Bizim için savaşamamış. Ve kan kusuyorum resmen. Karşısında ağladım ama içim soğumuyor ona karşı. Nasıl kabul eder böyle bir şeyi..
Sevgilimin babası onu bi kızla evlendirmek istiyormuş, benimki de boyun eğmiş, ne yapılır buna?

Bizim için savaşamamış. Ve kan kusuyorum resmen. Karşısında ağladım ama içim soğumuyor ona karşı. Nasıl kabul eder böyle bir şeyi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende inandın ha buna? Sevdiğin çocuğun yalanı bu senle eğlenmiş kullanmış yeter ona göre şimdi başka biriyle evlenmek istiyor hepsi bu
Ailesi kız bulmuş o da sözünden çıkamıyormuş. Ben de hala canım gibi inandım mı?
Slak gibi*
Masum saf olma inanma kendinin uydurması
Ne yapsam buna? Neyi hakediyor?
Yav şöyle düşün ben birini seveceğim ciddi düşüneceğim anam veya babam bana diyecek sana kız buldum evlen çüş derim benim sevdiğim var o sana şerefsizlik yapmış
Sen ayrılak desen göbek atar zaten ne yapacaksın adiye
Başta kurnaz olacaktın
Zaten ayrıldık. Ama canı yansın istiyorum. Birincisi zaten benim gibi birisini bulamaz. Güzellik, kariyer her şeyim ona fazla. Buldu diuelim benim ilgimi veremez. Tam karaktersiz çıktı. Sadece canını yakmak istiyorum artık
Kıskandıracaksın başka bir şey yok adam olmadığını keşke önceden öğrenseydin kızlar sevdimi masum oluyor
kızların benim gibisini bulamaz demelerini komik buluyorum. güzellik diyorsan dışarda fit sarışın mavi gözlü küçük burunlu büyük dudaklı milyon insan var, onu geçtim kariyer erkeklerin sexual anlamda çekici bulduğu bi şey değil, ilgi diyorsan kadınların ilişkide hemen hemen aynı davrandıkları saptanmıştır en azından 2-3 yıl sonra. yani bu benden iyisini bulamaz şeylerine takılmamak lazım
@you4myselfcontrol yüzlerce güzel kız var ama ona göre değil
nerden biliyorsun? dünyadaki her kızla tanıştın mı? sen çok güzelsen ve ona baktıysan aynı güzellikte başka kızlar da ona bakar. bu böyledir, hatta yaşlandıkça senin değerin ve daha iyisini bulma ihtimalin düşer 30-32 yaşından sonra kadınlar genelde evlenemez, ama erkeklerin en değerli olduğu zamanlar 35-40 yaşlarıdır
@you4myselfcontrol ben çok güzelim demeidm. Her neyse sorun bu değil zaten. Bu noktaya da takılmıyorum. Verdiğim değere yazık olmuş ve canım yanıyor lütfen bu tarz şeylerle canımı daha da yakmayın
bence sen "benim aşk acısı çekecek lüksüm yok" mentalitesine geçmelisin biraz pragmatik olmalısın ve kendini düşünmelisin dediğim gibi bu saatten sonra ulaşabileceğin en iyi erkeğe 30-32 bandına gelmeden ulaşırsın eğer ben evlilik düşünmüyorum kedi alırım falan diyorsan tabi oturup ex'ini düşünebilirsin
@you4myselfcontrol kardeşim sence derdim evlilik mi? İlşkim bitmiş canım sıkkın ne diyorsun?
Kaç yıldır birlikteydiniz ve çok uzak olmasada ayrı sehirlerdemiydiniz?
1 yıla yakın.
Aynı şehirdeyiz
Merhaba Kusura bakmayın yoğunluktan dolayı yazamadım durumunuza gerçekten üzüldüm sizinle benzer grubun içerisinde olan bir arkadaş vardır acaba aynı kişi olabilir misiniz diye zaman ve şehir konusunu sordum şimdi sizin durumunuza Gelecek olursam Öncelikle ilişkiniz başlayalı bir yıl olmuş Tabii geçen bu 1 yıllık süre hayat içerisinde çok kısa sizin ve ilişkinizin maliyeti olarak ise önemli bir zaman dilimi neden böyle özellikle siz bir bayan olarak yoğun bir şekilde Duygu aktarımı sağlayarak bağlandığınız için bir yıl değil 1 yılda geçer Her gün sizin için çok değerli fakat düşünün ki bir yıl değil 3 yıl sonra aynı durumu yaşamış olsaydınız durumunuz nasıl olurdu Bu açıdan baktığımızda kazanımdasınız Tabii ki sizin Duygularınızı veya düşüncelerinizi veya bağlılığınızı yok saymıyorum Bilakis çok önde tutuyorum ve değer veriyorum ve saygı duyuyorum daha fazla zaman kaybetmemiş olmanız Sizin için önemli bir artı
Ayrıca diyelim ki gerçekten doğru söylüyor canım burada yalan söylüyorsa bile farklı bir durumun veya kişinin etkisi altında kaldığı kesin bir durum Bu açıdan olayı ele alacak olursak babasının haricinde bir kişi veya bir durumun etkisi altında kalarak sizden bugün ayrılan bir kişi Yarın evlendikten sonra evliliğinizde ne kadar çok huzursuzluk yaşamınıza sebep olurdu bunu düşünün ya yanımda olsaydı da beni sevseydi de tek bazı sorunlar olsaydı Hani evliliğin tuzu biberi der geçerdim diye düşünebilirsin ama bu hayatınızda en önemli ve en büyük yanlış düşünce olurdu hayatının çile ile dolardı veya ayrılmak zorunda kalırdınız haliyle Bu da hoş bir durum değil seven bir kadın için gelelim babasının etkisiyle ayrılmış olma ihtimaline bugün anne ve babasının etkisinden kurtulamayan birçok evli erkek ve kadının Öyle Ağır öyle sorunlu öyle sıkıntılı evlilikleri var ki bazen kadın şunu söylüyor Eşim çok iyi biri onu çok seviyorum ama maalesef diyor Maalesef buradaki maalesef kelimesi annesinin veya babasının veya kardeşlerinin sözünden çıkamadığından dolayı kendi evi içerisinde yaşanan huzursuzlukların ne kadar çok sabretmiş olmasına rağmen bir türlü önüne geçilemiyor oluşunu sonuçlarındaki ızdırap ve çileyi yaşıyor netice olarak maalesef ayrılıyor veya ayrılma kararı vermiş oluyor
bundan sebep bugün anne veya babasının etkisi altında kalarak bir başkasıyla evlenmek durumunda kalan bir erkek seninle evlenmiş olsaydı evlilik hayatın boyunca anne ve babasının ya da ikisinden birinin sizin evliliğinize huzursuzluk getirecek söz ve davranışlarının etkisinde kalarak hayatınızı sürdürmek zorunda kalmış olsaydınız ne düşünürdünüz bu ayrıntı bile ve şu anda belki hafif gelebilir ama yukarıda ifade ettim hayatı yaşayan öyle çok kadın var ki onlardan biri olacaktınız Eğer bu kişi ile hayatınıza devam etseydiniz ama onlardan biri olmadığınız veya olmayacağınız için olmak zorunda kalmadığınız için bugün sizin için üzüntü ve keder günü değil mutluluk günüdür bayram günüdür Bundan hiç ama hiç şüpheniz olmasın
Farkındayım ondan kurtuldğumun ama şu an aşırı kızgınım canını yakmak istiyorum
Farkında olmanıza sevindim. Kizginliginizi da anlıyorum. Canını yakmayı istemenizde. Bu konuda burada öyle çok soru geldi ki. Emin olun canını yapabileceğiniz bir durum olmadığı gibi bununla ilgilenmek yani sadece düşünmek bile kendinize zarar veriyor. Her ne yapacak olursanız olun size birsey kazandirmayacak aksine , zarar verecektir. İnsanın bedduası olmasa bile âhı yerde kalmaz. Hele ki bu tür ilişki ve iletişimlerde, gönlü yıkılan bir kadınsa.
hangi devirdeyiz yahu zorla çocukmu evlendirilir
İşte..
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz böyle yalanlar söylemek de ne bileyim iğrenç gerçekten
Yalan veya doğru
:) yalan. Senden ayrılma bahanesi. Seviştiniz mi siz?
Peki bahane diyelim, canım yanıyor bu aldatmayla eş değer dedim.
Ne yapacağım? İçim soğumuyor? Tokat atamadım duygusallığımdan
Amaaan boş ver. bu aldatmadan daha feci. Tercih yapmış seni oyalayıp. Ne hali varsa görsün bırak
Sana hikaye uyduruyor. :) yani senden ayrılmak için iyi bir bahane bulmuş.
Doğru bu kızkardeşiyle konuştum.
Bahane belki de ama içim fena yanıyor
E sende ona bir hikaye uydur. Babanla ben konuşacağım de. Geliyorum de. Tutuşsun :)
Ben naptım. Annesine fotoğrafımızı attım.
Ama yazmadım bi şey. Kardeşine yazdım. O da doğru dedi. Annesine yazsaydım keşke
İçinde sıkıntı yapacağına, son bir kez kumar oynayacaksın. Ara annesini. Çatır çatır söyle herseyi. Sonradan keske demektense, şimdi yap. Kopacaksa bu ip, bu şekilde kopsun.
Zaten koptu. Dün öğrenmiş annesine foto attığımı. Yalvardı bana nolur yapma annemle babamın arası bozulacak diye
Peki, sen bu çocukla herhangi bir cinsel olay yaşadın mi?
Tam değil
Bak arkadaşım. Herkes yaptığı hataların sonuçlarına katlanmak zorunda. Yok efendim annemin babamın arası bozulacak, yok rezillik olacak diye son kıvılcımı cakmaktan korkma. Senin için parçalanmış, hayallerin yok olmuş bu onun umrunda mi? Değil. E peki senin neden umrunda olsun? Senin gözünden akan tek bir damla yaşa değer mi sence? Değmez. Senin rahat edemediğin, ağladığın bir dünyada neden onlar huzurlu ve gülsünler ki? Ara annesini, çatır çatır söyle herseyi. Bırak bozulan bozulsun. Ha o kesmedi mi, babasını ara, neden böyle yapıyorsunuz, biz onunla evlilik hayalleri planları kuruyorduk de. O senin yelkenini yakmayı göze aldıysa, sende, ben bütün gemiyi yakarım de. Kendini de ezdirme. Bir araya geldikten 1 2 hafta sonrada tekmeyi bas gitsin. Sonra bırak, o senin peşinde koşsun.
Babasının numarası yok
Ve haklısın benim canımı öyle yaktı ki farkında dğeil
Ozaman annesine ulaş. Annesi konuşsun babasıyla. Hatta bende konuşmak istiyorum de.
Soran kişi, sen bu arkadaşı dinle. En mantıklısı bu.
Olabilir denemem gerek belki de
Buna inandın mı gerçekten
Evet
Masumsun
Salağım
Estağfurullah
Gönlü var demek ki seni neden istemediler
Haberleri yok
İşte demek ki sorun çocukta
Yok ver gitsin