Yaşadıklarımı okuyup bana fikir verin lütfen?

Eski sevgilim bana her kötülüğü yaptı, beni aldattı, bana yalan söyledi, yeri geldi beni görmezden geldi. En son benden ayrılmak istedi bir ay önce ayrıldık birkaç gün önce bana yeniden yazdı ve bana takip isteği attı Instagram'dan. Ben de kabul etmedim ama WhatsApp da yazdı ve WhatsApp'ta yazıştık birkaç gün. Biz de çıktık otele gittik geri geldik ve konuştuk, tekrardan beraber olalım mı dedi ben de bilmiyorum dedim eğer beni aldattın kızı Instagram'dan silersen ve benimle ayrıldıktan sonra eski sevgilisine takibe almıştı Instagram'da bir de onu silersen eğer biz dönebiliriz dedim. Tamam silerim dedi eski sevgilisini hemen takipten çıkarttı ama işte beni aldattı kızı çıkartmadı ama çıkartacam dedi. Ben de bir şey demedim çıkartmasını bekledim yani iki gün falan konuştuk bir gün çıktı 6 saat falan geri dönüş yapmadı ertesi gün ayrılalım dedi devam etmeyelim dedi. Ben bir şey diyemedim tamam dedim ama şu an yazdım neden tekrardan dönmek istediğinde hemen ayrılmak istedin diye sordum ama cevap vermedi bir de Instagram'dan takip etmek istedim ben hani ne biliyim. Çok saçma çok gurursuzca ama bilemiyorum.
Yaşadıklarımı okuyup bana fikir verin lütfen?