Yakın arkadaşım niye böyle yapıyor?

Arkadaşlar yakın arkadaşım 14 yıldır arkadaşız ve yakın arkadaşlığımız da şu o şeyde ben ödüyorum yani genelde hiçbir şeye ödemez mesela bir kıyafet alırız birlikte ben öderim konsere gideriz biletleri ben alırım yani Ne zaman ödeme çıksa Vallahi benim param yok diyor Ya da işte benim durumum seninki kadar iyi değil diyor ben kendime yeni bir kıyafet bile alamıyorum diyor işte sürekli acındırıyor yani kendini kısacası Ben hiçbir şey anlamıyorum kendime durumum iyi değil deyip falan ama aynı durumdayız yani aynı yerlerde oturuyoruz babalarımızı işte dedi aynı benim sadece abilerimden gelen gelir var o kadar ki ben aramızdaki bu parasal meseleyi hiç takılmıyor dur şu ana kadar Ama artık beni kullanıyormuş gibime geliyor ve söyledikleri hiç inandırıcı gelmiyor çünkü ben kendime hiçbir şey almıyorum hiç durumum yok deyip sürekli yeni şeyler alıyor tatile gittiler hatta ben tatile gittiğimde burnumdan getirmişti ben evde çok sıkılıyorum sen şimdi Ne Güzel Kafa dağıtmış sındır diye gerçekten anlamıyorum ya neden böyle yapıp kendini acındırma ya çalışıyor ve yalan mı söylüyor anlayamıyorum
Yakın arkadaşım niye böyle yapıyor?