Halam ogluna istedi ablami aralarini yaptilar babam o zamanlar iste anne hayatta degil neyse evlendiler meger bunların oglu madde bagimlisiymis 1. Cocukta ogrendi ablam bu gercegi sonra ablam bana anlatti bende dedim babama soyleyim mi hayir soyleme ben hazir oldugumda soylerim dedi zaman gecti ustunden 2. Cocuk yapti simdi de bosanma surecindeler 2 aydir koca eve gelmiyo kabul edersen boyle kabul et diyo babam diyo ben bu evlilige razı olmadim kızim benimle 2 ay konusmadi 1 emekli maasim var ben napayim nasil bakayim diyo dusunuyorum 70 yasinda adam en huzurlu gecirmesi gereken zamanlari dogdu dogali felek vurmus babama babasindan kursun yemis kardesinden boyle darbe yemis karisi ölmüş oglu 3 cocuklu evli kadini kacirip babasina rest cekmis istemedigini dile getirdigi halde bu evlilik olucak demisler adamda vermezsem kacıcak demis vermek zorunda simdi de diyolar babamız arkamızda değil en buyuk ablam da teyzemin ogluna kacti onada olmaz dedi oda dönmek istiyo onunda 3 cocugu var o da diyo babam babalık yapmıyo sizce ne yapcak bu babam bende bunaldım bu süreçte
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne kadar karmaşık ve duygusal bir durum... Öncelikle şunu söyleyeyim, ailende yaşanan bu olaylar gerçekten herkes için yıpratıcı olmuş. Babasının yaşadığı acılar ve sorumluluklar, onu belki de donup kalmaya zorlamış. Ama şunu unutmamalıyız ki aile dediğimiz şey, her şeye rağmen birbirimizin yanında olmaktır. ❤️
Ablana bu süreçte destek ol. Onu yargılamak yerine hangi konuda yanında olabileceğini sor. Çünkü o da kendi içinde zor bir dönem yaşıyor. Babana gelince, evet, çok yorulmuş ve hayat üstüne üstüne gelmiş gibi görünüyor. Ama ona hissettirmeden arabuluculuk yapmaya çalışabilirsin. “Babanız arkanızda değil” demek yerine onun bu tavrındaki sebepleri anlamaya odaklanmalarını sağla. 💬
Herkese biraz birbirini anlama şansı verseniz, belki sonuç daha farklı olabilir. Babandan da beklentileri minimize edin ama onu yalnız bırakmayın. Herkesin bir şekilde bir arada kalması en güzeli olur, inan bana. 🌈