Arkadaşlar bu konu çok canımı sıkıyıor 24 yaşındayım okudugum şehirde bir magazada müdürlük yapıyorum kızla 2 yıl dır sevgiliyiz kızın ailesi çok katı ve kuralcı yıllarca gizli saklı görültük ve birbirimiz için çok şey yaptık ben onunla evlene bilmek için herşeyi yaptım iş buldum gece gündüz çalıştım işimde ilerledim okulumu uzattım bilhassa bıraktım işim yüzümden buraya yerleştim annesi halası amcalrınile tanıştım herkes sevdi tamam dedi olayı babasına anlattılar babası çok katı tüm iş onda bitiyo dediler 20 gün önce tanışmaya gittik ailem geldi misafir olduk konuştuk eve dönünce babası içim ısınmadı asla olmayacak demiş kestirip attı ya onu secersin ya da beni ona gidrsen arkanda degilim seni silerim demiş. Orda asla kötü birşey konuşulmadı karşılıklı sinirler gerilmedi bende azımı acmadım zaten babası kalpten rahatsız pil takılı kimse üstüne gideniyor kız karşı gelemiyor oda hala cok istiyo ama herkes 360 derce döndü beni isteyen annesi bile artık karşı görüştürmüyorlar kacırcam diye korkuyorlar kızı evden cıkarmıyorlar ve kızın beynini yıkamışlar her gün yazan soran kız artık nadir yazıyor ve bu iş olmayacak izin vermiyorlar diyo umutlanma. Kız asla babasını ezecek bir insan değil olmayacagına çok inanmış. 1 kere görüşme fırsatımız oldu sarıldı kokladı agladı çom istiyo ama elimden birşey gelmiyor diyo bende onu cok seviyorum onun in çok şey yaptım geceleri yatamıyorum sıkıntıdan işmi kaybetcem hastanelerde uyanmaktan bıktım nolur yardım edin bu konuda çok hassasım araya büyükleri koymaya çalıştık ama ailenin en büyüğü zaten kızın babası. Burda beni çok seven bir abim onunda akrabası gitti ama onuda konuşturmamış başka hiçbir neden yok içim ısınmadı demiş kızda oglanda genç ( aynı yaştayız kız acıktan okula devam ediyor ) unuturlar demiş. Babam tekrar gelmek istiyor ama kapıyı acmaz diye korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Güncellemeler
+1 yıl
bu gece 2. yılımız kıza ne yazmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler