremiyorum kendi özgüvenimi kaybrtmişim kendime faydam yok ona nasıl olsun
Ne kadar zaman ayri kaldınız?
Biz 2 yıldır benim dengesizliklerimle uğraşıyoruz 1 yıldır da bıktığını artık sabrının azaldığını dile getiriyordu şu 3 aydır da hiç konuşmuyoruz cevaplamıyor
Sizle benzer bi iliskiden çıktım. Aşırı dengesizdi. Arkadaşlarım onun psikolojik sorunlari olabilir diyordu. Bi gelip bi gidiyordu.. bi dediği öteki dediğini tutmuyordu. En sonunda engelledim 3.5 aydır konusmuyoruz biz de. Kiz yorulmuştur haklı
şu an sizin dediğini aynısını o bana söyledi dengesiz tavırlarından ne istediğini bilmediğin olgunlaşmadığından bıktım diyordu en son geldi görüşelim dedi gitmedim sonra pişman oldum ama iş işten geçti
Evett benimki de hic olgunlasamamisti. Dedim ki seviyorsan sevdigini söyle sevmiyosan sevmedigini söyle net ol bana. Ama net olamıyor.
Niye böyle yapiyorsunuz ki? Sevdiginden mi emin değilsin ondan mı?
Sevdim ve seviyorum ama bir baltaya sahip olamadım atanamadım 25 yaşına geldim atanmak için çalışmıyorum ailem bakıyor bana bu yaşta onun yanına ezik büzük çıkmak istemiyorum. Gel gitlerimde özlemin yoğun olduğu zamanlar elimde değil arayıp mesaj atıp geri dönüyordum şimdi bakıldığından benim suçum yok gibi görünüyor ama o her şekilde kabul etti beni cebinde para olmadan gel sadece göreyim dedi çağırdığında ya da hediyeler geziler istemedi benden ama gurur ya kendime yediremiyorum bu kadar acizim işte sonra da iş başka boyuta döndü sevgime inanmadığına onu oyaladığımı düşündü
25 yas cok gec değil. Atanmak da kolay değil. 1 yıl dişini sıksan atanırsın ama atanmak zorunda da değilsin. Özelde de çalışabilirsin. Erkekler bu tip konularda niye aşırı stres yapıyor anlamıyorum. Benimki de maddi manevi mesleki olarak b. k gibi durumdayim her seyi halledip gelicem demisti. 2 3 gün konusmadik cunku ben guvenmiyodum yine kaybolacak diye ve bekledigim oldu. mesaj attim noldu diye cevap bile vermedi. Engeli bastim ben de. Ben de senin kiz arkadasin gibi eski sevgilimin beni sevmediğini düşünüyorum. Sevse beni birakmazdi diyorum
Aynı şeyi yaşamışız size ve sevdiğim kıza kızamıyorum haklısınız ama erkek guru çok başka :(
Peki sizin bu anlamda düşünceniz ne oluyor gerçekten sevmediğimizi mi düşünüyorsunuz hakkımızda ne düşünüyorsunuz. Çünkü ben ve erkek arkadaşınız aynı haltları yemişiz gibi duruyor
Evet kesinlikle sevmediginizi düşünüyoruz. Bizi yeterince begenmediginiz ve sevmediginiz icin böyle belirsizlikler yaşadığınızı ve arada kaldığınızı düşünüyoruz. Gercekten sevseydiniz bırakamazdiniz ve üzülmemize dayanamazdiniz diye düşünüyoruz . Ben böyle düşünüyorum ve senin kiz arkadasinin da böyle düşündüğüne %100 eminim
Anladım umarım değişiriz çünkü sorumluluk bizde maalesef ki yardımlarınız için teşekkürler
Ricalar. Hakkınızda hayirlisi olsun