Yakın arkadaşım neden böyle yapıyor?

Aynı iş yerinde çalıştığımız biri var arkadaşım o ve ben aynı bölümdeyiz arkadaşımla numarası var konuşuyorlar geçen günde 3 umuz yürürken benle konuştu çok gülerek böyle sakalasti falan ertesi günde ben arabayla geleceğim servise binmeyin arkadaşınızla ikinizi ben gotureyim demiş arkadaşım aman ilk günden olmaz diye kabul etmemis diğer günler konusmadik arkadaşımda sürekli anlatır ahmet sunu dedi vs diye iş çıkışı onun yanına gidecekmiş normalde hep beni arar hep birlikte gideriz bu sefer benden kaçıyor konuşmuyor en son nereye gidiyorsun dedim oda ahmetin yanına dedi bende iyi ben servise gidiyorum dedim telefonu çaldı arkadaşım ne noldu yanına gelmek için aradm dedi sonra gitti 5 dk sonra servise geldi gayet yüzü düşük bi şekilde ertesi gün hiç konuşmadı ahmetle ilgili. 2 gün sonra ahmet ve 2 arkadaşı kapıdaydı bize doğru baktılar sonra biz çantaları almaya gittik ahmet arkadasimin yanına geldi napıyorsun dedi sonra cıktı kapıda duruyordu arkadaşım telefonla konuşmaya gitti ahmette arkadaslariyla bizim yan tarafimizda duruyor bakiyrdu ama bisey demedi ama arkadasim çok mutluydu tabi ertesi gün işteyken başka biri beni aradı hemen o kim dedi bende ali dedim ne dedi şaşırdı ali dedim oda tamam dedi telefonla oynarken gördüm ahmetle takiplesmiyorlardi kendi istek attı 10 dk sonra ay bana istek attı falan dedi bende bisey demedim sonrada biz bugün iddaya girdik ahmet bana çikolata alacak dedi çıkışta karşılaştık gözgöze geldik ben kafamı cevirdim arkadaşım ile de konuşmadı sonra ben ne dersem arkadaşım bana ters cevap vermeye başladı hava atan kendisiydi
Yakın arkadaşım neden böyle yapıyor?