Arkadaşlar yakın arkadaşım 14 yıldır arkadaşız ve yakın arkadaşlığımız da şu o şeyde ben ödüyorum yani genelde hiçbir şeye ödemez mesela bir kıyafet alırız birlikte ben öderim konsere gideriz biletleri ben alırım yani Ne zaman ödeme çıksa Vallahi benim param yok diyor Ya da işte benim durumum seninki kadar iyi değil diyor ben kendime yeni bir kıyafet bile alamıyorum diyor işte sürekli acındırıyor yani kendini kısacası Ben hiçbir şey anlamıyorum kendime durumum iyi değil deyip falan ama aynı durumdayız yani aynı yerlerde oturuyoruz babalarımızı işte dedi aynı benim sadece abilerimden gelen gelir var o kadar ki ben aramızdaki bu parasal meseleyi hiç takılmıyor dur şu ana kadar Ama artık beni kullanıyormuş gibime geliyor ve söyledikleri hiç inandırıcı gelmiyor çünkü ben kendime hiçbir şey almıyorum hiç durumum yok deyip sürekli yeni şeyler alıyor tatile gittiler hatta ben tatile gittiğimde burnumdan getirmişti ben evde çok sıkılıyorum sen şimdi Ne Güzel Kafa dağıtmış sındır diye gerçekten anlamıyorum ya neden böyle yapıp kendini acındırma ya çalışıyor ve yalan mı söylüyor anlayamıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bencil arkadaşın var. Bende de vardı aynısından. Uzun yıllar süren bir arkadaşlık sürecinde sürekli uyardım öyle olmuyor felan dedim, değişen birsey olmayınca bende uzaklaştım insanın yaşam Kalitesi artıyor resmen. O da zaten parası olmadığindan yapmiyoo yani ben mesela kazancım daha iyi ama kendi evimde kalıyorum. Giderleri. Ona göre çok. O ailesiyle yaşıyor tek gideri makyaj malzemeleri felan. Surekli geziyor... Bana gelince sen öde oluyor herseyi :)
Şunu da anlatayım mm... Beni yıllar yıllar sonra ilkkez yemeğe davet etmişti. Sonra hesap ödemeye gelince wc ye saklandı uzun süre bekledim gelmedi. Hesabı ödeyip bende wc ye gittim boş boş aynaya bakiyordu...
Ay evett cidden aynı durum Ben de kendisini sürekli uyardım hatta bu konuda bir ara tartıştık da dedi ki biz dostuz aramızda bunların lafı mı olur Ben de sana manevi olarak değer veriyorum işte benim evimde kahve içiyoruz şunu yapıyoruz falan ama yani bu kadar da her şeyi bana ödetmesi gerçekten artık çok saçma geliyor çünkü benim de durumum kendisi gibi kısmen sadece artı olarak abilerimden gelen geliri var o kadar yani Ama başka bir şey de yok kendini sürekli Acimdiriyor işte ben kendime hiçbir şey almıyorum Bu yüzden moralim hep çok bozuk durumum hiç iyi değil falan diye ama sonra bir bakıyorum ertesi gün üstünde yepyeni bir şey var ve bu her gün oluyor bu arada sürekli yeni bir şey alıyor Ama birlikte bir şeye ödemeye gelince benim durumum yok oluyor
Aynen kurtul gitsin. Benim. Yaşam. Kalite. Arttı resmen. Yani maddi olarak bile düşünme. Kafan da rahatliyoo
Ama oha yani ya gerçekten aşırı derecede tiksindirecek bir arkadaş tipi çünkü ben de artık çok soğudum uzun yıllardır arkadaşız diye hemen kestirip atmamaya çalışıyorum ama aramaya mesafe koyacağım ya da arkadaşlığımız devam etse de artık hiçbir şeye ödemeyeceğim
Gerçekten ya artık Çok sıkıldım her tartışmamız da konuyu buna getiriyor sanki aynı durumda değil mişiz gibi benim babam falan milyonermiş gibi davranıyor yani dediğin gibi çok bencil bir insan zaten hayatımdan çıkarmaya çalıştım bir yara annesi falan aradı siz uzun yıllardır dostsunuz para ne ki niye bunların araniza girmesine izin veriyorsunuz falan diye
Annesini araya so kandan hayir gelmez zaten. Kendi arasaymis hatasını fark redip özür dilerim dese olurdu...
Benimki Dre dönüp dolaşıp aynı konuları açar benim. Neyim olursa olsun kıskanır... Hatta eşimle arama mesafe koymaya çalıştı bir ara.
Benimde en yakın arkadaşım olurmusun
Ciddi bir şey sordum yalnız soruya göre yanıt versen
Ben zaten soruya göre cevap verdim baya seni kullanıyormuş arkadaşın daha ne soylememj bekliyorsun ki
Tamam böyle desem anlarım yani bilmiyorum uzun yıllardır arkadaş olduğumuz için hiç hakkında bunu düşünmek istemedim ama bayağı öyle oluyor artık bundan sonra arkadaşlığımı devam ettirsem bile kendisine hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum
Bence aranıza azda olsa bı mesafe koymalisin ya da arkadaşını denemelisin
Mesela yemek yiyip içtikten sonra aaa ben cüzdanımı unutmuşum gibi bı deneme yapabilirsin bence
Ya öyle bir denemede yaptım aslında şimdi biz yine konsere gidecektik ve benim param vardı konser bileti için ama ben yok dedim hiç param yok ya ama çok gitmek istiyorum falan dedim nasıl gideceğiz dedim dedi ki ya benim de hiç param yok ya Of babam aylığını falan da almadı daha dedi bunu dedikten birkaç hafta sonra tatile gittiler şu an daha yeni tatilden döndüler ve sürekli de kendine yeni bir şeyler alıyor Ama nedense hiç parası yok
O senin yakın bı arkadaşım değil sadece uzun süredir arkadaşın hatta sen yaklasmaya samimi oldukça sana zararı olan. Birisi o şahısla sosyal mesafeyi koru derim yoksa daha. Büyük zarar vorursun
Evet zaten çok fazla arama mesafe koymaya çalıştım konuşmadım falan ama sonra annesi falan aradı siz uzun yıllardır arkadaşsınız dostluğunuzun arasında para girmesine izin vermeyin işte o da senin manevi olarak yanında birlikte biz de kahve içiyorsunuz vakit geçiriyorsunuz falan dedi yani anlamıyorum cidden açıkçası kendisinin bana değer verdiğini de düşünmüyorum
BiraFa sen manevi olarak yanında ol maddi olarak o senin yanında olsun ama bunu söyleme hareketine hiseettir anlayınca bozulur zaten tabi yüzsüz degilse
Haklısın görüştüğünüz zaman öyle yapacağım artık hiçbir şeye elime atmayacağım yani bir ödeme konusu olsun Ben de param yok dedim
Ben kendi yiyip icicegim kadar yanıma para aldım de en. Baştan yoksa çıkamazsın işin içinden
Garip bir dostluk