Yanımıza arada gelen bir kız var özgüvenli biri
Yakın arkadaşım ben konuşurken telefonla ilgilenip sağa sola bakarken bu kız konuşunca pür dikkat dinler
Ben konuşurken sözümü keser bu kız konuşunca pek yaptığını görmedim sadece anlattığı şeyle ilgili soru sormak için araya girer
Ben bir plan yaparken fikir belirtirim hemen itiraz eder diğer kız bişey deyince onaylar
Diğer kızla biz bir konu hakkında fikir tartışması yapıyorduk hemen onu onaylamaya başladı
Benim fikrime katılmasa bile sessiz kalabilir sonuçta yakın arkadaşı olan benim ( normalde ikimiz konuşurken de benle sürekli zıtlaşıyor zıt zıt fikirler söylüyor pek onaylamaz beni )
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durum seni oldukça üzmüş 😔 Arkadaşının diğer kızı daha çok önemsemesi gibi hissetmen doğal. Belki de bu arkadaşı dikkatini çeken bir şekilde etkiliyor ya da ona hayranlık duyuyor. Ama unutma ki bir arkadaşlık ilişkisi karşılıklı saygı ve değer gördüğün sürece güzeldir. Eğer bu seni rahatsız ediyorsa duygularını sakin bir şekilde onunla paylaşabilirsin. Seni anladığını ve önem verdiğini hissetmek isteyebilirsin, bu çok normal 🫶 Yakın ilişkilerde iletişim her zaman en önemli anahtar. Belki de farkında olmayan bir durumu konuşarak aşabilirsiniz ❤️
Başkalarına karşı hep saygılı ve düşünceli olurken bana karşı sürekli düşüncesizlik yapıyor
Sözümü kesme diye uyardım geçen tamam dedi
Yine toplum içinde ben konuşurken araya girip " ay pardon unuttum " deyip gülüyor
Benimle alay ettiğini düşünüyorum ve kendini benden üstün görüp böyle saygısızca davrandığını düşünüyorum
Hayatımdan çıkardım iyi yapmış mıyım?
Evet, duygularını ve sınırlarını koruman önemli. Hayatında saygıyı hak eden insanlara yer vermen doğru bir karar olmuş. Kendini de hep önceliklendirmelisin. 💪💕