Yeni evli sayılırız, bu yaşa kadar hiç yüzük takmadım haliyle alışık değilim yatarken çıkarıyorum sabah takmayı unutuyorum bir de cildim aşırı hassas parmağım hemen kızarıyor bu yüzden kavga ettik.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Alyans da olsa emin ol kadınların çoğu yürümeye çalışıyor. Öncelikli olması gereken güvendir. Bende evliliğin ilk ayında böyleydim sonra ben eşime güveniyorum dönüp bakmaz bile zaten yapacak olan yüzüğe bakmıyor diye saldım ve senelerdir de takmaz. Arada güven olması yüzukten daha önemli bunu zamanla anlayacak fakat o sınırı da senin koyman gerekir. Sen Güzel ve tatlı dille anlatacaksın bir anlamaz iki anlamaz fakat üçüncu de hayatım acıtıyor, sıkıyor beni de anlar mısın diye diye bu sınırı sen koyacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 11 aySaçmalık. Daha yeni evliydik 2 ay bile olmamıştı eşim unutmuş, sonra işten çıkıp koşa koşa eve dönmüş almaya. Ne gerek var unutsan ne olacak demiştim. O benden daha takıntılı ben de 1 kez unuttum işyerime getirmişti 😄bunun için küsülmez saçmalık, hiç mi güvenmiyor kocasına?
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Ben yıardır takmıyorum. Eşim takıyor mu? Takmıyor mu? Hiç bakmam. Aklıma da gelmez. Gençken olur öyle tripler. Zamanla alışır. Bana da sıkıntı veriyor. Bir anlamı da yok. o eskidendi. Artık evli olduğunu göstermek için yüzük takmak bir anlam ifade etmiyor.
00 Yorumla
Bu durum sağlık konusunda seni olumsuz etkiliyorsa hangi durum seni daha rahat hissettirecekse öyle yapman daha doğru bunu da eşinle mantık çerçevesi altında iki medeni insan gibi konuşmalısın söz konusu sağlık her şeyden değerli sonuçta
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, çok tatsız bir durum... 😕 Şimdi şöyle, yeni evlisiniz, bu tarz şeyler hassas olabilir. Eşin bir yerde haklı; alyans bir bağlılık simgesi, onun için anlamı büyük. Ama senin de alışma sürecinde olduğunu, hem cildindeki hassasiyeti hesaba kattığımızda, bu kadar üzerine gidilmesi bence gerekmez. Belki eşinle oturup, tatlı bir şekilde bu durumu konuşup anlatabilirsin. Ona olan sevgini, bağlılığını hissettirecek başka yollar bulabilirsiniz. 💖 Ayrıca, cildin için daha uygun bir materyalden bir alyans almayı da düşünebilirsiniz, ne dersin? 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
11 ayEee yani kadınlar her zaman haklıdır unutma bunu gadası s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayValla ne yaşadı ne tramvasi var bilemem ama demekki karşınızda güven problemi yaşayan bir eş var. Anlayacağınız sizi kendisi ile bütün görmek istoyor. O böyle çağrışım yapıyor. Eğer hayır derseniz demekki çağrışımı başka yapacak. En iyisi takın alışın ve anlaşmaya bakın. bunun için kavgaya ne gerek var yarın birgün size bu konuda guvenemz ve kafasında kurar baskasinin alyansini takip size ortak tutabilir insanız biz melek değil çok fazla yanlışlarımiz hatalarımız var. Ve evlilik kredi sistemi gibi çalışıyor o krediyi bitirirseniz ayrilmazlar arkanızdan oyun oynarlar. Yani bence takın ve içi rahat etsin yoksa gel şüphe içinde yazar o şüpheden yorulur ve başka yol tercih eder ve alyans deyip gevmeyin çok fazla vukaat var bu konuda
11 Yorumla
Soran11 ayBir şey yaşamadı sadece kıskanç.
11 ayEvlilikte haklı/haksiz davasina girmeden yol almak gerek. Sen haklisin ben hakliyim denilirse orta yol bulmak zorlaşir. Detaya nasıl ki güzelce yazıp aciklamissiniz eşinize de aynı şekilde söyleyin açıklayın hatta parmağıma iyi gelecek bir kremin var mı diyebilirsiniz
10 YorumlaHaklı. Erkek adam alyansını çıkarır ya da unutur mu? Evli olsam, o alyansın parmağımda olduğu her gün huzurlu ve mutlu olurum
71 Yorumla
Soran11 aydoğrudur
Gizli Üye(30-35)11 ayHaklı evet 1 senelik evliyim yüzüğümü hayatta çıkarmam kocam da asla çıkarmaz banyoda bile hatta. Öyle çıkartırsanız unutma ihtimaliniz tabi olur. Bazen eşimin de parmağını sıktığı oluyor o anlık evdeyken çıkarıyor biraz duruyor hemen takıyor. Kadınlar böyle şeylere önem verir ama en çokta seven insanlar.
30 Yorumla
11 ayAyy hassas misin çeen hassstir ordan iyice prenses oldunuz he o parmak gerekirse kopacak ama yuzuk cikmayacak.
35 Yorumla
Soran11 ayBilmeden konuşmayın çocukluğumdan beri böyleyim kaç defa doktor doktor gezdim cildim aşırı hassas
- 11 ay
Azicik erkek olun ya
Soran11 ayolamam ben prensesim hihihihihi
- 11 ay
İdfjşfdjfl yav
Soran11 ay@Falafelfalan dshdshdhdshsd :D
Bir kere takıp tahrisi gösterin ve lütfen çok nazik bir üslupla belirli olmayan yerlerde parmağınızı rahatlatıp rahatlatmayacaginizi sorun böylece hem güven kazanır hede onu mutlu edersiniz yeni evlilikte olabilir böyle şeyler tabiki ayıp ya da günah değil art bir niyet olduğunu düşünmüyorum
22 Yorumla
Soran11 ayDurumumu biliyor e nabızdan cildiye geçmişimi de gösterdim ama mesela tek başıma dışarı çıkarken veya ofise giderken takmazsam sinirleniyor onunlayken takmadığım zaman bir şey demiyor
- 11 ay
Güven problemi var demektir konuşun kendisiyle ama yüzeysel değil bir kahve yemek çay içerken yerken konudan bahsedin güven eksikligi yaratacak bir durum mu oldu diye belki iş yeri okul komsu bu türev biryerde hoşuna gitmeyen birisi vardır sahipli gozukmenizi istiyordur takmayı kavga etmişsiniz Sanar diye hoşuna gitmiyor dur
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayMesele gönül'e kilit vurmaktır parmağına alyans takmak değil alyans takınca aldatmama perileri mi geliyor insana..
21 Yorumla
Soran11 aydoğru
evliliğin nişanı sonuçta o yüzük. dikkat edilmesi gereken bir durum. eşiniz haklı olarak sizden bu özeni dikkati bekliyor. olay yüzüğün içerdiği anlamda yatıyor. eşinizin ve sizin yüzüğe bakış açınızda farklılık var bence. pek unutulacak birsey olduğunu düşünmüyorum 😂
02 Yorumla
Soran11 ayBen bu yaşıma kadar milletin elinde yüzük var mı yok mu diye hiç bakmadım yüzük işi garip geliyor bana
11 ayİlk defa olan bir durumda küslük saçma.
Ama benim eşimde hiç takmazdı.
En rahat alyans seçilmeli bu yüzden.
Romantik bir nişane bence kıymet verilmeli.
Ben seve seve takıyordum. O takmadıkça hatta onunkini de aldım işaret parmağıma taktım hahahaha02 Yorumla
Soran11 ayiyi yapmışsın dshsdhsdhsdh
- 11 ay
Ama sonradan serçe parmak yüzüğü takmaya başladı şeref yoksunu
Gizli Üye(18-24)11 ayZoruna gitmesin ama evlilik hayatın gizli kalmalı bence böyle herkese anlatmamalısın evli çiftlerin yatak odası ve hayatı gizli kalmalı aralarında olmalı yanlışsam yanlışsın diyebilirsin hiç sıkıntı yok
11 Yorumla
Soran11 ayanonimiz dostum sonuçta
11 ayEğer yüzük rahatsız ediyorsa yüzük parmağına eşinin ismini dövme yaptır. Bu şekilde olanlar var.
13 Yorumla
Soran11 ayçok mantıklı
- 11 ay
Çocuğunkini yaptırdım çok güzel oldu
- 11 ay
@DeadMansBody Güzel
11 ayŞimdi bu değişir senin karın için haklı bir durum olabilir benim için olmayabilir ötekisi berikisi için hiç lafının geçmeyeceği geçeceği konu olabilir değişken
00 Yorumla
11 ayGeçmiş olsun kardeşim
Bizim işyerinde yasak
Ben 3.5 saat anlatamamıştım bunu 😎😎
03 Yorumla
Soran11 ayneden yasak aga? maalesef bazen aşırı kıskanç olabiliyorlar
- 11 ay
Teknik işlerde çalışanlarda
Elektrik ark riski ya da parmağını mekanik aksama kıstırma riskini barındırıyor.
Herkesin bildiği bir iş güvenliği kuralıdır.
Soran11 ayhee anladım
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çapkın değilsen , kendinden eminsen sorun yok önemli. olan davranislar
11 Yorumla
Soran11 ayyok değilim işim de olmaz
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Parmağın kızarıyoru felan geç. Altın alerji yapmaz. Yapıyorsa git platin vs düzgün bir yüzük al tak.
17 Yorumla
Soran11 ayAlerji değil cildim hassas masaya elimi koyuyorum hemen kızarıyor uzun vadede deri sertleşiyor
Soran11 ayvalla bir şey diyim mi söylemiştim aslında o da beni tanıyordu ama evlendikten sonra biraz değişti
Soran11 ayEyvah eyvah daha neler bekliyor acaba
Soran11 ay@RoyHarper kral şeytan mı bu sen de naptın
11 ayBu tarz şeyler yüzünden darılanları anlamıyorum ya bana fazla geliyor
12 Yorumla
Soran11 ayMillet dışarıda başkasının elindeki yüzük var mı yok mu diye mi bakıyor biraz aşırı kıskanç
- 11 ay
Kesinlikle katılıyorum
Bende alyansimi kaybettim sanırım (8 yıllık evliyim) alyans sorun edilmesi çok saçma geliyor
13 Yorumla- 11 ay
Evli olmayanlar evlilik dinamiklerini bilmiyorlar. Annem belki 20 yıldır takmıyor, babam hiç çıkarmaz. Hiç sorun olmadı aralarında. Yok takmak zorundasın yok millet evli olduğunu bilecek vs zırvalık
- 11 ay
@Ayabasanmaymun bencede
Ben yemek yapıyorum iş yapıyorum falan derken sürekli çıkartıyorum çünkü
Gizli Üye(36-45)11 ayHaklı unutamazsın öyle bir hakkın yok. Günümüzde evli erkeklere bile göz diken kadınlar varken yüzüğünü takacaksın. Alerji yapıyorsa alerji yaomayan yüzük arastirip onu alacak yine takacaksın ki evli olduğun anlaşılsın.
00 Yorumla
11 ayHaksiz değil :) parmaginiza gore bir yuzuk secimi yapabilirsiniz daha incesine bakin
01 Yorumla
Soran11 ayyok sorun o değil cildim aşırı hassas
11 ayBirazcık haklı ama seni de dinlemesi anlaması gerekli..
01 Yorumla
Soran11 ayteşekkür ederim
11 ayN'aptınız cicim aylarında yatak mı ayırdınız?😸 Küstüm çiçekleri.😬
02 Yorumla
Soran11 ayyooo :)
- 11 ay
Parmakta yüzük yok diyə kavga edəni de ilk görüyorum.😸 Yüzük olunca aldatma asla olmaz ama olmayınca aldatılır mı?😸
11 ayHakli evet. Surekli yuzuk cikarilir mi?
Parmaginiza kucuk ise buyugunu yaptirmaniz lazim03 Yorumla
Soran11 ayHayır cildim hassas ne diyim yani mesela elim masaya değsin deri hemen kızarıyor uzun süreli durumlarda cildim de bozukluk oluyor doktora gidip krem almam gerekiyor
- 11 ay
Parmagina her gun krem sursen belki iyi gelir
Soran11 ayüşeniyorum ama sürdüğüm krem kortizonlu o yüzden en fazla 1 hafta kulanıyorum
11 ayikinizinde haklilik payı var ama yüzüksüz de olmaz. kadın daha haklı sana kıyasla
02 Yorumla
Soran11 ayYüzük konusunda tabi ki haklı ama ben çapkın birisi değilim yüzüğü unuttuğum için takmıyorum
- 11 ay
o zaman sıkıntı çıkmaz ya
11 ayHerkes yüzük takıyor önemli olan yüzük varkende aldamamak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBahane bittiyse ne zaman canım yüzük takmak istemiyor dersin ortalama? O kısımda destekleyeceğim seni çünkü
13 Yorumla
Soran11 ayanlamadım
Cevap sahibi11 ayBir sürü bahane sunmuşsun yüzüğü takmamak için ama unuttuğunu iddia ediyorsun. Unuttuysan unutmuşsundur bahaneye ihtiyacın olmaz. Bahane varsa inandırıcılık yok olur. Direk yüzük takmak istemediğini söylesen eşin de o tepkiyi o kadar yüksekten vermez ama bahaneler ona güvensizlik oluşturur.
Soran11 ayanladım
Abartmış. Bende olsam takamam sürekli, parmaklarım şişiyor. Önce dinleseydi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHaksız, yok çiçek almadın yok yıldönümünü hatırlamadın yok yüzük takmadın, bazı kadınlar cidden çok sinir bozucu ya işin komiği de hep bu tür mıymıy kadınlar seviliyor değer görüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay6 yıllık evliyim takmazsa ben de kavga çıkarırım. Evdeyken takmayabilir evde ben de takmıyorum ama özellikle dışarda kesinlikle takılması gerek
25 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Yomeyamo haklısın ama güvenmeyi seçmek gerek karşıdakinin de o tür işlere girmemesi lazım
- 11 ay
İlla takılacak yani 😂 bekarlık iyi
- 11 ay
23 yıllık Evli biri olarak hep yüzüğümü taktım. Parmak da yüzük olması bazın yerlerde daha ilgi çekici oluyor. Bu yüzden yapan her şekilde yapar
Olur böyle şeyler. Büyütmeye gerek yok. İki güzel söz söyle gönlünü al.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayEsiniz haklı zaten kadınlar her zaman haklıdır
01 Yorumla- 11 ay
@huzunkuyurek 👌👌👌
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 ayBunlar olan normal şeyler sen de tak dikkat et düzelir umarım
00 Yorumla Karşında takmayan Bir kadıni kabul edebiliyorsan sorun yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
11 ayYani evliliğin önemli delillerinden eşine de biraz hak vermek lazım
00 Yorumla
11 ayHaksız bence insanlar nasıl rahat edecekse öyle olmalı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşkım ben unutuyorum ya, dövme yaptıralım mı de, bayılır🤭
00 Yorumla
11 ayneden çıkarttığını ona anlat elindeki hassasiyeti bilmiyorsa anlayış gösterir diye düşünüyorum elinde takınca ki kızarıklığı göster her zaman takmamazlık yapma tabi ki bi noktada haklı olur ama kızarmadan dolayı anlayış gösterşr
01 Yorumla
Soran11 aybiliyor ya eğer berabersek çok ses etmiyor da daha çok tek başıma olup ta unuttuğum zaman sinirleniyor
Gizli Üye(18-24)11 aySabah göreceğin bir yere koy mesela telefonun üstüne falan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlisin ve burayı kullanıyorsun eşinin haberi var mı erko
114 Yorumla
Soran11 ayburanın ne özelliği var saçmalama
Soran11 ay@RoyHarper aynen kral iyice saçmaladılar
Cevap sahibi11 ay@RoyHarper karında kullana bilir mi? Karınızı balkona bile çıkarmazsınız
Cevap sahibi11 ay18 lik ergenler için burayı kullanıyor erkolar evli biri hiç masum değildir burdaysa
Soran11 ay@Simtozu ulan sanki ben eşim kullanamaz mı demişim ben eşimin telefonunu elime alıp kurcalamıyorum ki istediğini kullansın burası dediğiniz date sitesi mi prno sitesi mi ne saçmalıyorsunuz
Cevap sahibi11 ayEvli erkeğin burada işi ne? Erkek böyle yerleri küçük kızlarla konuşmak için kullanıyor
Cevap sahibi11 ayKarın Rus olsaydı ona yemek yaptırmaz her şeyi kendin yapardın burayı da kullanmazdın Türk olduğu için değer vermiyorsun
Cevap sahibi11 ay@RoyHarper Türk erkeği aynı 18 girmiş sarışın rus için çocuğunu karısını sokağa atıyorlar
Soran11 ayDemek ki sen küçük erkeklerle yazışmak için kullanıyorsun
Cevap sahibi11 ayBen bir kişiyle bile konuşmuyorum
Cevap sahibi11 ayBurdaki erkekler küçük bile değil hepsi dayı
11 ayÖnemli olan birbirinize güvenmeniz arkadaşım herşeyi açık açık konuşun neyde güvenmiyor sana ne konuda? Korkmasın! Onu rahatlat dostum
014 Yorumla
Soran11 ayBana güvenmiyor demedim ki. Fazla kıskanç birisi başka bir kadınla konuştuğumu görünce deliriyor hemen
- 11 ay
Olmaz delirmesin kıskanmasın kıskanılcak bir şey yok sen zaten sınırını biliyorsun oda bilsin izin verme bukadar kıskanmasına
Soran11 aynasıl yapıcam ki
- 11 ay
Kızman gerekiyor örnek olarak " bak kızıyorum sana birdaha tekrarlatma bana son kez söylüyorum kıskançlığını bir yerde durdur bu şekilde devam edersen birdaha senle bu konuyu tartışmayacağım. gerektiğinde yüzüğü ben takacağım olmazsa doktora da gideriz ama böyle yapma beni de strese sokuyorsun gereksiz yere birdaha bukadar kıskançlık yaparsan daha çok kızarım ben bilmiyor muyum nasıl davranmam gerektiğini çocuk değilim sende bana çocuk gibi davranma" de birde sen onu daha iyi tanıyorsun onun dediği şeylerden gir birde bu yüzük meselesinide hallet doktora git yüzüğü tak ne olacak ki zaten en kolay şey o. içi rahat olsun ama ona da sınır çek gereksiz kıskançlık yapmasın diye daraltmasın diye zaten onu seviyorsun yüzükte en kolay şey
Soran11 ayBağırıp çağırmam ama sınır koydururum haklısın
- 11 ay
Bağırmadan tabi ki ama kızdığım belli olsun
- 11 ay
Değil mi zaten en kolay şey yüzük takmak en önemli şey saygı ve bolca sevgi🤙
Soran11 ayAynen üstat
- 11 ay
Birde ona güzel ve yeterli olduğunu hatırlat. Ve onu çok sevdiğini de. Mükemmel bir vücuda sahip olduğunuzda hatırlat ona
- 11 ay
Kadınlar evlendikten sonra unutabiliyor 😂
Soran11 ayTamamdır hocam sağolasın
- 11 ay
Nedemek hep mutlu olun 🤙
Soran11 ayShhshshhshhs 😂
- 11 ay
Shshhsjdhsjdhshshj
Gizli Üye(25-29)11 ayKadınları yeterince tanımıyorsun demek ki
Ve anlamıyorsunm
04 Yorumla
Soran11 ayNasıl yani tam anlamadım
Cevap sahibi11 aySoranlara ne söyleyeceksinm
Soran11 ayneyi soranlara
Cevap sahibi11 ayYüzük neden yokksa?
11 aySenin yüzük takmayip çapkınlık yaptığıni saniyor. Yapacak olsam parmagimdan çıkarıp cebime sokmak cokmu zor diye kendini savunma yapabilirsin
00 Yorumla
11 ayBoş iş, buna kusulmez. Bahane ariyo kusmene. Takmayinca tüm herkes aaa bu bekarmis hemen kapalim mi diyo? Kızlar kusecek yer ariyo
00 YorumlaHakli. Madem sen takmiyorsun o zaman o da takmasin olur mu oyle sey sence
02 Yorumla
Soran11 ayYav ben inat edip takmamazlık yapmıyorum ki unutuyorum
11 ayAranızdaki uyum güzelse dikkat et. Değilse yol yakınken bitir.
00 Yorumla
11 ayKarının önce gönlünü sonra ruhunu doyurursun böylelikle küslüğü biter.
00 YorumlaUnuttum dediyaen birşeye gerek yok bir şiddete gerek yok ama onu daim yapıyorsa sorundur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayBiz eşimin yüzüğünü ilk senemizde satmıştık 😅😅
03 Yorumla
Soran11 ayneden dshdhshsdhsdhsd
- 11 ay
Altın erkeğe haram diye takmadı bende sattım künye aldım
Soran11 ayyanlış anlamada eşin tam bir geri kafalıymış
11 ayÇok fena hoplatırım unutamaz yüzüğü
03 Yorumla
Soran11 ayo da beni hoplatıyor
- 11 ay
iyi yapıyor unutma be adam
Soran11 aytammadır :D
11 ayKüsmesi iyi Abim öldürmediğine dua et hahahsh
01 Yorumla
Soran11 aydelirip te bir şey yapar diye korkmuyor değilim sdhdshsdhdsh
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yenge kıskanıyor.. üzmee
08 Yorumla
Soran11 ayEvet kıskanç, bilerek yapmıyorum ama unutuyorum maalesef
Soran11 ayalırım yarın gerçi salonda yatınca daha rahat uyuyorum :D
Soran11 ayTek yatmaya da alışığım dhhshhshsh
Soran11 ayNeyse uslu duralım yaramazlığa gerek yok 😀
Aynı durumu bizde yaşamıştık 😁
02 Yorumla
Soran11 ayO mu alıştı yoksa sen mi hep takıyorsun :d
Gerek yok böyle şeylere bence. Unutulabilir.
00 YorumlaAbartmasın ya sana güvenmiyor abarttığına göre
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
11 ayeşin haklı terbiyesiz takılır tabiki
00 Yorumla
11 ayTakma alıştırma yapma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 ay23 yılda belki 1 defa unutmuşumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySözlüyüm takmıyorum devlet meselesi olmus resmen
04 Yorumla- 11 ay
Eyvahlar olsun😃boyın devrilsin🤣
Cevap sahibi11 ay@Bay_Nutella yüzük takmıyorum adam trip atıyor glkgjf
Cevap sahibi11 ayNişanda da takmam ki
- 11 ay
Üstün cesaretin den dolayı seni tebrik ederim
11 ayBence haklı unutma sen de
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vazelin sür kizarmaz tak hiç çıkarma
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem