Diğer Atanan arkadaşım niye böyle yapıyor? Defineyt Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araya soğukluk girdi Bazen konuşuyorduk ama geç cevap veriyordu istemediğini anlıyordum Bunu hissedip ben de uzaklaştım 😪Simdi de bana hikayesini gizlemiş Güncellemeler+1 yıl Durduk yere yapmış zaten konuşmuyorduk Atanan arkadaşım niye böyle yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Yahu, seninle konusmak istemeyen ve hatta konusmadiginiz birinin sana olan tavri seni neden bu kadar etkiledi ben anlamadim bunu... Konusmuyosunuz zaten salla gitsin ya.. 0 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl İşte insanlar menfaat için böyle örneği bu olsa gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevmiyordur seni ufak ufak mesafesini koymus hayatindan cikarmis 0 3 Yorumla Defineyt +1 yıl Birbirimizin hayatında hiç olmadık ki Zaten konuşmuyorduk Saçma😊 Defineyt +1 yıl Umursamayan bi insan umursamaz bile Hatta istesen de gözüne görünemezsin Ama o demekki umursuyor😊 Cevap sahibi +1 yıl aynen ondn cikarmis
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. İstemiyor demekki konuşmak sende konuşmazsın olur biter 0 9 Yorumla Defineyt +1 yıl Zaten konusmuyoruz ki durduk yere yapmış Yorumla Hairmafya +1 yıl Bişeye kızmıştır belkide Yorumla Defineyt +1 yıl Neye kızacak konuşmuyorduk diyorum Yorumla Defineyt +1 yıl Konusmak istemeyen de kendisi Yorumla Defineyt +1 yıl Hicbir sebebi yok diyorum Yorumla Defineyt +1 yıl Uzaklaşmak istiyor Yorumla Hairmafya +1 yıl Sebeb yoksa kendisi bilir Yorumla Defineyt +1 yıl Çünkü artık parası var Bana ihtiyacı kalmadi arkadaşlık anlaminda Yorumla Hairmafya +1 yıl İyi olmuş böyle düşünceye sahibse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazilari öyle ya senden erkek meselesiyle ilgili yardim isteyebilir miyim 0 1 Yorumla BestVeryBesst +1 yıl Ne alaka 😂 Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çok ayıp etmiş 0 10 Yorumla Defineyt +1 yıl Aman etsiin😊umursuyor demekki Yorumla Speedybean +1 yıl Neyi umursuyor Yorumla Defineyt +1 yıl Beni Yorumla Speedybean +1 yıl İlginç bi yaklaşım Yorumla Speedybean +1 yıl Bence mesafe koymak için bahane bulmuş Yorumla Defineyt +1 yıl Bahane de yoktu ki😊👍 Yorumla Defineyt +1 yıl Bi de zaten mesafeliydik Yorumla Speedybean +1 yıl Benzerini yaşadım konuşmak ister misin Yorumla Defineyt +1 yıl Konusucak birsey yokki Yorumla Speedybean +1 yıl Bence var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yahu, seninle konusmak istemeyen ve hatta konusmadiginiz birinin sana olan tavri seni neden bu kadar etkiledi ben anlamadim bunu... Konusmuyosunuz zaten salla gitsin ya..
İşte insanlar menfaat için böyle örneği bu olsa gerek
sevmiyordur seni ufak ufak mesafesini koymus hayatindan cikarmis
Birbirimizin hayatında hiç olmadık ki
Zaten konuşmuyorduk
Saçma😊
Umursamayan bi insan umursamaz bile
Hatta istesen de gözüne görünemezsin
Ama o demekki umursuyor😊
aynen ondn cikarmis
İstemiyor demekki konuşmak sende konuşmazsın olur biter
Zaten konusmuyoruz ki durduk yere yapmış
Bişeye kızmıştır belkide