AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Denemeden bilemezsin. Güvenmek her zaman zordur. Ama umudunu kaybetme kaderinde varsa o seni bulacaktır.
Hiç bi fikrim yok ama yıllar geçtikçe işler daha çok zorlaşıyor… orası bi gerçek…
Evet sen gencisin beni dinle aklın vrsa bu yaşta iyi biri cikrsa yok deme sonra benim gibi yanlız mutsuz kalirsin
İns mutlu ol güzel krdesim bütün cinslerin olsun
bir kaç seneye biriyle tanışmana gerek kalmayacak zaten tarla kurumak üzere hava atma zamanı değil
Geçmiş olsun. Maalesef bu zamanda %90'ın ilk derdi cinsellik oluyor
Kaan aynen bende bunu anlam vremiyorum çirkin değilim kötü hiçbir hayatım olmadi bu yaşıma kdar
Allah nasip etmek istemiyor hep kötülere veroyor iyilrde yerinde sayıyor hep
İyiler kötülere denk gelir, kötüler de iyilere. İyi kötüyle sınanır, kötü de iyiyle kötülüğüne kötülük katar.
Bak 4 ilişkim oldu. Aldatılma ve terk edilme sebeplerini duysan, şok olursun
Ama sen gençsin ben çok geç kaldım her şey
Alilem değer vermiyor kötüler hep guluyor
Ne alakası var gençlikle. Annem ikinci evliliğini 41 yaşında yaptı.
Keza eski sevgilim benden çok büyüktü. Bu tarz şeyler yaşa bakmaz. Enerji ve ruh uyumuna bakar. Umudunu yitirme
Peki sen iyisin ana etrafimdakiler geç kimse yanamisor tanustirnya bile çevrede uok
Tanistirnya
Anladım. Üzüldüm senin adına. Ama illâ hayatında biri olmak zorunda değil, biriyle evlenmek zorunda değilsin. İnsan kendiyle mutlu olmayı öğrenmeli. Ben kedilerim ve kitaplarımla mutluyum mesela
Sagol
Rica ederim ✍️
Bence bulamamanın tek sebebi kendini kapatmış, empatiden yoksun olman. Böyle yaptığın için nasiplerinide itiyorsun.
Görücü usulü ancak evlenip ayrılmış biriyle olabilirsin
Sen hiç ailede disladilarmi hiçbir hayatın olmayinca okumayadin diye içindekiler okdar olduki
Sabır noktası olsa catlar
Yok ailem okumam için hep destek oldu Allah bin kere razı olsun atandım ben de 32 yaşında bekarım erkeklerden bir cacık olmaz evlilik düşünmüyorum
Evlenmemiş 40 yaşlarında bekar erkek var niye evlenip ayrılmış biriyle evlensin
Çok nadir var nerden denk gelsin
Bu devirde çok var
Doğru bir bakış açısı hem zaman kaybetme hem de psikolojini
Aynen valaha birkaç kişi hariç çoğu alaya aldi
Keşke ywzmasaydim
Hayır bedenen kendini tutabilen bir kadınsan ve duygu daha ağır basıyorsa zaten bu işler sana göre değil kendini tatmin eder geçersin birisine ihtiyaç olmadan
Evet
Hiç evlendin mi yoksa hep bekar mıydın?
Hep bekar sistem kötülerin atağına herşeyi veriyor biz iyiler hep yerinde zayiyor
Saydı sayiyor
Ya sıkıntı şu uyumsuzluk. Örnek karşı taraf tatmin etme aracı olarak kullanmak istiyor seni. Sende duygusal hisleri dibine kadar yaşamak istiyorsun. Çatışma oluyor anlayacağın. Ha 40 yaşındasın bu zamana kadar her yönden iyi durmussun o ayrı da çoğunluk için yaş durum konum fark etmeden kafa hep aynı kalıyor erkekte
Evet ksrsitraf cinsellik peşinde oluyor buzananki erkekler duygusal ruhuma kalbimi seven olmadi
El üstünde tutan helalimsin diyen çıkmadı elimden tutup imurlukistiyen
Nasıl birisin bu arada? Boy & kg? Açık kapalı? Zayıf veya balık etli hep gizlisinden ondna diyorum
161 boylu sarsın ela gözlü beyaz ten 64 kgyum
Saçlar boya
Biraz kilom var nankenim. idda etmedi hicbirzaman
O zaman sen baya balık etli bir şeysin bence
Ben hep karektere baktim
O kilo olmalı zaten çekici kadın göstergesi kaldı ki ölçülerin falanda epey iyidir biraz şanssız olabilirsin işte
Aynrn digru
Hiç konuştuğun oluyor mu buradan özelde falan
Yok
Bence bu kadar kapatma kendini yani gizlisin tamam da seç birini sohbetine al derim. Biraz kafa dağıt hem ve de keyif al
Yok ya
Reelde nasıl olur onun derindeyim
Bak dene gör. İlk talip benim hatta aşırı ciddiyim kim ne görecek hem? Biraz rahat ol. İnan gerginsin fazlasıyla
İnşaallah gonlune gore biri çıkar hayırlısı ise olsun
Amin ins Kaan hepmizin geç bıraktı sustem
Sorun yok sen guzel yaşa herşeyinde güzel olsun
İlgilendiğin yaşlarda istediğin gibi olan biriyle tanışma ihtimalin yok kadar az.
İllaki hayatının bir döneminde denk gelmişsindir doğru insana. Ama şeytanın verdiği şüphelerle ve gereksiz kafaya takmalarla, kafada kurmalarla o kişide elden gitmiş diye yorumladım.
Sosyal medyadan tanıştığın kişinin düzgün biri çıkması çok zor
Yine güvenme derim 40 yaşından sonra koca hiç çekilmez
Bana özelden yazarmısın seni tanıyorum?
40 yasindan sonra hala boyle dusunuyor mu insan ya 🤔ben de mi boyle dusuncem 😅
1.80 boyunda 77 kilo fit bir erkek için boy kilon uygunsa karakter uygunluğunu test edebiliriz.
Not: Ciddi ilişki istiyorum ve kavgacı dominant kadınlardan nefret ederim.
Etrafında uzun süredir tanıdığın bildiğin birisi varsa şans verebilirsin
Bundan sonra bulsan bulsan çocuklu boşanmış bir adam bulursun
Bu benim gelecekteki halim işte 😂😅
Umarım istediğin gibi birini bulursun ✨
Bende ciddi düşünen bi kadına rastlamadım denk gelmedim
Bu gerçekten çok zor bir süreç dua et ve çok temkinli ol. Zira gerçekten zaman çok değişti.
Şu saatten sonra zor, pek seçici olamazsın yani
Düzgün biri yok bence hayatı sorgulamamiz için hayatimiza ara da bi giren kişiler var
İnsanlara şans vermedikçe onları tanımadan bilemezsin
şu an sanaldan birisiyle tanışıyorum bazen Real hayatada saçma sapan insanlar çıkıyor karşımıza tamamen şansa bağlı sanaldan tanıştık ama arkadaş aracılığıyla
Biraz zor yani şans işi aslında herkes göründüğü gibi olmayabiliyor
boş ver hayatinı yok yerr mahvetme. Bu yaştan sonra evlenecek erkek kari parasi yemeye gelir.
Doğru düzgün bir cevap bulursan bana da yaz bacım..
Sans vermeden kımseyı tanıyamazsın bazen beklemediğinde gelir senı bulur
Ben de evlilik istiyordum, evlenecektim, nişanlılık döneminde yaşananlardan ve amiyane tabirle ağzıma s... sonra bir daha evlilik istemedim. Bir kadının ağzıma s... tekrar izin veremem.
Mutlak sevginin çok önemli olduğunu kadının paraya değil sevgiye değer vereninin önemli olduğunu anladım. Böyle birini bulursam evlenirim. Yoksa...
Bizim de kadınlara güvenmemek ile ilgili ciddi problemlerimiz var
Bunu ancak yaşayarak tecrübe edebilirsiniz başka yolu yok
Amacım takılmalık degıl ama yalan yakalarsam güven kalmıyor
Bende senin gibi evlenmedim
36 yaşındayım sırf kadınlara güvenmediğim için onlara bir şans vermedim.
iyi ki vermemişim.
O yaşlarda ki insanların çoğu evlidir takılmak amaçlıdır
Bence aşkla ve evlilikle vakit harcama, aseksüellik muhteşem bir yaşam tarzı 💖✌️
Şans vererek güvenerek bulursunuz yoksa işiniz zor maalesef
Soru yok ki. Fikrini yazıp sonuna soru işareti koymuşsun
her şey zamanında güzel. Belli bir yaşı gecmissin zor artık
Hayat 40ta başlar
Birbirimizi degerlendirmek isterim sende uygun gorursen
Bu kadar seçici plursan 40 yaşında işte böyle bekar kalırsın işte..
Ya ben soruyu silmek istiyorum
Neden ya 🥺
Çok saçma bir yerde sordum herkes dalgya almis
Alay etmişler hep biride çıkmış hem cinsim kız biz resimkoysak yazmazlar demisyani alsın hepsi kendinin burdan olsun istemiyorum burdan kimseyi sadece skintilarimi paylaşmak istedim yanlış anladilar
Süper soru seçildiyse silemezsin ama yönetime mesaj at. Onlar siler
Tteskler bacim
Rica ederim
Boyle birini ancak zihin yapini değiştirerek bulursun. Evren sen boyle kalıp düşünceler koydukça daima bunlari percinleyecek insanlar çıkarır karşına
Yaş doğru mu 🤔
Bunun senin müdahalen ile gerçekleşmesi pek mümkün değil. Kader kısmet işi. Lakin başkalarının sende göremediğini gören, senin için çabalayan birisi karşına çıkarsa bir şans vererek başlar derim.
"Karakterli sağlam işi gücü olan biri " demişsin...
En az ne kadar maaş almasını beklersin?
40lık karı kaç beğeni almış. Biz açık fotoğraf koysak bu kadar beğeni gelmez. Görmeyince güzel zannediyor heralde abazalar
Tadını merak ediyorlar
@Security_mann tamam
Hemcinsine böyle bir yorum yapacak kadar iğrenç bir insan olmak.. aşırı kötü bi durumdasin
@pinargunsuu ah canım benim duyarlı kelebek seni
@pinargunsuu belanı arama yürü git
Benim sevgilim 39 yasinda , ama iste aramizda 16 yaş fark var. Bilmiyorum cok uyumluyuz onunla. ben 23 um. Ayni evde yasiyoruz zaten.
Aman bu saatten sonra gelen para için gelir boş ver erkek kahrı mı çekcen
20'li yaşların başında hayal kırıklığı yaşadıysan sonra da kimseye güvenemezsin. insan ilk sevgilisiyle mutlu yuva hayalleri kuruyor, iyi bir kişiye denk gelmek büyük şans.
Bu saatten sonra sana kimse şans vermez şansına evde kaldın artık bulunmaz hint kumaşı 😂😂
Rabbim gölünüze göre birisini çıkarsın inşallah. Amin 🤲
Amin falcta ins
Hepmizin
Amin
Eşi isteksiz kendisi aşırı istekli Evli biri uyarmı
🌹🌸💐
Teyzecim üzgünüm ama bu yaştan sonra çok zor
Çocuklar hayvanlar size iyi gelir mi boşluğunuzu doldurur mu
boş ver artık bence onlar olmadanda yaşayabilrsin
Bende 41 yaşındayım ciddi bir ilişki istiyorum. Eğer konuşmak istersen tanışalım.
Ben de sizin 31 yaş versiyonunuzum. Muhtemelen bekar kalacağız yapıcak bir şey yok
Kibirinde boğulmuşsun da haberin yok yavrum senin
birilerine şans vermeden olmaz maalesef , kimse tanımadan bilemeyşz karekterini, ama en kötüsü hayatın en önemli kısmı boşa geçmiş gibi , yani yaşamana bak bence , doğruyu aramak yerine
Kayseri'ye yakınsanız yarın yüzyüze tanışalım.
Ciddi düşünüyorum gerçekten desek tanışacaksın sanki, boş yapma allah aşkına
Senin yaşındakiler ya evli ya da duldur geç kalmışsın
Kendin öyle birisi misin sanki yani öyle birini istiyorsun?