Amaçları takilmalik ciddi düşünen sorumluluk sahibi karekterli birine rastlamadım? sosyal mrcrda hepsinden birbirinden beter hicbirine sans vermedim? dışarda nasıl düzgün biriyle karekterli sağlam yani işi gücü olan adam biriyle Allah korkusu olan biriyle tanisirim ciddyim istiyorum bir yuva kurmak takilmalik istesem çok heryerde cidi düşünen hiç yok maalesef? çevremde yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBu duyguların çok yerinde ve anlaşılır. Yıllar geçtikçe insan yormuş ilişkilerden, yalanlardan, yüzeysel niyetlerden uzak durmak istiyor. Hele ki senin gibi artık "yuva kurmak, güvene dayalı bir ilişki yaşamak istiyorum" diyen biri için, karşına çıkanların sorumsuz ya da sadece “takılmalık” niyetli olması gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Şunu net bir şekilde söyleyeyim. Senin istediğin şey, değerli ve doğru bir şey. Sorun sende değil, ortamda. Neden böyle insanlar çok gibi görünüyor?
Çünkü sosyal medya, arkadaşlık uygulamaları, yüzeysel tanışma yerleri ciddi niyetle yaklaşanları değil; geçici, anlık zevkleri önemseyenleri ön plana çıkarıyor. Sessiz, düzgün karakterli insanlar bu ortamlarda ya hiç yok ya da seslerini çıkarmazlar. Ama yok değiller. Ciddi, karakterli, Allah korkusu olan biriyle nasıl tanışılır? Ortamını değiştirmen gerekebilir. Çevrende bu insanlar yoksa, yeni çevreler inşa etmek şart. Örneğin. Dini sohbet ortamları (vakıflar, dernekler, kurslar) Kitap kulüpleri, seminerler, kişisel gelişim toplantıları. Mesleki ya da gönüllü topluluklar. Güvendiğin biriyle eş-dost aracılığıyla tanışma fikrine açık ol.
Birkaç güvenilir kadın arkadaşına bu niyetini açık yüreklilikle anlatabilirsin. “Ben evlilik niyetiyle tanışmak istiyorum, karakterli, işi gücü olan biri varsa, bir vesileyle tanıştırmanı isterim” demekten çekinme. Sosyal medyadan tamamen uzak durmak yerine seçici ol.
Herkes kötü değil. Ancak seçici davranmak ve sınırlar koymak şart. Özellikle “evlilik amaçlı ciddi tanışma grupları” ya da dini değerlere dayalı tanışma platformları daha güvenli olabilir. Ama ilk görüşmelerde. Sesli/görüntülü görüşmeden önce uzun mesajlaşmalar yapma. Ailevi sorumlulukları, değerleri sorgula.
Sabırlı ve tutarlı mı anlamaya çalış
Duaları küçümseme. Cidden ne istediğini bilerek yapılan samimi dualar, Allah’ın izniyle karşılığını verir. Özellikle İstihare ya da Hacet Duası gibi niyetle yapılan dualar kalbine de rehber olur. Gerçekçi olalım. Bugünlerde gerçekten evlenmek isteyen, sorumluluk taşıyan erkekler daha az gibi görünse de tamamen yok değiller. Sadece daha sessizler ve daha zor bulunuyorlar. Ama senin gibi ciddi düşünen bir kadın, doğru yolda kalmaya devam ederse, Allah bir şekilde onu nasibiyle buluşturur...23 Yorumla
Soran11 ayAmin güzel krdesim ins hepmizin diğerleri alaya almış haklisin
- 11 ay
"Vakti geldiğinde Rabbin sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."(Duhâ suresi 5. ayet)
Soran11 ayİns hepmizin olsun istiyen herkesin
En İyi Cevaplar
Öncelikler ülke ekonomisi batmış durumda ! böyle bir ülkede ve ortamda erkeklerin evlenmek istememeleri normal. Bir erkek ekonomik durumu bozuksa önünü göremez ve evlenmek istemez. Bu ülkedede bilerek ve isteyerek Küreselciler şeytan tarikatının "Yeni dünya düzeni" projesleri uygulanıyor. Yeni dünya düzeninde insan nüfusuda azaltılacaklar, bu nedenle farklı farklı projelerle ilerliyorlar, aile yapısını yıkma ekonomiyi bozma, kadın-erkek savaşı çıkartma vs vs neyse konu dağilmasın geri dönelim özel bilgilerden..
Öncelikle İnternetten sosyal medyadan kimseyle görüşmemen güzel ama bunun tersi şekilde ozaman sosyal hayatta dışarıda çaban olmalı sevmeye tanışmaya iletişim kurmaya. Şunu söyleyebilirim , artık düzgün erkekler kendilerini geri çektiler bu zamanda çünkü tvde internette medyada dizilerde vs erkeklere sürekli "saapıık kaatiill taaciizci" vs vs hakaretler ediyorlar ve böyle bi rortamda düzgün erkekler artık istenemedikleri yyerde asla zorla durmazlar. Yalan dolan ilişki uzmanı akıll hastalarının aksine artık aklı olan düzgün hiçbir erkek asla zorla bir kadını peşinde falan koş-maz !
Bu tür ilkokul çocuğu aklıyla düşünen kadınlardan ol-ma. Aşk sevgi karşılıklıdır çaban olacak sevmeye tanışmata iletişime.. düzgün normal bir erkek sosyal hayatta sokakta dışarı herhangi bir yerde seni beğeniyorsa sana bakar seni süzer seni inceler gözleriyle ama bilmez? senin sevgilin var mı sözlümüsün nişanlımısın evlimisin bilmez? oyüzden senden bir çaba bir yeşil ışık bekler tanışmak için , tanışmak için iki tarafta çaba göstermelidir. Fakat bu noktada ülkemizde insanlıktan nasibini almamış çoğu 2ayaklı hayvana dönmüş kadınlar ne yapıyorlar? : "abaazayaa bak baaanaaa baakııyoorr" diye alay edip dalga geçiyorlar :-) bu ülked eçok büyük zeka beyin sorunları var. O erkek aslında hoşlandığı için kadına bakıyor ve tanışmak için 1yeşil ışık 1çaba bir işaret bekliyor aslında ama kadınlara bu ülkede "insan" olarak tanışma hiçbir zaman öğretilmediği için çoğunluk yabani soğuk mal gibi duran bekleyen hiçbir şey yapmayan hatta evli kadın gibi soğuk negatif hareketler yapan insanla roldukları için artık iletişim kopmuş durumda. Zaten ülkemizdeki bu açğı gören yabancı firmalarda insanların eline buyüzden arkadaşlık programlarını verdiler insanlar iyice yoldan çıksın asosyal arıza tiplere dönsünler diye. Normal şartlarda tnaışmak zordur emek çaba ister cesaret ister ama eline telefonu alan kadın ve erkekler 100lerce 1000lerce insanlar konuşuyorlar hatta evliler bile oradan iş bitirmeye çalışıyorlar. Yüzyüze biriyle tanışmayıp internetten iş bitirmeye çalışanlar kolaycı aşkta-sevgide zahmetsizce hazıra konmaya çalışan aciz insanlardır bence. Seven kadında erkekte tanışmak için çabalamalı ve kalbi atmalıdır sevmek tanışmak için ! bu olmadan 5dk. 1TIKLA LIKE atarak karpuz gibi insan seçmek çok yanlık bozuk ve arıza bir yol.. insanları değersizleştiriyor zaten amaçta bu.. ülkenin insanını ucuzlattıkça ucuzlatmak.
Bir insanla tanışmadan konuşmadan kim olduğunu anlayamazsın.. bir insanla tanışmak sevgili olmak demek değildir nedense kadınlar gerçek hayatta tanışmıyorlar konuşmuyorlar iletişim kurmaya hiçbir çabaları yok. akıl hastasıı pisslik ilişki uzmanı tiplerde kadınları yanlışa yönlendiriyorlar ! kadınlara siz kaçın erkek köpek olacak sizi kovalayacak , ozaman daha değerli olacaksınız gibisinden arıza ve manyaklık ötesi saçmalık tavsiylerde bulunuyorlar.. kaçsınlar bakalım bu zamanda kim kovalayacak :-) ?
ancak sapııklar yapar bunu. Düzün erkek iletşim kumrayı bilmeyen bir kadınla zorla tanışmaya kalkıp başına bela almak istemez bu ülkede aslaa.. bu cesaret falan değildir. İstenmediğin ere zorla gidip zorla peşinden koşmak cesaretmidir? karşındaki insan belki evli belki sözlü ya da nişanlı? tanışmaya çabası olmayan bakmayan ilgilenmeyen soğuk duran negatif bir kadın için dzügn bir erkek aynen bunu düşünür.. demekki istemiyor ki kocası var sevgilsi var vs vs.. bunu aksi şekilde zorl agelip tanışan utanması sıkılması olmayan çok konuşan sürekli sırıtan erkekler ciddi düşünmeyen macera peşinde koşan erkeklerdir. Bir erkek ya da kadın aşıksa apttalşır saçmalayabilir gülüp durmaz ciddidir kelimeleri karıştırabilir heyecandan vs vs Bir kadın hoşlandığı erkeği kendisine çekmek birşeyler yapmak çabalamak zorundadır, bu böyledir. Kadın tanışmak için hiçbir şey yapmıyorsa soğuksa negatifse çabası yoksa zaten ya evlidir sözlüdür nişanlıdır ya da istemiyordur o erkeği.. bu budur. Kimse kimseyi zorla sevmez!
otür saçmalıklar eski Türk filmlerinde olur zorla sevme vs vs artık yok öyle şeyler. Bir laf vardır arayan belasınıda , MEVLASINIda bulur diye.. arayacaksın! çaba olacak. Kuran'da bile ALLAH (cc) şu örneği vermiştir (RAD-14) : akan suya uzaktan bakarak ağzına gelsin isteyemezsin !!! gidip içeceksin bir çaban olacak o suyu içmek için, ayağıma gelsin diyemezsin.
Buarada sana önerim doğal ol normal ol , sosyete bozuntuları gibi olMA, lüks sosyete gösteriş meraklısı gibi bozuk insan olma , normal ol. Artık ekonomi çöktüğü ve erkeklerin çoğu ekonomik sorunlarla boğuştukları için sosyete bozuntusu elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan prenses kraliçe tipleri istemiyorlar bu normal ve haklılarda, bencede doğru. buarada hiçbir erkek kadını elbisesi için sevmez (%90-95 böyledir, ben bu yaşıma kadar elbisesi iyi ya da kötü diye bir kadını seven erkek arkadaş tanımadım kendi arkadaşlarımdan) ! bunu unutmamak gerekir, öenml olan insanların birbirine uyum sağlaması sevmesidir aslında.
Farklı yerlere git gez dolaş insanların arasında çarşıda gez parka git oraya bıraya git dolaş gez.. ara.. otur çay içi kahve iç etrafa bak bakın vs vs telefonla oynaMA!.. bilemiyorum bunun zamanı ve yeri belli olmaz herkes için farklıdır.. net olarak şuraya git buraya git diyemem, belki bir markette belki asansörde belki parkta belkide yolda belkide metroda birini görüp çok beğenirsin oda seni beğenir bakışırsınız ama sonra tanışmak için adım atmak gerekir.. vs vs insanca şeyler bunlar günümüzde unutulmaya başlamış.. çünkü herkesin elinde telefon telefona bakıyorlar gerçek sosyal hayata değil.. telefonda 100tane gereksizle LIKE'laşacağına , yüzyüze gerçek bir insanla tanışmak büyük zaferdir aslında insanii olarak..
Selamlar11 Yorumla- 11 ay
Hacim ne yazdin be
yaşın ne olursa olsun ciddi düşünen karakterli biriyle tanışmak elbette mümkün ama artık iş biraz daha seçici bakmayı biraz da stratejik hareket etmeyi gerektiriyor çünkü haklısın sosyal medyada rastlananların çoğu güven vermiyor sırf flört ya da oyalanmak için geliyorlar senin derdin ise sahici bir bağ bir yuva kurmaksa bunun yolu da biraz sabır biraz dikkat biraz da doğru yerlere yönelmekten geçiyor çevrende yok diyorsan sosyal çevreni değiştirmek ya da genişletmek işe yarayabilir belki bir arkadaşının önerdiği biriyle tanışmak belki belli bir yaşam tarzına sahip insanların katıldığı etkinliklerde bulunmak ya da işin ciddi olduğunu belirterek çok kontrollü şekilde tanışma uygulamalarını denemek bile bir seçenek olabilir ama en önemlisi şu senin değerini bilecek sana zarar değil huzur verecek biriyle tanışmak için önce kendi iç huzurunu koruman gerekiyor çünkü sen duruşunu bozmadan yola devam ettikçe karşına çıkanların niyetini daha net fark edersin ve kendini oyalayanları elemek daha kolay olur
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kırılmış bir güvenin ardından yüreğini koruyarak yürümek ne kadar ağır bir yük, bunu en iyi yaşayan bilir. Dışarıdan güçlü ve mesafeli görünsen de içinde bir sevgi özlemi, bir yuva kurma arzusu saklı. Ne var ki zamanla bu dünyada ciddi düşünen, sorumluluk taşıyan, değer bilen insanların sayısının azaldığını görmek insanın içini soğutuyor. Sosyal medyada gördüklerin, çevrende tanık oldukların hep aynı döngüyü gösterince, birine kalbini açmak yerine kendini korumayı seçmişsin. Bu da seni kötü yapmaz, sadece daha dikkatli biri yapar. Düzgün bir adam arıyorsun; Allah korkusu olan, emeğini kazanan, karakter sahibi birini… Ve en güzeli, bu isteğini içtenlikle söylüyorsun. Bunca yıl kalbini saklamış olman değersizliğinden değil, tam aksine kendi değerini bildiğin içindir. Artık biri gelsin diyorsun; samimi olsun, dürüst olsun, bir omuz olsun. Çünkü sen her şeyin en doğrusunu hak ediyorsun. Kalbini açmak zor ama o kapıyı çalacak kişi geldiğinde, sen zaten hissedeceksin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu konuda yaşadığın hayal kırıklığı ve güvensizlik duygusunu gerçekten anlayabiliyorum. Kolay değil; hem geçmişteki deneyimlerin hem de gördüklerin seni böyle düşünmeye itmiş. Ama şunu bil ki, hala içinde güzel bir umut taşıyorsun. Ciddi ve iyi niyetli bir insan arzuluyorsun ve bu çok kıymetli. 🌟
Dışarıda sağlıklı bir ilişki isteyen insanlara ulaşmak biraz sabır istiyor. Belki hobiler edinerek ya da gönüllü projelere katılarak seninle aynı değerleri paylaşan biriyle tanışabilirsin. İnsanlarla ilk etapta daha soğukkanlı, şüphe değil ama temkinli bir şekilde iletişim kurmaya çalış. Ayrıca, her insanın kötü olmadığını, senin gibi doğru kişiyi arayan insanların da var olduğunu unutma. 🌺 Sabret, doğru bağlantılar zamanı geldiğinde sana doğru gelir, inanıyorum!230 Yorumla
Soran11 ayYa hepsi takilmalik peşinde hep uzak durduk bu yasimiza kdar bir ciddi doğru insan cikmadi
Soran11 ay@İrfan5485 kötüler dururken iyilere sıra kalmiyor
Soran11 ayOlsemde Allah canımı alsa
Soran11 ayBu cilerere katlncak gucum kalmadi
Soran11 ay@İrfan5485 evet aynen
Soran11 ay@İrfan5485 peki ama uzmelerinden biktim
Soran11 ay@İrfan5485 burdanminusalim
Soran11 ayÇok doluyum
Soran11 ay@İrfan5485 est
Soran11 ayGenede iyi bir insansin ins benim gibi uzulmezsin
Soran11 ayBu haytta her şey gonlunce olsun
Soran11 ay@İrfan5485 peki
- 11 ay
Kız bu ne çelişki soru sahibi 🤔 kimseye güvenmiyorum Diyip İrfanı özel mesaja davet ediyorsun 😂😂 inanmaaaaaa
- 11 ay
Ön yargı değil öngörü, önlem, temkinlilik... 😉 Ayırımı doğru yapın gençler
- 11 ay
Yorumum kişisel değil ki, yani Ahmet kötü Mehmet kötü demiyorum. Erkeklere güveniyorum bekar kaldım diyip, böyle bir platformda herkesle konuşmaması ve güvenmemesi gerek.. Size değil lafım tanımıyorum sizleri
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
194Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel düşünmüşsün. bu iş kısmet. umarım olur. parmagında yüzük varsa cıkartabilirsin öneri olarak söyleyebilirim. hani kimi yüzükler evlilik nişan söz gibi durabiliyor. sanmıyorum ama. sonra ara ara tek bulunmalısın ortamda ki erkek zaman aralıgı bulabilsin. sosyal medyan herkesin istek atmasına acık olsun ve isim soyisimle bulunabiliyor olsun. görücü usuluna acık olabilirsin. çevrene aşk isteğini iletebilirsin birinin abisi dayısı vs si vardır cesaretlendirebilirsin insanları tanıştırırlar senle. fiziğine dikkat edebilirsin. spor salonları turlar sosyal ortamlara girebilirsin ve sana altın önerim. aktif adımı sen at. begendiğin elemana o ilk tanısma işinde yardım et. o ilk telefon baglantı olduktan sonra seni begenmişse devamını getirir bence. ayrıca ciddi düşünen cok var. onlarda kız yok diyorlar. evlenmeye. aklı basında aile kurmak isteyen kendini bu devirde korumus hem bedenen hem zihnen. temiz düzgün yok diyorlar. maalesef son donemde erkeklerin eril enerjisi azaldı. toplum böyle istiyor. değişti düzen. ekrekler oyle eskisi gibi maskulen olmuyorlar. hep kibar olmalılar. nazik. oysaki dogalarında serde erkeklik olmalı. neyse bu konulara girmeyim. medeni toplum tabi bi kibarlık olcak ama bu da baska yerlerden patladı bence. umarım bulursun gizli üye. ama burada bile gizlisin. bu cekince niye anlamıyorum. en fazla mesaj atarlar sende istediğine donersin. bence bu zihniyette dısarda itici duruyo. senin yas grubun 45 50. bu yastaki erkek koskoca kadın olmus artık 40 yasında ergen gibi davranıyor 3 5 mesaj yazan olcak alt tarafı. erkekleri idare edemeyecek kadar mı cekiniyor diye zihninde düşünebilir. bı de burdada bi hesapla bulunuyoruz ayrıca. kimse kim kim bilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCümlenin sonunda, cevabı belli. Çevren yok. Bizim en büyük sorunumuz çevrenizin olmamasi. Bende sen gibiyim abla. 34 yaşındayım. Yeni yeni çevre yapmaya başlıyorum ama kadınlar farklı ya. Buluşalım desem, gelmiyorlar, biraz ilgi göstersem kaçıyorlar. Hoşlandığım birileri var ama abi diyor bana 😅. Neyse amacım kendimi anlatmak değil sana yardımcı olmak. Napabilirsin mesela. Spor salonuna yazilabilirsin. Ordan birini tanışır bulursun. Sans ver yani en azından tanımaya şans ver. Ben güvenligim. Buraya spora gelen biri vardı. Güzeldi. Selamlasiyorduk. Bir türlu numarasını isteyemedim gitti😅 onda da ilgi şeyi görmedim. Umitlensem alırdım belki. Neyse sen ümit ver numarani alsinlar. Benim gibi bekar AVM güvenliği vardır senden hoslanacak. Kendimden örnek veriyim, erkekler ilk takılmalık olarak düşünse de sonradan sevebilir. Evlenmeyi kafadan geçirip düşünebilir. Kurslara gidebilirsin. Dans kursu. Bilmem ne. Sosyalleş yani. Ben Sosyallestigim halde bulamadim sebebi kadınlar. Biraz kadından adım bekliyoruz hepsi bu. Adımı sen atmaya korkma. Çekinme. Belki evlenir. Bellide olmaz
10 YorumlaKimseye şans vermemek ne demek? Bulunmaz Hint kumaşı mısın?
Gerçek hayat böyle değil. Bir köşede bekleyeyim de en iyisi de önümden şans eseri geçsin de beyaz atlı prens gibi alsın uçursun. Birincisi böyle bir ihtimal yok. Böyle birisi yok. Olsa bile ilk tercih edeceği kişi sen değilsin. Bence oturup kendi durumunu baştan bir değerlendir. İnsanların içine karış. Sana hoş görünen adamla vakit geçir. Sevgilin olması şart değil, bir şeyler yaşamanız şart değil. Yol alman önemli. Yoksa kenardan seyrederek hiç yol alamayacaksın.
211 Yorumla
Soran11 ayAma sosyal mecraları kastedmidtim
Soran11 ayDisardada karşıma çıkmıyor doğru insan
Soran11 ayÇevremde yok
Soran11 ayYok güzel bir işte bulanadim
Soran11 ayVardı sekreteryadim
Soran11 ayAma isterim kapandi
Soran11 ayİsterim birdahada güzel işte bulamadim
Soran11 ayÇok cirpindim. burturlu olmadı isteklerim istediğim hibi
- 11 ay
Sekreterlik yaparken de bu kadar yazım hatası yapıyor muydun 😀 Neyse üstüne gelmeyeceğim. Senin sıfırdan yeni bir başlangıç yapman gerekiyor. Her şey sil baştan. Bu cinsellik konusunu da Hallet. Yoksa kısa bir süre sonra zaten istesen de yapamayacaksın. Menopoz denen bir şey var.
- Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı.
11 ayÇok absürt bir şey olacak ama düzgün olmayanlara şans vermelisin önce 😀
Eğer direkt karşına düzgün biri çıksa bile sen onun hakkını veremez, eşlik edemezsin erkekler konusunda iletişim deneyimin yoksa.
Özel şeyler yaşamasan bile arkadaş/ flört denemeleri yapmalısın ki neyin ne olup , ne olmaması gerektiğini ve kendi isteklerini keşfedebil. Karşı cinsle temas kurmadan bir ilişki içinde nasıl olduğunu bilemezsin.
Ehliyet alırken ilk once eski arabalarda eğitim veriyorlar. Kullanmayı öğrendikten sonra yüksek modellere geçiyorsun 🙃
30 Yorumla
11 ayYazdıklarımı okudum. Bu devirde güveneceğim insanı bulmak gerçekten çok zor. Hem kadın hemde erkek için. Kadın, evlenmek istiyor erkek ise cinsellik peşimde. Diğer durumda erkek evlenmek istiyor kadının ve ailesinin istekleri bitmiyor, sonra erkek evlenmek istemiyor oluyor.
iyi bir evlilik için her iki tarafında ilk beklentisinin mutlu olmak olmalı. maalesef iyi insanlar iyi insanlala karşılaşamıyor. Aileler işi bozuyor.12 Yorumla
Soran11 ayAllah senden razı olsun içimi okudun
- 11 ay
Ben de bekarım ve inan ki insan güvenecek insanı bulamıyor. Mutsuz evlilik yapacağıma hiç evlenmemek en iyisi. Sadece mutlu olmak isteyen, aşırı beklentisi olamam ve ailesi karışmayan insanla karşılaşırsan düşünmek lazım.
Ayrıca, bu devirde inan ki güvenilecek bayan hiç denk gelmedi.
11 ayÜzgünüm ama yazık etmişsin kendine, gençliğinin altın çağları yalnız geçmiş bu zamana kadar hiçbir ilişki yaşamadıysan herlesi reddettiysen bundan sonra da çok bir şey bekleme. Sen bir de kadınsın senin erkeklere ulaşabilmen bizim kadınlara ulaşmamızdan çok daha kolay eminim karşına düzgün birileri elbette çıkmıştır ama kimseye güvenmiyorum diyerek ya da mutlaka bir kusur arayarak kısmetlerini de itmişsindir sonuçta kimse dört dörtlük değil bu hayatta güven sevgi sadakat karşılıklı empatiyle ve bağlılıkla oluşacak bir şey.
01 Yorumla
Soran11 ayEvet sonbahar
11 ayKimseyle birşeyler yaşamadan nasıl doğru kişi olup olmadığını anlayacaksın? Bu biraz kumar gibidir. Bazen başkasının en doğru kişisi bile sana yanlış kişidir. Kendini fazla şartlamışsın.
Ayrıca en güzel yaşların geçmiş ve geçiyor. Cinsellikten bu kadar uzak durma ve korkma. Elbette belli yaşa gelmiş bir kadınla konuşuyorsa erkek konuyu cinsellige de getirir. Gelmeli de zaten. Doğru kişi demek her konuda doğru olmalı. Bu konular tabu oldukça bazı sıkıntılar ilişkinin ilerleyen zamanlarinda hortluyor.
Ne evlilikler bitiyor, bana iyi dost arkadaş ama eş olamıyor diyen kadınlar tanıyorum.
Ayrica 40 yaşına kadar hiç bir şey yaşamamış biri olsaydım emin ol en çok cinsellige değer verirdim.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesleğine, hobilerine ya da genel olarak ilgi alanlarına dayalı şekilde ortak yönlerinizin yoğun olduğu bir arkadaşta bu endişeleriniz daha az olur. Esas olan uyumdur. Bunu da ancak zamanla tanıyarak anlayabilirsiniz. Sosyal mecrada bu mümkün değil. Reel hayatta ancak olabilir. Mesleki alanlarda, hobilerinizle ilgili ya sosyal yardım amaçlı vakıf dernek gibi platformlarda, meslek odası, eğitim, kurs, seminer, atölyeler, sosyal çalışma ortamları gibi sivil toplum örgütlerinde daha çok sosyalleşip öne çıkarak gerkesle daha yakın temas kurma imkanı yaratabilirsiniz.
00 YorumlaElbette insanın kriterleri olacak ama bazen de elini açıp Rabbine dua edeceksin ve Allah'a emanet edeceksin. Hiçkimse %100 güvenemiyor evlendiği kişiye %100 güvenen yılların ilişkisini evliliğe dönüştürenler bile bin tane sorunla karşılaşabiliyor. Bazı temel kriterleri karşılamasına dikkat et gerisini Allah'a emanet et. Allah yardım eder inşaAllah
20 YorumlaBu konuda gerçekçi olacağım ama kadınların bu düzgün efendi adam istekleri bana hiç samimi gelmiyor, her ne kadar böyle tipleri istediklerini belirtseler de dönüp dolaşıp o fırlama serseri tiplere meylediyorlar ve onlarla evleniyorlar. Bu yaşa kadar kimseye hiç sans vermemenin de altında ciddi sebepler yatıyor olmalı, ya çok sorunlu birisin ya da beklentilerin aşırı yüksek ama işin epey zor üzgünüm. 🙏
21 Yorumla
Soran11 ayAhhh içimi anltsan neyse açmak istemiyirum boş ver öyle bilin
11 ayPişman edicek bişey yapmadın her boku gelip burada soruyorlar senin bu soruyu yazdığını mı dalgaya alırlar önce kendilerine baksınlar Allah karşına hayırlı kısmetler çıkarsın zamanı gelince senide anlayan dinleyen biri çıkar bizde senin durumundayız üzülme bence
017 Yorumla
Soran11 aySagol Allah razı olsun
Soran11 ayAman ben saçmaladım burdakiler burdan aradığımı dusundu
- 11 ay
Gayet insani bir soru sormuşsun insan olsalarda bu soruyu dalgaya almazlardı seninle aynı durumu yaşadığı zaman anlayabilirler ancak
Soran11 ayEvet sağol Allah seni hiç uzmesin güzel krdesim
- 11 ay
Şöyle de düşün erken evlenip şiddet görüp boşansaydin daha mı iyi olacaktı belki bu sizin için daha olmuştur geç evlenmeniz
Soran11 ay😔😔
- 11 ay
Çevremde ya da okul arkadaşlarım çoğu evlendi bende bazen dert ediyorum evliliği neden doğru kişiye denk gelemedim yoksa hakketmiyor muyum falan diye sonra ya erken evlenip kötü birine denk gelip boşansaydim daha çok üzülürdüm diye düşünüyorum
- 11 ay
Allah senin karşına hayırlı seni anlayabilen kısmetler çıkarsın
Soran11 ayAmin ins sana versin çok mutlu etsin senide
- 11 ay
🌼🌻😊 amin cümleten inşallah dualarımda olacaksın
Soran11 aySagol iyi haberlerini alırsın ins su soruyuda silmek istiyorum yardım et bana
Soran11 aySilinmiyor
- 11 ay
Ablam 48 saat geçtikten sonra silebilirsin şimdi silemiyorsun
Soran11 ayTeskler
Soran11 ayİns silinir birdahada sormam
- 11 ay
48 saat geçsin soruya gir sağ üst köşede noktanın üzerine bas bağı kopar diyecek ona basarsan silinecektir kendiliğinden silinmiyor
- 11 ay
burada her türlü insan var o yüzden kafana takma fazla bence umursamazliktan gel
- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
11 ayDüzgün biriyle tanışmak için şöyle yapman lazım, eyerki biriyle görüşüp kahve içeceksen baktınki el kol hareketleri seni öpmeye çalışması, ya da seni eve otele davet etmesi olursa ordan uzaklaş, ciddi birisi sana elini sürmemesi lazım,
Bende kimseye güvenemediyim için 8 yıldır bekliyorum, olmadımı yapacak bir şey yok010 Yorumla
Soran11 ayAynen doğru ama inanki reelde birturlu olmuyor
Soran11 ayGenç girunuyorum çirkin değilim kötü değilim dünya hep kotulre guluyor
Soran11 ayİyler hep yerinde sayıyor be arkdasim
- 11 ay
Ayrıldıktqn sonra bende real de çok denedim olmuyor, çok açık saçık giyinmeleri ve alkollü yerlerde eğlenmelerini gördükçe uzaklaşıyorum, internet ortamında desen çok zor,
- 11 ay
Aynen öyle yerimizde sayıyoruz ama Allah'ın bir bildiyi vardır elbet, bekletiyorsa nasibimizi illaki güzel şeyler düşünüyordur ve bizleri her anlamda test ediyordur
Soran11 ayAynen
- 11 ay
Genç görünmek bakımlısın anlamına gelir, ve iyilikten şaşmalım illaki çıkar karşımıza
Soran11 ayİns yaa çok üzülüyorum hayatlarimin olmamasina
- 11 ay
Üzülme ve isyan etme sadece doğrudan şaşma ve sabret gerisi gelir
Soran11 ayİns
11 ayİnsanlarin bu ekonomi sartlarinsa ciddi düsünememesini cok iyi anliyorum. insan kendine bile bakamazken birde aile coxlik coxuk sorumlulugu almak istememesi gayet anlasilri.
40 yasinda birinin inca zaman hic kimseye sans vermemeside garip bana gôre. Onca yil, nasil olamaz?
11 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle katılıyorum sana
11 ayTutunamayanlar diye bir kitap var orada çok güzel bir cümle var şu şekilde “Yatağımın karşısında bir pencere var. Odanın duvarları bomboş. Nasıl yaşadım on yıl bu evde? Bir gün duvara bir resim asmak gelmedi mi içimden? Ben ne yaptım? Kimse de uyarmadı beni. İşte sonunda anlamsız biri oldum. İşte sonum geldi. Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asmadım; kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım” her şey boş o yüzden yaşamaya çalışmak en iyisi
10 Yorumla
11 ay32 yaşımdayım, 33'e girmeme iki ay kaldı. Ben de sizin gibiyim. Hayatımda hiç karşıma anlaşabildiğim kafa dengi biri çıkmadı. Hiçbir kadınla dostluk kuramadım. Hiç sevgilim olmadı. Yani evlilik de düşünmüyorum. Yalnızlığı çok kanıksadım. Böyle olmasından memnunum. Yanlış anlamayın, maksadım sizi kendime ayarlamak değil. Zaten benden olmaz, çünkü daha bir işim bile yok. Şizofreni hastasıyım, annem hasta ona bakıyorum ayrıca. Bazen hayat bazı insanlara karşı çok acımasız olabiliyor.
12 Yorumla- 11 ay
Bazı insanların imtahani ağır olaboliyir
- 11 ay
@ziyangillailesi İmtihan ve kader gibi şeylere inanmıyorum. Bunlar fakir avuntusudur.
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 aybulursan bana da söyle şaka bir yana gönlünce olsun her şey
21 Yorumla
Soran11 ayHepmizin ins
Gizli Üye(36-45)11 ayYanılmadın işte bu sayede çünkü güvenilir olan zaten yok iyi yaptın. Sırf biri olsun da diyenler ya mahkeme salonlarında ya da çocuğu kucağında hayatla mücadele ediyor kendinle övün. Çok akıllı ve değerli olduğun şeytanlara pabuç bırakmadığın için
23 Yorumla
Soran11 ayAllah senden razı olsun senide hep guldursun
Soran11 ayÇogu dalgaya almış ywzdigima bin pişman oldum
Cevap sahibi11 ayÇünkü o dalgaya alanlar uckuru elinde gezenler, namus nedir bilmeyenler günlük yatağındakini değiştirenler. Bunlarla sen ben aynı kulvarda değiliz ki onların seni desteklemesini boşuna baştan bekliyorsun. Sen değerlisin unutma, onlar gibi batağa düşmüş değilsin buna sevin kendinle gurur duy
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
11 ayBu yaştan sonra sana artık sadece 40-60 yaş arası erkekler bakar. Sen evliliğe çok geç kalmışsın. Birkaç yıl içinde evlenecek birisini bulamazsan eğer, birkaç yıl sonra sana 40'lı yaşlardaki erkekler bile bakmayabilir, 50'li yaşlardaki erkeklere kalırsın 😄 Çünkü erkekler kendilerinden küçük genç kızları seviyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayHer kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu gidermen en doğal hakkındır. Sen bu şekilde kalmayı kendin istemedin ki? Bırakan cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYazdıklarınız da çok çok haklısınızdır sözüm yok ancak siz iyi iseniz sizin gibiler de illaki vardır dünyada.
Rabbim kalbine göre versin..🙏
13 Yorumla
Soran11 ayAllah razı olsun
Soran11 ayAmin ins hepmizin
Cevap sahibi11 ay🙏🙏🙏
Gizli Üye(36-45)11 ayBu yaşınıza kadar güvensizlik problemi yaşayacağınıza psikoloğa gitmeyi deneseydiniz? Ömrünüzün en güzel zamanlarında bekar olmazdınız. Dediğiniz gibi takılmalık istedikten sonra çoook bulursunuz ama evlenmek için işiniz çok zor. Belki 50li yaşlarında 2 kere evlenmiş 3 çocuklu birisi mesela.
013 Yorumla
Soran11 ayYa insan olsun bana değer versin
Soran11 ayDul bekar iş yererki sadakatli düzgün biri olsa
Cevap sahibi11 ay40 yaş sonrası gebelik zor olduğu için çocuk isteyen biri olmaz muhtemelen. Sadık erkek çoook, sadık erkekler arasından evlenmek isteyeni bulmak zor. Allah korkusu istediğinize göre muhafazakarsınız değil mi? Nen agnostik olduğum için kişisel bir soru bu yani acaba bizi insan olarak görmüyor musunuz diye merakımdan hani inancı olmayanlara bakış açınız hakkında sadece evlilik meselesi ile alakasız olarak.
Cevap sahibi11 ay@Arinnaaa geç gebelik diye bir şey duydun mu hiç? Tehlikesini bilir misin?
Cevap sahibi11 ay@Arinnaaa ben değersiz mi dedim? Şurada bile feministin kalitesizine denk gelmek gerçekten üzücü. Otizm veya sakat doğumların genel olarak erkeğin yaşı ile alakası yok, yalnızca sperm sayısû azalır ve bu 5 yılda da olup bitmez. Gereksiz duyar kasmaya gerek yok, kadınların yerden yere vurulduğu başıklara gidin burada gerek yok.
Soran11 ayNiye kız kötü bir şey demediki
Soran11 ayNiye milletimiz bukdar cahil
- 11 ay
Sen önce feministlikle bilimi ayırt etmeyi öğren. Otizm sakat doğumların erkeğin yaşıyla alakası yok demen büyük cahillik bilmediğin konular hakkında yorum yapma doktorlar diyor erkeğin işi 35te bitmeye başlar sen erkeklerin yerden yere vurulduğu başka başlıklara git burada senin gibi kadın düşmanlarına yer yok naş naş
Soran11 ay@Arinnaaa senden Allah razı olsun her şey gönlünce olsun
Cevap sahibi11 aySiz bakın keyfinize.
11 ayDüzgün birini arayarak bulamazsın. Sen şahsiyet, ahlak, vizyon sahibi düzgün bir kadınsan, düzgün adam seni eliyle koymuş gibi bulur. Aksi takdirde karşına ya aptallar ya da y.. şaklar çıkar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu devirde kimse kendini yormuyor artık. Tüketim cilginligi ilişkilerde de var artık. Kimse bağlanmak, sevmek istemiyor. Kadinlar kırgın erkekler sorumluluktan kaçıyor... Erkek çok da adam zor denk gelir zaten..
12 Yorumla
Soran11 ayEvet bacim alileden yaşım geç kaldım gozuyle bakiyolar çevrede yok nasıl. olucak bilmuyirum
Soran11 ayTanistiranda yok ailede nile
11 ayAbla send ebi abartmışsın sanki 40 yaşına geldim kimseyle konusmadım ne demek ya bu kadar kafaya takmayın her şeyi bu hayata bir kere grliyosun "soromlolok boloncondo komso yoktoooo" diyip kuru kuru ölecek misin simdi 2 ayak çukurda mübarek...
210 Yorumla- 11 ay
Z kuşağının beyinsizliği saçmalığı
- 11 ay
Lütfen sen psikolog olma ya
- 11 ay
Olcam
- 11 ay
Hskahska tamam ol
- 11 ay
Oldum zaten fakülteyi bitirince ilk seni alıcam merak etme
- 11 ay
Bak ne dicem kesin homofobiksindir de sen
- 11 ay
Yooo değilim valla
- 11 ay
Hmm o zaman olabilirsin birpsikologadayi
- 11 ay
Aynen ayneeeeennnnn
- 11 ay
Ayneennnn
Gizli Üye(45 üstü)11 ayKusursuz aramaya devam edersen daha da çok beklersin erkekler takılmalık değil hayat kuracakları insanları bulunca devam ederler bence kusurlu sensin sende ışık göremeyince bırakıyorlar ve sen buna takılmalık karaktersizlik diyorsun tanisirken bu işin garantisi olmadığını bilmelisin tanıştığımn kişi seni hoop hemen nikâh masasına oturtacak diye bir durumda yok kendi özeleştirini yap bu yaşa kadar hep bu şekil olması tesadüf olamaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. bence bir ilişkide amaç evlilik olmamalı, beraber keyif almak olmalı. zaten birbirinden keyif alan, evlilik olmadan da uzun süre paylaşımları olan insanlar kendiliğinden belli süre sonra evlilik sonucuna ulaşırlar.
00 Yorumla
11 ayŞans vermez isen düzgün olanı nasıl bulacaksın. Üstünde yazmıyor özellikleri sonuçta. Bir de düzgün insan tanımın ne? Öyle dört dörtlük bir dünya yok. Biraz orta hallisini buldun mu öp başına koy 😃 zaten çok düzgün biri ise onu alan almıştır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayÇöpçatanlık yapılan bürolar varmış İstanbul'da diye duymuştum. Internetten değil de gidip orada niyeti ciddi olan insanlarla tanışıyorsun. Aslında bu işi yurtdışında da yapanlar var. Her ülkenin problemi galiba..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayyahu türkçeyi katlettin anladık yurt dışında yaşıyorsun da her cümlenin sonuna soru olmasa b, ile soru işareti nedir
40 yaşına geldin bnir doğru insan çıkmadıysa kabahati kendinde arayacaksın çevrende değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayHayatta sürekli olarak gelecek planlarıyla yaşamak anksiyete bozukluğuna, geçmişi düşünerek yaşamak depresyona işarettir... Yarın belirsiz... Bugünü yaşamayı beceremezsen kimseyi hayatına almadan 40 yaşını görürsün.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ben 40 yaşına kadar evlenemezsem -ki evleneceğimi de sanmıyorum- o saatten sonra da kimseye güvenip evlenmedim sanırım
20 Yorumla
11 ayvardır ya seni taşıyabilecek biri illaki. Sen naısl birisin muhafazakar mı
24 Yorumla
Soran11 ayİnsan olsun sadakat etrafında çok kötü örnekler görüyorum nadiri bahtindan güldü hep
- 11 ay
Kıskanç olsun mu giyimde
Soran11 ayYok olculu
- 11 ay
Balayında nerde olmak isterdin
Düz bin insan bulman gerekiyor, evden işe işten eve, yani sıkıcı biri gibi. Birde evlenmekten korkmayan biri olmalı her işe koşan iş yapmayı seven biri olmalı ki boş vakti Az olsun. (genelde bu insanlar sosyal medyada fazla takılamazlar) annen baban akraba ilişkilerin nasıl bilmiyorum onlardan bulmasını talep et
00 Yorumla
11 ayBu yaştan sonra biraz zor kendini ikna edersin , çünkü artık tamamen hayat tecrübeye sahip ve güvensizliğide bildiğin için seçici davranıyorsun olmadığı içinde maalesef biraz zor
00 Yorumla
11 ayYa hala anlamadın ya da kendini kandırıyorsun. Çevremde bile eli yüzü düzgün, karakterli onlarca bekar birey var. Sorun muhtemelen şu: High option - high criteria. Yaş 40 artık bazı şeyler için biraz gec, kriterlerini düşürmen gerek.
Konuşmaktan korkmayın, bi süre takılmaktan korkmayın. Erkek için evlilik büyük sorumluluk, hiç biri emin olmadan bu adımı atmaz. Seni tanımaları için şans vermen gerek, o beyaz atlı prensin hiç var olmamış olabilir.
Mutlu hayatlar.
00 Yorumla
11 aySana diyim burada hiç bulamazsın maalesef kadın erkek farketmeksizin cinsellik ön planda bu devirde belli ki naif birisisin umarım kötü birisine denk gelip üzülmezsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Klasik olacak ama nereden tanışacağınıs hiç belli olmaz. Sosyal medya ne kadar kötü ise dılarısı da o kadar kötü, önemli olan iyi tanımak ve şans vermek
00 Yorumla
11 ayErkeklere gücenme ama erkekleri bu hale getiren sosyal. medya yahudi baronlari, dışarda gezen çıplak kızlar erkekler her yerden taciz ediliyor yani sehvi duyguları tetikleniyor ama bişey oldumu hemen erkek sapık diyorlar ya yarı cipalk gezenler onlar spaik degilmi
00 Yorumla
11 ayHâlâ senin için birşeyler geç falan değil yorumların aksine. Sadece ortamlara katıl karışık ortamlara yoga gurupları resim atölyeleri ya da turlara katıl. Gittiğin yolda birisini elbet bulucaksın. Hem bırak biraz da sen insanlara takılmalık bak hep onlar eğlenicek değil ya biraz da sen eğlen
00 Yorumlaevlenmek zorunda değiliz flört etmekde zorunda değiliz lakin dürüst ahlaklı topluma faydalı çıkar gözetmeyen kadın erkek ayırmayan yardımsever iyi bir birey olmak zorundayız.
00 YorumlaGüven karşılıklı oluşan bir şey hem insan ne kadar güvenirse karşındakine o kadar güven verir, kimseye güvenememen aslında senin de güvenilmez biri olduğunu gösteriyor. Ayrıca erkeklere güvenmiyorum sözü artık aradığını bulamayan klasik bekar kadın bahanesi. Bence artık evlilik düşünme anın keyfini çıkarmaya bak derim.
00 YorumlaNasıl bulabilirim diye bir şey mi var abla Allah aşkına arayışa girme akışına birak senin olan seni bulur zaten belki de böylesi daha iyi 40 tan sonra genellikle evli erkeklere denk gelirsin zaten en iyisi sende bu hayatın tadını çıkarmaya bak takıl geç ne diyeyim
00 YorumlaUmudunuzu enerjinizi kaybetmeyin. Elbet bir yerden çıkar. İstediğiniz gibi biri değilse konuşmazsınız ayrılırsınız. Yaşım size yakın olsa yazışalım derdim.
00 Yorumla
11 aySistem.. erkekleri resmi evlilikten ne yazık ki git gide uzaklastiriyor. Birlikte yaşayayım. İmam nikahlı yasayalim. ama resmi nikah asla diyen çok erkek var.
00 Yorumla
11 ayUmudunu kaybetme hayatın bize neler sunacağını bilemeyiz. Sadece çocuk düşünüyorsan elini çabuk tutmalısın.
06 Yorumla
Soran11 ayEvet
Soran11 ayÇocuk dusunuyorum
- 11 ay
Ne burcusun? Çok zor bir karakter olmalısın. Umarım bu güzel düşüncen mutlulukla taçlanır.
Soran11 ayTerazi burcuyum
Soran11 ayAmin ins hepmizin
- 11 ay
Terazi kadını uysal, kibar, entelektüel, sosyal, güzel ve güler yüzlü olur. Sanırım dönemimizin ana sorunu güven meselesi birçok insan bu yüzden mutluluğunu erteliyor ya da kendinden vazgeçiyor. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı. Eminim karşına sana denk iyi adamlar çıkmıştır ama sen hipergamik yapınla kimseyi beğenmeyip şimdi ise yalnız kalmışsındır.
010 Yorumla
Soran11 ayYok gelmedi
Soran11 ayHiçbir hayatımı kuramadım olmuyor
Soran11 ayAllah'ın nssip etmiyor
Soran11 ayÇok sikildim bu kaderden
Soran11 ayNasıl çirkin değilim kötü degilom
Soran11 ayDaha nasıl olsun bilemedim
Soran11 ayNedir bıktım
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
11 aySizin ciddiyetiniz nedir bilemem :)
Her tanistigi kadinla evlenicem diyen erkek düzgün karakterli sanıyorsanız bu da saçmalık:) Yani 40 yıl daha beklersin00 Yorumla
11 ayBence artık evlilik mevzularını kapat ve hayatın tadını çıkartmaya başla, 40 yaşına kadar bekar yaşamış ve ilişki yaşamamış birisi daha sağlıklı bir yuva kuramaz
02 Yorumla- 11 ay
@Arinnaaa Yohaaaağğm
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ay40 yaşına kadar denk gelmediysen boş ver yaa iyi bişey olacak olsa 40 yılda bir denk gelirdi yakma başını😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayburada ki yorumlara bakıp aldanma bunlar ne anlasın seni çöp yeri bura senin karşına nasibin çıkmadı bazen naaipte yoksa yok olmaz işte hem belki böylesi daha hayırlı senin için bilemezsin ki
20 YorumlaRastlamadıysan hayatına devam et sırf yanlızım diye biriyle olursan hayatın kayar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
11 ayAşırı mükemmellik istemek olmaz ama bazen kader bu yaşlara getirebiliyor. Bildiğin yoldan şaşmadan devam et ama mükemmel birini de arama yani.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
11 ayAbla sen yavastan takilmaya basla artik bence. Yasin kac olmus bu gidisle paket aciilmadan iade olcaksin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. zamanı vardır her şeyin seni seven değer veren seni cinsel obje olarak görmeyen birisi muhakkak karşına çıkacaktır
00 YorumlaŞans vermeyi reddettiğin sürece içindeki bu boşluk ve duygusuzluk her zaman daha fazla olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBu saatten sonra takılmalık birini bile bulamazsın, kendinden biliyorum, bende sen gibiyim ama artık o dediğin takılmalık hatta para karşılığı bile kimse yüzüme bile bakmıyor belli bir yaştan sonra
00 Yorumla
11 ayDediğin tarzda adamların geçmşini si.. ktiniz..
Ne yapılsa haktır size, kusura bakma bacım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySeninki neyden altindanmi. Bu egoyla seni kim ne yapsin. 40 yasina gelmis kimseye sans vermemis. Evde kaldim kurudu gitti demiyorda 😅😂😂 evde kalmissin koca kadin olmussun arti birak su egoyu.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayEvde kaldin sen
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayİyi biriyseniz sizi mutlaka birisi isterdi
Tabi sizinde istekleriniz vardır olucaktırda
burada sizin beklentiliriniz ile karşı tarafında sizden beklentileri önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay40 yaşındayım ama sırf erkeklere güvenmediğim için kimseye şans vermedim... bu düşünceden kurtulman lazım çevren yok doğru düzgün işin yok ortama karışmamışsın böyle olunca sende psikolojik vaka olmuş yapman gereken destek alman
00 Yorumla- Devamını Gör (198)
Devamını Gör(243)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 40 yaşındayım ama sırf erkeklere güvenmediğim için kimseye şans vermedim. Nasıl düzgün biriyle tanışırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler