Bu adam geri döner mi?

Kendisi ailemin yakından tanıdığı ama benim hiç merhabam bile olmayan biriydi sadece ismini falan biliyordum o kadar. Bize görücü gelmek istediklerini söylediler ama ben bunu istemedim öncesinde kendim tanımak istediğimi belirttim direkt kendisine. Yaklaşık 2 ay kadar konuştuk anlaşıyorduk her şey olması gerektiği gibi ilerliyordu ailesini de getirdi evimize o günün akşamı gittikten sonra yazmadı. Ben yazdım tartışma çıkarmaya çalıştı alttan aldım ertesi gün görüldü attı ben de tekrar tekrar aradım yazdım hani bitirmek istiyorsa söylesin diye. Akşama doğru sadece bitirelim diyip Bir daha yazmadı ben de yazmadım. 10 gün oldu hiçbir şey söylemedi hala ama ben de yazmadım hiç. Sadece üzülüyorum. Ailen mi istemedi diye sordum o gün ama cevap vermedi. Benim ailemden biri mi bişey dedi onu da bilmiyorum. Bir de kendinden emin olmadan aileni getirme demiştim ama sebebin ne olduğunu hala bilmiyorum. Söyler mi bir gün çok kafama takıyorum çünkü. Bu süreçte hiç tartışmadık bana iyi geldiğini defalarca dile getirdim falan öyle
Bu adam geri döner mi?