Ben de 1 yıldır yalnızım. Gerçekten hayatımda tık yok. Bazen böyle dönemler olabiliyor. Astroloji, kozmoloji veya teoloji gibi alanlarla da ilgilendiğim için ben hakikatin dalgalanmalardan geçtiğini düşünüyorum. Bu ne demek? Hayatta bazen bir konu çok yoğun yaşanırken başka konular ertelenir, ertelenen konular yoğun yaşamaya başladığında ise ilk yoğun yaşanan konular ertelenir. Sizin bu bir senedir kısmetinizin kapalı olduğunu gösteriyor. Ben de aynı dertten müzdaribim, bir ilişkim yolunda gitmiyor. Ya başkasıyla konuşuyor ya da sohbet sarmıyor. Hatayı en son kendimde aramaya başladım acaba çok mu sıkıcıyım diye gibi... Ama zaman, her şey zamanla alakalı. Olacağı geldiği zaman, olması gerektiği zaman her şey su gibi akıyor. Tüm hakikat ve evrenin özü bu sisteme dayalı inanın bana, sevgiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir, güveni yeniden kazanmak ve doğru insanı bulmak zor, ancak zamanla ve sabırla mümkün olur. Sosyal medyadan ara vermek iyi bir adım olabilir, çünkü gerçek insanlarla iletişim kurmaya odaklanmanı sağlayabilir. Kendine ve hislerine güven, doğru insanı bulmana yardımcı olacaktır. Belki de yeni insanlarla tanışabileceğin farklı etkinliklere katılmayı düşünebilirsin kendine olan inancını kaybetme. Hayatındaki doğru kişi karşına çıkacak ve seni gerçekten anlayacak ve sevecek.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Herkes sosyal medyadan tanışıyor artık. Kimse dışarda biriyle tanışmaya çalışmıyor bu yüzden. Çünkü reddedilme ihtimali var vs vs. Ayrıca herkesin birbirini ekleyip yazması o kadar da kötü bir şey değil. İstediğin birini bulunca arayış bitiyor zaten. Bu o insanları tü kaka yapmaz
210 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz ama. Şöyle düşün son ilişkim sürekli başka kızları eklemesi yüzünden bitti sosyal medya öyle bir yer değil. İnsanların çok fazla seçeneği var o olmazsa o olur kafası sürekli çorap değiştirir gibi kizlari değiştiriyorlar. Daha bir çok şey. Midemi bulandırdığı için uzak duruyorum illa ki düzgün insan vardir içersinde bilmiyorum hayırlısı
Soran+1 yılAy haklısın kuzu böyle de çok yalnız kalıyorum
- +1 yıl
Evet. Git güzel güzel fotoğraflar koy. Sorunlu tipler hep oluyor zaten onları elersin. Kendi şehrinde olanlarla konuşursun. İlk soracağın şey bu olsun, hangi şehirdenmiş. Uzak ilişkiye hiç hiç girme derim. Buluşup kanlı canlı gerçekten sevgilin olacak tatlı birini bul. Kolay gelsin:)
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın teşekkür ederim yorumun için bana çok iyi geldi düşününce.
- +1 yıl
Her şey söylenmiş, +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseye kendini kapat. Sonra da neden zor yhaaa
33 Yorumla
Soran+1 yılAyyy haklisinnnn
Cevap sahibi+1 yılKnk hic birsey hemen guzel olucak diye birsey yok 1kisiyle olmaz 2ciyle olmaz ama illaki biryerde olur. Karsina cikar yani. 1i olmadi diye vaz gecme hemen. Hayat enerjisi depola. Gez toz kendine gel ve uzulme en onemlisi hic bir erkek icin. Eminim ozmn karsina cikar en iyisi 😊
Soran+1 yılİnşallah aşkım ya sağ ol böyle kapatmak da doğru değil gerçekten haklısın 🥺🥺🥺 denicem söylediklerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılzamanla bulursunuz
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. İnşallah gönlüne göre seni seven anlayışlı düşünceli iyi niyetli insanları bulursun dediğin gibi çağımızda teknoloji geliştiği için insanlar hep sosyal medya üzerinden buluyor genelde yüzünü bile görmüyor bir süre tanıdıktan ve konuştukta sonra hayal kırıklığı olabiliyor veya insan daha çok sevebiliyor bu tamamen insanın kısmetine kalmış bir durum ne diyim inşallah ikimiznde karşısına çıkar 🙂
23 Yorumla
Soran+1 yılYaa evet demek istediğim buydu beni anlamayanlar olmuş.
- +1 yıl
Ben anladım demek istediğini insanlar gerçekten güvenerek sevse belki ondan sonra sevgide gelir ama maalesef çok sıkıntı yaşıyorlar bunu görenlerde acaba bende yaşarımıyım gibisinden düşündükleri için bazen korkuyorlar veya adım atamıyorlar en iyisi bu konuları fazla düşünmemek ve bizim olanın birgün bizi bulacağını ümit etmektir 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyadan uzak durulması taraftarıyım çünkü sürekli yüz yüze görme şansının olduğu biri değil hem seninle konuşurken başkasıyla da konuşabilir yani sosyal medya zaten güven vermez bu sizi ben kimseye güvenip ilişki yaşayamıyorum demenize sebep olmasın. Yüz yüze çevrenizde olan birisi olursa eminim ki gayette güvenirsiniz
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle herkes birbirine yazıyor orada
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden uzak durun kalp kırıklığı zor üzülmek zor sırf bu yüzden bende uzak duruyorum sosyal medyadan yalnız başıma en azından kafam rahat illa benim olan beni bulur biraz sosyal çevre yapmamız lazım sadece
Soran+1 yılİşte o yüzden kaçtim ama şimdide çok mu kapattım kendimi vs diyorum hayırlısı ya bir gün bulur bizi de
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya hesaplarını kapatma aç o kadar soyutlama sadece temkinli ol. Eğer aynı şehirdeyseniz ve yakınsanız şans verebilirsin ama kendini sakın kaptırma
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun bunu yapıcammm sağ ol yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Güven zor oluşabilecek bir şey evet fakat önyargı daha kötü bir şeydir siz güvenden çok insanlara karşı önyargılı yaklaşıyorsunuz birilerini tanımak için insanlara fırsat vermeyi denemelisin.
30 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan başka çare pek yok. Reelde insanlarla konuşmaktan korkuyorum şahsen sapıkılar dadanır takip etmeye kalkar vs vs. İnstagram tek seçenek. orada da şehrine göre tipine göre vs eleme yaparsın bi şekilde
12 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru canım herkesle görüşemiyorsun artık
- +1 yıl
Aynen öyle. dediğim gibi önce sanalda tavrını zihniyetini anlamaya çalışırsın ama baktın güven vermiyor buluşmazsın. Güven hissedene kadar da ilçeni semtini gizlersin olur biter. Reelde tanışmak şu aşamada artık sıkıntı biliyorsun tsciz olayları falan doldu ülke maalesef...
Bir çok konuda haklısın , özellikle de güven konusunda...
Ama bir gün mutlaka senin de kalbin birine ısınacak ve doğru kişi budur dediğin olacaktır. Bunun için biraz zamana ihtiyaç olabilir. Bu yüzden biraz sabretmen gerekecektir.
Yalnız görücü usulüne çokta soğuk bakmayın derim. Öyle evlenenlerin evlilikleri daha uzun sürüyor. İstatistiklere bakmanı öneririm.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s +1 yılHepsi nasip kısmet. Görücü usulü bana saçma geliyordu, hemen hemen o şekilde tanıştık, nişanlıyız. Bu devirde düzgün insan bulmak cidden çok zor
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet cidden zor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl birini düşünüyorsunuz bilmiyorum.
Nasıl davranıyorsunuz , nasıl adım atıyorsunuz, ne bekliyorsunuz, beklemekle mi bulacağınızı düşünüyorsunuz bilmiyorum?13 Yorumla- +1 yıl
Önyargı sahibi olduysanız görücü usulü düşünebilirsiniz fakat şunu da unutmamalısınız sizin yerinize başka birinin hayatınızı şekillendirmesi sizi ne kadar mutlu edebilir.
Soran+1 yılGeçmiş ilişkimde büyük darbe yedim. Güvenim kalmadı evet önyargılı da olabilirim ama bunları yaşamam , sosyal medyadaki insanlar hakkında düşüncemi değiştirmiyor. Yani yaşamasam da gördüğüm kadarıyla insanlar kötü ,,, Görücü usulü olan kişiler bana göre değil denemiştim.
- +1 yıl
Siz yine aynı şekilde düşünmeye devam edebilirsiniz buna saygım sonsuz fakat bunun aksinin olmadığının gerçeğini de ne ben nede siz değiştiremezsiniz.
Yeryüzünde milyonlarca insan var ve bunla birlikte milyonlarca farklı kişilik.
Bunların hepsini tanıma imkanımız var mı?
Elbette yok.
Fakat doğru olanı bulmak bir o kadar kolay.
Nasıl mı?
Konu ne olsa olsun herkesin baktığı pencereden bakmayarak.
Felsefe edinerek.
Nasıl birine ihtiyacınız olduğunuzu kendinize doğruyu söyleyerek karar vermek..
Bir kişiyi tercih etmeden izlediğiniz yol herkesle aynı olmamalı.
Boyle gelmiş böyle gider veya herkes boyle yapıyor düşüncesinden cikmamız gerek.
Aksi taktirde hep kısır döngü içinde kalıyor insanoglu.
Kabul etmesede gerçek o kadar net ki.
Görmek istemeyen olsa bile.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hayatım boyunca hiç yapmadığım bir şey yapıp kilometreler gittim ayağına kadar
Erkeklik gururumu ayaklar altına aldım o kadar fedakar davrandım ki ama sonu hüsranla bitti çekti gitti... diyeceğim o ki hiç düşünme demekki hayırlısı buymuş yani :(((10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBizde aslında ( ben kendi adıma söylüyorım ki cevaplarım bekar adam için ve olan şeylerdir) kendi adıma senin gibi kızları afıyoruz ama bizi bulamıyoraunız mesela bir ilişkim olsa başkası ile ne işim olur.
10 Yorumla Askm sana bisi diyimi doğru insanın yeri mekanı yoktur dışarıda gördüklerimizin hepsi sosyal medyadaki adamlar doğru insan doğrudur zaten
41 Yorumla
+1 yılDoğru asam benim diye karşınıza ciksa inanmazsınız doğal olarak bir sekilde bir yerlerde denk gelmesi lazim isinmaniz lazim jmarim bulursunuz dogru kisiyi ben umudumu kestim siz kesmeyin
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetsizsiniz çünkü onlara değer veriyorsunuz hadi verdiniz diyelim sadakat yok işin kötü tarafı ise kriterleriniz çok değişik başka bir boyut beklentiler çok fazla burnunuz kicinizdan 15 mt ileride gidiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSeni kim üzdü annem
- +1 yıl
Annem mi yav ben senden büyüğüm 🤪 sesli güldürdün 🤪
Soran+1 yılLafın gelişi de herkes söylediğin gibi değil ki ama.
- +1 yıl
Haa tamam o zaman kuzum
Valla cinslerin eşim olacak hayırsızi sevmiştim şartsız surtsuz güzel ders verdi - +1 yıl
Valla herkes bir mi. Bilmiyorum ama sevmek güvenmek yasadiklarimdan sonra zor be Kuzum ha karşımdaki kişi kendini sevdirir güveni saglatirsa başka ama her zaman kafamda bir? Olur. Olmadan sevince neler yaşadığımı gördüm
Soran+1 yılValla bende dersimi aldim da bilmiyorum sürekli tek takılıp küsmek de yordu artıkbirisini istiyorum
- +1 yıl
Sizi en iyi ben anlarım da bilmiyorum Allah dürüst insan nasip etsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerdeyse cogumuzun ortak derdi bu heralde aynı dertden muzdaribiz merak etme caniko
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen askimcim ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılO aradığınız zor yahu var ama denk gelmiyor kısmet galiba Bem yıllardır bulamadım siz yine iyi kötü bir şey yaşamışsınız ben onu da yaşamadım umarım bulursunuz bize mutluluk uzak siz mutlu olun
10 Yorumla
+1 yılKendini tam manası ile keşf ettiğin an başkasını bulursun
12 Yorumla- +1 yıl
@IIılılull ne diyirsen
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumladogru bu zamanda kafa dengı sabırlı alyan almayı bılen allah korkusu olan vicdanlı kültürlü yeri geldiğinde komedyrn gibi adam bulamazsın ben evden işe çünkü🤣🤣
00 YorumlaBen de öyleyim artık güvenim de inancım da sıfırlandi sayılır ama herkes bir değil insanlara şans vermeden de olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıp dememe gerek yok artık neler neler söyledim je yeminler ettim ne durumlara düştüm demek ki ke sinize iyi bakınn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru olanı kimse tercih etmez o nedenle bulamıyorsunuz, doğru dediğiniz kişi kriterleriniz kaynaklı sizde elenir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım kısmetinde varsa zaten sen bir şey yapmasan da o kişi karşına çıkar o yüzden bu duruma takılma, kimisi 17 yaşında bulur hayat arkadaşını kimisi 25 kimisi 30 ve sonrası... Bunlar nasip kısmet işleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden yalnızlar kervanına hoş geldiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 🥺🥺🥺
düzgün bir erkeği hayatımıza nasıl çekebiliriz, bunun bir formülü yok. şans, kader, nasip... kendimiz doğru insan mıyız, bununla ilgili de dürüst olmalıyız kendimize karşı.
11 Yorumla
+1 yılAyni durum. Bende sosyal Medyami sildim,
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya napıcaz
- +1 yıl
Bende 24 üme gecende girdim. Yani sosyal medyadan tanismak benim hayalim degil. Disarda tanisirsin ilk önce sosyal medyani versen numarani vermemek icin o Baska. Ama okadar igrenclestiki, Ben gelecekteki cocuklarimin babasini sosyal medya düskünü olsun da istemem. Kadere inanirim, nasip. Herseyn bir zamani var, nasibindeki seni öylede bulur böyle de bulur…
Bende aynı şekilde saydığın gibi kız bulamıyorum, hepsi daha iyisini daha zenginini bulma peşinde
10 Yorumla
+1 yılDoğru adam yok , doğru sen varsın. Sen doğruysan herkes doğrudur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaman kotuu guvenme duygumuz maalesef askiya alindi
00 Yorumla
+1 yılAyni şey bende de var
10 Yorumla
+1 yılGenelde O seni buluyor.
10 Yorumla
+1 yılBende kızlara güvenmiyorum ihtal kız arıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArarsan bulamazsın o kendisi seni bulur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılGizli kal o seni bulur
Değerli maden misali10 Yorumla
+1 yılZamana bırak nasibin seni bulur bekle biraz daha
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bu devir de hak veriyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor değil aslında insanlar zorlaştırıyor biraz da
10 Yorumla Sen niyet et o seni bulur sende çabala ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyadan birisi olmamalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen dertleşebiliriz
10 YorumlaZor bu zamanda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle düşünür müsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumdayım bulan haber versin
12 Yorumla
Soran+1 yılBulurum inssss
Cevap sahibi+1 yılİnsss
+1 yılO dert bende de var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu ben
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü bence
10 Yorumla Ayni ben
10 Yorumla
+1 yılbende o kadini bulamiyorum
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle çok haklısın
10 Yorumla
+1 yılZamanla elbette. Yanıla yanıla
10 Yorumla
+1 yılBiz de arıyoruz bulamıyoruz maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Napican tek takıl
10 Yorumla
+1 yılAranan aranana maşallah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu siteden bulacan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu şartlarda zor senin is
00 YorumlaO seni bulur umarım
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKüflenecez be bekleye bekleye
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
Ama kafa dinliyorsun öyle düşün
Soran+1 yılBence De
Neden sosyal medya yüzünden bitti
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli kizlari ekliyordu ben varken tanımadığı vs bende istemdim. O devam etti
Soran+1 yıl24 olacağım
+1 yılZor degil sen kendine güvenmiyorsun
00 Yorumla
+1 yıl6 ay ne be lslsl
00 Yorumla
+1 yıluzaklarda arama
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem