Sadece içimi boşaltmak için yazdım ister okuyun ister okumayın ister cevap verin ister vermeyin içini boşaltmam gerekiyordu?

26 yaşındayım aile evinde yaşıyorum 2 ay kadar düğünüm var nişanlımdan uzak şehir mesafesindeyiz ama çok yoruldum ailemden 5 yaş küçük kız kardeşim bugün bana şiddet uyguladı Annemle beraber birleşip bunu 3 hafta önce tekrar etmişlerdi oturacağım evden geleli 15 gün oldu 15 günde 3 kere benzer şeyler yaşadım ama bugün çok şiddetliydi aklımı kaybedecek noktaya geldim 2 saate yakın kavga sinir krizi dayak odaya gitti hep beni tutuyorlar vuruyorlar bağırıyorum sinir krizi geçiriyorum daha çok Bağırıyorlar vuruyorlar tam kurtulalım derken nişanlımın yanına gitme kararı aldım Bu sefer de bunu duyup oğluma falan boşalttık kız kardeşim sonrasında onu ikna etmeye çalıştım Defalarca kez iki buçuk saat üç saat Ağlama krizleri bağlama krizleri toplam 4 kere falan sinir krizi geçirdim bugün 4 kere falan ağladım en son bileceğimi kaybediyordum dediğim gibi Yüzümün her tarafı Çelik var Ben bir paramediğim bu arada işe gidiyorum en son ben evden çıkarken kardeşim nişanıma mesaj atmış iptal et bileti Gitmeyeceğim diye nişanında Ben yazdım sana iptal etmiş Kalp krizi geçiriyordu küresele girdi Ben seni göndermeyeceğim diye çıktım yoldan geri dönmek zorunda kaldık biletle tekrar alınamadı az bıçak aldı için ret verdi Eve geldim şu an her şey iyi gibi görünüyor ama ruhum Paramparça midem bulanıyor ve ne yapacağımı düşünüyorum 2 ay boyunca ne yapacağımı öylesine Hiç merak ettim sadece yaşadığım şeylere normal şeyler ilk kez bir olay yazdım kaybedecek noktaya geldim ilk kez bu olayda kendimden bu kadar Vazgeçtim ilk kez olsaydı bu kadar ağır şeyler yaşadım sadece şöyle işimi boşalttım ister okuyun ister okumayın ister yazı ister yazmayı paylaşmam gerekiyordu paylaştım bu kadar teşekkür ederim

Sadece içimi boşaltmak için yazdım ister okuyun ister okumayın ister cevap verin ister vermeyin içini boşaltmam gerekiyordu?