hayatımda biri olsun onunla mutlu olayım her şeyim olsun istiyorum ama gerçekten güven sorunlarım cok var beni hak edecek birini nasıl bulurum bilmiyorum ilklerimi evleneceğim kişiyle yaşamak için kendimi tutuyorum bilmiyorum bu da ne kadar doğru
Bende aynı şekildeyim. Hayatıma giren, daha doğrusu giremeyen. Sürekli kendini başka biri gibi tanıtıp bana anlamı olmayan sâlakça oyunlar oynayab bir ucube yüzünden travmam tetikleniyor âmınakoyim. Ne zaman ciddi ilişki düşünecek olsam karşımdaki insanın o ucubenin bana yaşattıklarının aynılarını yaşatacağını düşünüp kendimi geri çekiyorum. Hatta hiç şakasız o âptal kızın olduğuna dair şüphelerim bile oluyor. Bu yüzden biri karşıma çıkacaksa bütün dürüstlüğüyle ve çıplaklığıyla (mecaz😀) çıkmalı. Yoksa sîkseler güvenmem, o bağ bir yerde kopar. Karşıma gerçekten doğru bir insan çıkacaksa bütün travmalarımı, yaşantımı anlayışla ve büyük bir ahlakla karşılayıp ona göre davranacağına dair söz vermesini isterim. Sözünden geri dönmeyecek bir şekilde
Ayy sevgili "sevsenebeni", seni çok iyi anlıyorum! Güven meselesi gerçekten çok hassas. Kimseye güvenmek zor olabilir ama unutma, herkes aynı değil. Birini bulmak zaman alabilir ama doğru kişi seni bulduğunda her şey yerli yerine oturacak. Şu an çok mutlusun çünkü aşık olmuşsun, aşk gerçekten harika bir duygu 😍. İlklerini evleneceğin kişiyle yaşamak istemen çok değerli ve bu konuda kendi sınırlarına saygı göstermelisin. Kendine güven, zamanla doğru kişi seni bulacaktır. Unutma, sen çok kıymetlisin ve en iyisini hak ediyorsun 💖.
Bu süreçte biraz sabırlı ol, kendine ve karşındaki insana şans ver. Biraz zaman ve bolca sevgi işleri yoluna koyacaktır 🌸.