Yaşadıklarım hep içime birikti sırf dökmek için ne hissettiklerimi yazsam okuyan olur mu acaba?

Öncelikle merhaba bu yazıyı hiç kimse okumasa da olur amaç içimi dökmek. Ben pandemiden bu yana birçok zorlu şeyler yaşadım çok kiloluydum insanlar teyzemler babaannem gibi akrabalarım kilolarım yüzünden beni hep zorbaladı henüz 13 14 yaşindaydım evet fazlasıyla kilo almıştım farkındaydım ama böyle zorbalık görmek beni içime kapanık biri yaptı ben günlerce evden çıkmadım tek aktivitem hayal kurup müzik dinleyip tv izlemekti. Hep hayal ederdim bir gün zayıf olucam insanlar tarafından önemli birisi olucam herkes bana hayran bakacak vs vs. Özgüvenim hiç yoktu kıyafet alamazdım kendime sosyal çevrem 0. Bir iki yıl sürdü bu durum. Sonra ben 20 kilo verdim kendimi saatlerce aç bıraktığım oldu ama yine de özgüvenimden bir şeyler kayıptı ve ben hayal dünyamdan çıkmıyordum hep daha fazlası hep daha iyisi olmak isterken.. sonrasında saçma sapan platformlardan konuştuğum kişiler olurdu lise yıllarında birisiyle bayağı tanıştık ve ben ona çok bağlandım pisliğin tekiydi beni ghostladı ben ona yalvardım gitmesin diye uzun uzun mesajlar yazıp beklerdim o saatler sonra görüldü atardı sonra telegram bataklığına düştüm ordaki zorba birbirinin ayağını kaydirmaya çalışan tipleri tanıdım yine ordan biriyle tanıştım ve bana kendisini çok farklı tanıttı meğer o da tehlikeli biriymiş sonra hesabımı silip gittim ordan da aşkta şimdiye kadar yüzüm gülmedi hep tehlikeli tiplerle duygusal bağ kurmaya çalışıyordum. Hatta düne kadar kafamda senaryolar kurup acaba bana zarar mı vermek istiyorlar bunun için planlar mi kuruyorlar gibisinden şeyler kurardım kafamda bu da beni deli edecek gibi oluyor. Derken derslerim zaten aksamaması olmazdı bu yüzden üni sınavında başarısız oldum tekrar hazırlanıyorum ama yine çalışmamaya devam ediyorum çünkü sürekli erteleyen bir yapım var. Extra olarak bu yıl babamın karı kız peşinde olduğunu öğrendim bu zaten beni yıktı artık onu adam yerine bile koymuyorum o kadar umurumda değil. Çok kilo aldım zaten yine psikolojik olarak da yıprandım yorgunum bi boşluk içinde
Yaşadıklarım hep içime birikti sırf dökmek için ne hissettiklerimi yazsam okuyan olur mu acaba?