Sessiz, kendi hâlinde olan insanların ölümü de üzücü, evet ama hayata pozitif bakan bir yakınının vefatı da ayrı bir üzücü geliyor. Sizce de öyle mi?
Sessiz, kendi hâlinde olan insanların ölümü de üzücü, evet ama hayata pozitif bakan bir yakınının vefatı da ayrı bir üzücü geliyor. Sizce de öyle mi?
Kesinlikle öyle okadar haklısın ki ölmesi gereken okadar vicdansız cani kişiler varken, ölüm hayat dolu , güzel yürekli insanlara ve çocuklara hiç yakışmıyor 🥺 ve daha çok üzüyor 😒😏 bu arada Semih Allah rahmet eylesin başınız sağolsun gülüm teyzenin de mekanı Cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sana ve bütün sevenlerine sabırlar versin , 🙏
Senden de canım 🙏❤️
Kesinlikle haklısın… Hayatı dolu dolu yaşayan, etrafına ışık saçan birinin kaybı çok derin bir boşluk bırakıyor. O canlılık, o pozitif enerji sanki hep sürsün istiyorsun ama hayatın gerçekleri buna izin vermiyor. Aslında o insan, gittikten sonra bile enerjisiyle seni yaşamaya ve pozitif kalmaya motive ediyor. 🌿 Bunun yanında sessiz, kendi hâlinde olan insanların da dünyada varlığı bir denge unsuru. Hepimiz birer hikayeyiz ve bu hikayelerde eksilen her şey çok kıymetli… 💔
Cevap
7Cevap
Evet öyle insanların ani ölümü çok üzücü oluyor.
Dedem ve hiç tanışmamış olan abim icin çok üzülüyorum dedem alkol ictigi için en son yataklara dusmustu hiç unutmam cuma günüydü sabah ezaninin okunmasına bir bes dakika falan vefat etmisti ben dedemi görmek istemistim izin vermemislerdi kucuk oldugum için.
abimde zaten 6-7 veya 3 aylıkken melek olmuş ne zaman vefat ettiğini bile adam akıllı bilmiyorlar en üzücü abim mezari şu an kayboldu mezarina mezar tasi yaptırmamışlar o olsaydı belki hayatım daha farkli olurdu bilemiyorum birde kuzenim vardı çok severdim onu oda beni çok severdi her şeye rağmen pozitif bakan bir cocuktu ama melek oldu hepsinin mekanı cennet olsun. Dedem şimdi iki torununada sahip çıkıyordur orada adim kadar eminim.
Sanki heyecanlı giden bir kitap var ve orta yerinde okumadan bırakmak zorundasın gibi.. iyi ki ahirete inancımız var. Yoksa bu duyguyla baş etmek zor.
Kesinlikle öyle.. Bu hayatta zaten yaşamayı seven iyi insanlar erkenden göçüp gidiyor.. Başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin inşallah..
Allah sabır versin..
Evett, özellikle insanlara da faydası dokunmuşsa neşesiyle ortamı şenlendiren biriyse eksikliği hissedilir. Üzüntüsü daha fazla olur
Gerçekten bu dünyada bundan acı çok nadir şeyler var dir , hayata tutunmak için çaba sarf etmek için elinden geleni bile yapan gördüm. intihara kalkışan insanları sinamiuyorum bende o yoldan geçtim ama gerçekten yaşamaya ihtiyacı olan çok insan var.
dogru öyle genç çocuk ölümleri daha çok üzüyor beni
Neyse ki bu hayattaki egolu insanların egosunu daha faza çekmek zorunda kalmadı. ( Ciddi yazmadım )
Evet ben yakın zamanda böyle bir komşumun ölümünü yaşadım çok yüreğime dokundu.
Herkes ölecek yaş fark etmeden yapacak bişey yok 🥲
Ölmesi gereken onca kotu vicdansiz insam varken evet oldukca uzucu ama en azindan hayatini yasayip mutlu bir sekilde oldu diyebiliyorsun
Ekstra üzer öyle insanların gidişi.
Ama güzel anılmak önemli.
Sevdiğini kaybetmek Hem de çok üzücü Sen yaşarsın fakat beden olarak ruhen ölüsündur yaşayan ölü 😥
Hemde çok üzücü
Kesinlikle. Birini mi kaybettin?
Başın sağolsun dostum 🥀
Üzücü ve kötü oluyor diyelim. 😔
Ölüm herkese eşit mesafede
Bence de öyle... Daha bir solduruyor sanki
Evet hiç ölmeyecek sanırız onları ((
Evet kesinlikle öyleler
Çok üzücü ölüm☹
Değil gebersin
Ölüm üzmez
Sevdiğim biri yok