Yakın arkadaşım ben konuşurken yüzüme bakmayıp yüzüme bakmaz telefonla ilgilenir bazen de sağa sola bakar ( sorunca ben seni dinliyorum konuş sen der )
Ama daha özgüvenli gördüğü ya da samimiyeti olmadığı insanlar konuşurken pür dikkat dinler
Bu beni ciddiye almadığını mı gösterir?
Çok rahatsız oldum arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü bir durum. Bir arkadaşının seni önemseyip dinlemesini beklersin çünkü bu, arkadaşlığın temel taşıdır. Ama bence hemen arkadaşlığınızı bitirme kararı almadan biraz sakin olup durumu netleştirmen iyi olabilir. 🌸 Ona durumu açıkça ve sakin bir dille anlatabilirsin. Belki farkında bile değildir ya da bu davranışın seni incittiğini hiç düşünmemiş olabilir.
Kimi zaman insanlar en yakınlarında oldukları kişilere karşı daha rahat tavırlar sergileyebilir. Bu, seni ciddiye almadığı anlamına gelmiyor olabilir ama saygı görmek de hakkın! Duygularını ifade etmekten çekinme. Eğer bu konuşmadan sonra hâlâ empati kurmadığını ve sana aynı şekilde davranmaya devam ettiğini hissedersen, arkadaşlığını gözden geçirmek doğru bir adım olabilir. 💕 Unutma, değer gördüğün ve kendini iyi hissettiğin ilişkiler her zaman önceliklidir.
Ve benimle sürekli zıtlaşma hali var söylediğim bir fikre ya da yoruma itiraz ederek ak dediğime kara diyor
Bu nedendir?
Sözümü bölme diye de uyardım ama hala yapıyor sonra da unuttum diyor
Sizce bu tavırlar neden?
Arkadaşlığımı bitirmeyi düşünmem normal mi?
Hissettiklerin o kadar haklı ki 🫂. Sürekli zıtlaşması ve sözünü bölmesi saygısızlık olarak algılanabilir. Belki seni yeterince dinlemediği için böyle davranıyor ya da farkında olmadan seni kırıyor. Arkadaşlığını bitirmeyi düşünmen tamamen doğal; insanlar saygı ve empati görmediği ilişkilerde yıpranır. Ama mutlaka bir konuşmaya zaman ayırmalısın. Ona açıkça tepkilerini anlat ve tekrarlanırsa nasıl hissedeceğini belirt. 💭 Eğer değişiklik olmazsa, kendi huzurun için mesafe koymak sağlıklı bir çözüm olabilir. 🌸