Bu adam geri döner mi?

Merhaba arkadaşlar. Çok zor zamanlar geçiriyorum. Sevgilimle 5 ay çıktık. Ailesiyle tanıştırdı. Evlilik diyordu. Aramızda tartışmalar oluyordu ama yine de devam ediyorduk. 2. Ayda ara verelim demişti sonra bana ilgisizliğinden yakınmıştım üstüne gittim istemediğini söyledi. 2 hafta ayrı kaldık ben yazdım aradım oralı olmadı üstüme geliyorsun beni boğuyorsun diye. Sonra bir şans daha verelim dedi. 1 ay içinde aileme durumu anlatacağım demişti, sonra yine soğuk davrandı. Evlilik bana göre değil, ben yapamıyorum bilmem ne demişti. Yine bir süre ayrı kaldık, aradım sordum yalvardım, kendimi iyice düşürdüm, sen böyle yaptıkça iyice uzaklaşıyorum biraz zaman ver dedi, 4 gün hiç iletişim kurmadık ben aradım en son, ne düşünüyorsun bizim hakkımızda dedim kafam rahat böyle kimseye hesap vermiyorum demişti. Çünkü beni engelleyecek kadar aradım durdum, farklı numaralardan. Sonra tabi yine yalvardım, aradım engelledi başka numaradan aradım deli gibi. Hatta bir keresinde tamam artık aramam dediğimde de gülüp ararsın demişti. En son dün konuştuk bir soru sordu cevap vermedim , yine engelledi seni her yerden engelliyorum ulaşabilecek misin artık bakalım diye. Sürekli bir sıkıntıyla uyanıyorum. İçim acıyor. Pişman olmasını çok istiyorum ama yapamadım kendimi çok düşürdüm. Kendisi balık burcu. Çok gelgitli biri. Sizce tamamen sessiz kalsam döner mi? Bana beni boğdun dedi en son 🥹

Bu adam geri döner mi?