Erkek arkadaşımla tartışmalar hariç aramız çok iyiydi hep iltifat eder buluşmak ister planları o yapardı özel günleri asla unutmazdi ama her tartışmamız da haklı da olsa haksız da olsa bana küsüyordu günlerce iletişime geçmiyordu belki bir iki soğuk mesaj atıyordu o kadar ama hep ben adım atıyordum arıyordum konuyu konuşup halletmeye çalışıyordum. Bana saçma konuları sorun ettiğimi trip attığımı söylüyordu ama ben rahatsız olduğum şeyi ona söylüyordum sonra olay tartışma boyutuna geliyordu trip ve soğukluk oluyordu. Onun bu şekilde çabasız kalması bana kendimi değersiz ve önemsiz hissettiriyordu ve bunu ona defalarca söyledim ve bir daha yapmayacağını söyledi ama hep yaptı en sonunda dayanamadım ayrıldım.
Üç gün sonra pişman olup barışmak için aradım bana sensiz daha mutluyum dedi bu psikoloji ile cevap veremeyeceğim dedi iki hafta boyunca oyaladı beni ara ara konuştuk sıkıntıları hallettik gibi olduk. Ve tekrardan denemeye karar verdik iki gün konuştuk ve bana yapamayacağını ikimizide olacak olamayacak diye ikileme düşürmek istemediğini söyledi. Ben hiç bir kız için cabalayamam, uğraşamam dedi senden önce de cabalamadim bu huyum değişmez dedi. Nedenini ve böyle olmaması gerektiğini söyledim ama ben konuyu uzattıkça onun daha umursamaz bir konuşmaya büründüğünü hissettim ve tamam deyip kapattık.
Sosyaledyadan beni engelledi sonra tekrar engeli kaldırdı. Ben umursamıyor gibi davrandım bir hafta sonra wp profilimi değiştirdim ben değiştirdikten hemen sonra o da wp hesabını sildi ve beni tekrar sosyal medyadan engelledi ne yapmaya çalışıyor geri döner mi? 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ve sırtlan olmadigina eminim bana hiç bir zaman kabul etmeyeceğim tarzda cinsellik teklifleri ile gelmedi tam tersi ben neden bu konuyu çok az aciyorsun dediğimde sen rahatsız olursun diye arzularımı sana yansitmamaya çalışıyorum derdi Bu arada ayrılık üzerinden 11 gün geçti.
Üç gün sonra pişman olup barışmak için aradım bana sensiz daha mutluyum dedi bu psikoloji ile cevap veremeyeceğim dedi iki hafta boyunca oyaladı beni ara ara konuştuk sıkıntıları hallettik gibi olduk. Ve tekrardan denemeye karar verdik iki gün konuştuk ve bana yapamayacağını ikimizide olacak olamayacak diye ikileme düşürmek istemediğini söyledi. Ben hiç bir kız için cabalayamam, uğraşamam dedi senden önce de cabalamadim bu huyum değişmez dedi. Nedenini ve böyle olmaması gerektiğini söyledim ama ben konuyu uzattıkça onun daha umursamaz bir konuşmaya büründüğünü hissettim ve tamam deyip kapattık.
Sosyaledyadan beni engelledi sonra tekrar engeli kaldırdı. Ben umursamıyor gibi davrandım bir hafta sonra wp profilimi değiştirdim ben değiştirdikten hemen sonra o da wp hesabını sildi ve beni tekrar sosyal medyadan engelledi ne yapmaya çalışıyor geri döner mi? 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ve sırtlan olmadigina eminim bana hiç bir zaman kabul etmeyeceğim tarzda cinsellik teklifleri ile gelmedi tam tersi ben neden bu konuyu çok az aciyorsun dediğimde sen rahatsız olursun diye arzularımı sana yansitmamaya çalışıyorum derdi Bu arada ayrılık üzerinden 11 gün geçti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Evet bu adam sana geri dönebilir zaten ayrılık üzerinden sadece 11 gün geçmiş, erkekler genelde ayrılık sonrası 30 gün hamle yapmıyor ve kızın hamle yapmasını bekliyor sonrasında kızdan aramalar gelince erkeğin hoşuna gidiyor bu kız beni unutamıyor düşüncesi ile kendini tatmin ediyorlar.
Öte yandan sen şu anda ona hamle yaparsan egosunu iyice şişirmiş olacaksın bunu yapmanı hiç tavsiye etmiyorum sen biraz sabırlı olup beklemelisin sen sadece hayatına bak ve başka şeylere enerjini vermelisin an gelir o sana geri dönecektir. Küsen nazlı erkekler özellikle kadın ona dönmeyince bir süre sonra merak edip kadını takip etmeye başlarlar.
Sana dönmesi en fazla 1 ay sürer...
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.