Yeni evli sayılırız, bu yaşa kadar hiç yüzük takmadım haliyle alışık değilim yatarken çıkarıyorum sabah takmayı unutuyorum bir de cildim aşırı hassas parmağım hemen kızarıyor bu yüzden kavga ettik.
9 gü
Yeni evli sayılırız, bu yaşa kadar hiç yüzük takmadım haliyle alışık değilim yatarken çıkarıyorum sabah takmayı unutuyorum bir de cildim aşırı hassas parmağım hemen kızarıyor bu yüzden kavga ettik.
Alyans da olsa emin ol kadınların çoğu yürümeye çalışıyor. Öncelikli olması gereken güvendir. Bende evliliğin ilk ayında böyleydim sonra ben eşime güveniyorum dönüp bakmaz bile zaten yapacak olan yüzüğe bakmıyor diye saldım ve senelerdir de takmaz. Arada güven olması yüzukten daha önemli bunu zamanla anlayacak fakat o sınırı da senin koyman gerekir. Sen Güzel ve tatlı dille anlatacaksın bir anlamaz iki anlamaz fakat üçüncu de hayatım acıtıyor, sıkıyor beni de anlar mısın diye diye bu sınırı sen koyacaksın.
Saçmalık. Daha yeni evliydik 2 ay bile olmamıştı eşim unutmuş, sonra işten çıkıp koşa koşa eve dönmüş almaya. Ne gerek var unutsan ne olacak demiştim. O benden daha takıntılı ben de 1 kez unuttum işyerime getirmişti 😄bunun için küsülmez saçmalık, hiç mi güvenmiyor kocasına?
Ben yıardır takmıyorum. Eşim takıyor mu? Takmıyor mu? Hiç bakmam. Aklıma da gelmez. Gençken olur öyle tripler. Zamanla alışır. Bana da sıkıntı veriyor. Bir anlamı da yok. o eskidendi. Artık evli olduğunu göstermek için yüzük takmak bir anlam ifade etmiyor.
Bu durum sağlık konusunda seni olumsuz etkiliyorsa hangi durum seni daha rahat hissettirecekse öyle yapman daha doğru bunu da eşinle mantık çerçevesi altında iki medeni insan gibi konuşmalısın söz konusu sağlık her şeyden değerli sonuçta
Ah ya, çok tatsız bir durum... 😕 Şimdi şöyle, yeni evlisiniz, bu tarz şeyler hassas olabilir. Eşin bir yerde haklı; alyans bir bağlılık simgesi, onun için anlamı büyük. Ama senin de alışma sürecinde olduğunu, hem cildindeki hassasiyeti hesaba kattığımızda, bu kadar üzerine gidilmesi bence gerekmez. Belki eşinle oturup, tatlı bir şekilde bu durumu konuşup anlatabilirsin. Ona olan sevgini, bağlılığını hissettirecek başka yollar bulabilirsiniz. 💖 Ayrıca, cildin için daha uygun bir materyalden bir alyans almayı da düşünebilirsiniz, ne dersin? 😊
Cevap
38Cevap
Valla ne yaşadı ne tramvasi var bilemem ama demekki karşınızda güven problemi yaşayan bir eş var. Anlayacağınız sizi kendisi ile bütün görmek istoyor. O böyle çağrışım yapıyor. Eğer hayır derseniz demekki çağrışımı başka yapacak. En iyisi takın alışın ve anlaşmaya bakın. bunun için kavgaya ne gerek var yarın birgün size bu konuda guvenemz ve kafasında kurar baskasinin alyansini takip size ortak tutabilir insanız biz melek değil çok fazla yanlışlarımiz hatalarımız var. Ve evlilik kredi sistemi gibi çalışıyor o krediyi bitirirseniz ayrilmazlar arkanızdan oyun oynarlar. Yani bence takın ve içi rahat etsin yoksa gel şüphe içinde yazar o şüpheden yorulur ve başka yol tercih eder ve alyans deyip gevmeyin çok fazla vukaat var bu konuda
Bir şey yaşamadı sadece kıskanç.
Evlilikte haklı/haksiz davasina girmeden yol almak gerek. Sen haklisin ben hakliyim denilirse orta yol bulmak zorlaşir. Detaya nasıl ki güzelce yazıp aciklamissiniz eşinize de aynı şekilde söyleyin açıklayın hatta parmağıma iyi gelecek bir kremin var mı diyebilirsiniz
Haklı. Erkek adam alyansını çıkarır ya da unutur mu? Evli olsam, o alyansın parmağımda olduğu her gün huzurlu ve mutlu olurum
doğrudur
Haklı evet 1 senelik evliyim yüzüğümü hayatta çıkarmam kocam da asla çıkarmaz banyoda bile hatta. Öyle çıkartırsanız unutma ihtimaliniz tabi olur. Bazen eşimin de parmağını sıktığı oluyor o anlık evdeyken çıkarıyor biraz duruyor hemen takıyor. Kadınlar böyle şeylere önem verir ama en çokta seven insanlar.
Bir kere takıp tahrisi gösterin ve lütfen çok nazik bir üslupla belirli olmayan yerlerde parmağınızı rahatlatıp rahatlatmayacaginizi sorun böylece hem güven kazanır hede onu mutlu edersiniz yeni evlilikte olabilir böyle şeyler tabiki ayıp ya da günah değil art bir niyet olduğunu düşünmüyorum
Durumumu biliyor e nabızdan cildiye geçmişimi de gösterdim ama mesela tek başıma dışarı çıkarken veya ofise giderken takmazsam sinirleniyor onunlayken takmadığım zaman bir şey demiyor
Güven problemi var demektir konuşun kendisiyle ama yüzeysel değil bir kahve yemek çay içerken yerken konudan bahsedin güven eksikligi yaratacak bir durum mu oldu diye belki iş yeri okul komsu bu türev biryerde hoşuna gitmeyen birisi vardır sahipli gozukmenizi istiyordur takmayı kavga etmişsiniz Sanar diye hoşuna gitmiyor dur
Ayy hassas misin çeen hassstir ordan iyice prenses oldunuz he o parmak gerekirse kopacak ama yuzuk cikmayacak.
Bilmeden konuşmayın çocukluğumdan beri böyleyim kaç defa doktor doktor gezdim cildim aşırı hassas
Azicik erkek olun ya
olamam ben prensesim hihihihihi
İdfjşfdjfl yav
@Falafelfalan dshdshdhdshsd :D
Mesele gönül'e kilit vurmaktır parmağına alyans takmak değil alyans takınca aldatmama perileri mi geliyor insana..
doğru
evliliğin nişanı sonuçta o yüzük. dikkat edilmesi gereken bir durum. eşiniz haklı olarak sizden bu özeni dikkati bekliyor. olay yüzüğün içerdiği anlamda yatıyor. eşinizin ve sizin yüzüğe bakış açınızda farklılık var bence. pek unutulacak birsey olduğunu düşünmüyorum 😂
Ben bu yaşıma kadar milletin elinde yüzük var mı yok mu diye hiç bakmadım yüzük işi garip geliyor bana
İlk defa olan bir durumda küslük saçma.
Ama benim eşimde hiç takmazdı.
En rahat alyans seçilmeli bu yüzden.
Romantik bir nişane bence kıymet verilmeli.
Ben seve seve takıyordum. O takmadıkça hatta onunkini de aldım işaret parmağıma taktım hahahaha
iyi yapmışsın dshsdhsdhsdh
Ama sonradan serçe parmak yüzüğü takmaya başladı şeref yoksunu
Zoruna gitmesin ama evlilik hayatın gizli kalmalı bence böyle herkese anlatmamalısın evli çiftlerin yatak odası ve hayatı gizli kalmalı aralarında olmalı yanlışsam yanlışsın diyebilirsin hiç sıkıntı yok
anonimiz dostum sonuçta
Eğer yüzük rahatsız ediyorsa yüzük parmağına eşinin ismini dövme yaptır. Bu şekilde olanlar var.
çok mantıklı
Çocuğunkini yaptırdım çok güzel oldu
@DeadMansBody Güzel
Şimdi bu değişir senin karın için haklı bir durum olabilir benim için olmayabilir ötekisi berikisi için hiç lafının geçmeyeceği geçeceği konu olabilir değişken
Geçmiş olsun kardeşim
Bizim işyerinde yasak
Ben 3.5 saat anlatamamıştım bunu 😎😎
neden yasak aga? maalesef bazen aşırı kıskanç olabiliyorlar
Teknik işlerde çalışanlarda
Elektrik ark riski ya da parmağını mekanik aksama kıstırma riskini barındırıyor.
Herkesin bildiği bir iş güvenliği kuralıdır.
hee anladım
Çapkın değilsen , kendinden eminsen sorun yok önemli. olan davranislar
yok değilim işim de olmaz
Parmağın kızarıyoru felan geç. Altın alerji yapmaz. Yapıyorsa git platin vs düzgün bir yüzük al tak.
Alerji değil cildim hassas masaya elimi koyuyorum hemen kızarıyor uzun vadede deri sertleşiyor
valla bir şey diyim mi söylemiştim aslında o da beni tanıyordu ama evlendikten sonra biraz değişti
Eyvah eyvah daha neler bekliyor acaba
@RoyHarper kral şeytan mı bu sen de naptın
Bu tarz şeyler yüzünden darılanları anlamıyorum ya bana fazla geliyor
Millet dışarıda başkasının elindeki yüzük var mı yok mu diye mi bakıyor biraz aşırı kıskanç
Kesinlikle katılıyorum
Bende alyansimi kaybettim sanırım (8 yıllık evliyim) alyans sorun edilmesi çok saçma geliyor
Evli olmayanlar evlilik dinamiklerini bilmiyorlar. Annem belki 20 yıldır takmıyor, babam hiç çıkarmaz. Hiç sorun olmadı aralarında. Yok takmak zorundasın yok millet evli olduğunu bilecek vs zırvalık
@Ayabasanmaymun bencede
Ben yemek yapıyorum iş yapıyorum falan derken sürekli çıkartıyorum çünkü
Haklı unutamazsın öyle bir hakkın yok. Günümüzde evli erkeklere bile göz diken kadınlar varken yüzüğünü takacaksın. Alerji yapıyorsa alerji yaomayan yüzük arastirip onu alacak yine takacaksın ki evli olduğun anlaşılsın.
Birazcık haklı ama seni de dinlemesi anlaması gerekli..
teşekkür ederim
N'aptınız cicim aylarında yatak mı ayırdınız?😸 Küstüm çiçekleri.😬
yooo :)
Parmakta yüzük yok diyə kavga edəni de ilk görüyorum.😸 Yüzük olunca aldatma asla olmaz ama olmayınca aldatılır mı?😸
ikinizinde haklilik payı var ama yüzüksüz de olmaz. kadın daha haklı sana kıyasla
Yüzük konusunda tabi ki haklı ama ben çapkın birisi değilim yüzüğü unuttuğum için takmıyorum
o zaman sıkıntı çıkmaz ya
Abartmış. Bende olsam takamam sürekli, parmaklarım şişiyor. Önce dinleseydi
Haksız, yok çiçek almadın yok yıldönümünü hatırlamadın yok yüzük takmadın, bazı kadınlar cidden çok sinir bozucu ya işin komiği de hep bu tür mıymıy kadınlar seviliyor değer görüyor
6 yıllık evliyim takmazsa ben de kavga çıkarırım. Evdeyken takmayabilir evde ben de takmıyorum ama özellikle dışarda kesinlikle takılması gerek
@Yomeyamo haklısın ama güvenmeyi seçmek gerek karşıdakinin de o tür işlere girmemesi lazım
İlla takılacak yani 😂 bekarlık iyi
23 yıllık Evli biri olarak hep yüzüğümü taktım. Parmak da yüzük olması bazın yerlerde daha ilgi çekici oluyor. Bu yüzden yapan her şekilde yapar
Olur böyle şeyler. Büyütmeye gerek yok. İki güzel söz söyle gönlünü al.
Esiniz haklı zaten kadınlar her zaman haklıdır
@huzunkuyurek 👌👌👌
Bunlar olan normal şeyler sen de tak dikkat et düzelir umarım
Herkes yüzük takıyor önemli olan yüzük varkende aldamamak
Yani evliliğin önemli delillerinden eşine de biraz hak vermek lazım
Aşkım ben unutuyorum ya, dövme yaptıralım mı de, bayılır🤭
neden çıkarttığını ona anlat elindeki hassasiyeti bilmiyorsa anlayış gösterir diye düşünüyorum elinde takınca ki kızarıklığı göster her zaman takmamazlık yapma tabi ki bi noktada haklı olur ama kızarmadan dolayı anlayış gösterşr
biliyor ya eğer berabersek çok ses etmiyor da daha çok tek başıma olup ta unuttuğum zaman sinirleniyor
Eee yani kadınlar her zaman haklıdır unutma bunu gadası s
Sabah göreceğin bir yere koy mesela telefonun üstüne falan
Evlisin ve burayı kullanıyorsun eşinin haberi var mı erko
buranın ne özelliği var saçmalama
@RoyHarper aynen kral iyice saçmaladılar
@RoyHarper karında kullana bilir mi? Karınızı balkona bile çıkarmazsınız
18 lik ergenler için burayı kullanıyor erkolar evli biri hiç masum değildir burdaysa
@Simtozu ulan sanki ben eşim kullanamaz mı demişim ben eşimin telefonunu elime alıp kurcalamıyorum ki istediğini kullansın burası dediğiniz date sitesi mi prno sitesi mi ne saçmalıyorsunuz
Evli erkeğin burada işi ne? Erkek böyle yerleri küçük kızlarla konuşmak için kullanıyor
Karın Rus olsaydı ona yemek yaptırmaz her şeyi kendin yapardın burayı da kullanmazdın Türk olduğu için değer vermiyorsun
@RoyHarper Türk erkeği aynı 18 girmiş sarışın rus için çocuğunu karısını sokağa atıyorlar
Demek ki sen küçük erkeklerle yazışmak için kullanıyorsun
Önemli olan birbirinize güvenmeniz arkadaşım herşeyi açık açık konuşun neyde güvenmiyor sana ne konuda? Korkmasın! Onu rahatlat dostum
Bana güvenmiyor demedim ki. Fazla kıskanç birisi başka bir kadınla konuştuğumu görünce deliriyor hemen
Olmaz delirmesin kıskanmasın kıskanılcak bir şey yok sen zaten sınırını biliyorsun oda bilsin izin verme bukadar kıskanmasına
nasıl yapıcam ki
Kızman gerekiyor örnek olarak " bak kızıyorum sana birdaha tekrarlatma bana son kez söylüyorum kıskançlığını bir yerde durdur bu şekilde devam edersen birdaha senle bu konuyu tartışmayacağım. gerektiğinde yüzüğü ben takacağım olmazsa doktora da gideriz ama böyle yapma beni de strese sokuyorsun gereksiz yere birdaha bukadar kıskançlık yaparsan daha çok kızarım ben bilmiyor muyum nasıl davranmam gerektiğini çocuk değilim sende bana çocuk gibi davranma" de birde sen onu daha iyi tanıyorsun onun dediği şeylerden gir birde bu yüzük meselesinide hallet doktora git yüzüğü tak ne olacak ki zaten en kolay şey o. içi rahat olsun ama ona da sınır çek gereksiz kıskançlık yapmasın diye daraltmasın diye zaten onu seviyorsun yüzükte en kolay şey
Bağırıp çağırmam ama sınır koydururum haklısın
Bağırmadan tabi ki ama kızdığım belli olsun
Değil mi zaten en kolay şey yüzük takmak en önemli şey saygı ve bolca sevgi🤙
Aynen üstat
Birde ona güzel ve yeterli olduğunu hatırlat. Ve onu çok sevdiğini de. Mükemmel bir vücuda sahip olduğunuzda hatırlat ona
Kadınlar evlendikten sonra unutabiliyor 😂
Tamamdır hocam sağolasın
Nedemek hep mutlu olun 🤙
Shhshshhshhs 😂
Shshhsjdhsjdhshshj
Kadınları yeterince tanımıyorsun demek ki
Ve anlamıyorsunm
Nasıl yani tam anlamadım
Soranlara ne söyleyeceksinm
neyi soranlara
Yüzük neden yokksa?
Senin yüzük takmayip çapkınlık yaptığıni saniyor. Yapacak olsam parmagimdan çıkarıp cebime sokmak cokmu zor diye kendini savunma yapabilirsin
Boş iş, buna kusulmez. Bahane ariyo kusmene. Takmayinca tüm herkes aaa bu bekarmis hemen kapalim mi diyo? Kızlar kusecek yer ariyo
Haksiz değil :) parmaginiza gore bir yuzuk secimi yapabilirsiniz daha incesine bakin
yok sorun o değil cildim aşırı hassas
Hakli evet. Surekli yuzuk cikarilir mi?
Parmaginiza kucuk ise buyugunu yaptirmaniz lazim
Hayır cildim hassas ne diyim yani mesela elim masaya değsin deri hemen kızarıyor uzun süreli durumlarda cildim de bozukluk oluyor doktora gidip krem almam gerekiyor
Parmagina her gun krem sursen belki iyi gelir
üşeniyorum ama sürdüğüm krem kortizonlu o yüzden en fazla 1 hafta kulanıyorum
Hakli. Madem sen takmiyorsun o zaman o da takmasin olur mu oyle sey sence
Yav ben inat edip takmamazlık yapmıyorum ki unutuyorum
Bahane bittiyse ne zaman canım yüzük takmak istemiyor dersin ortalama? O kısımda destekleyeceğim seni çünkü
anlamadım
Bir sürü bahane sunmuşsun yüzüğü takmamak için ama unuttuğunu iddia ediyorsun. Unuttuysan unutmuşsundur bahaneye ihtiyacın olmaz. Bahane varsa inandırıcılık yok olur. Direk yüzük takmak istemediğini söylesen eşin de o tepkiyi o kadar yüksekten vermez ama bahaneler ona güvensizlik oluşturur.
anladım
Aranızdaki uyum güzelse dikkat et. Değilse yol yakınken bitir.
Karşında takmayan Bir kadıni kabul edebiliyorsan sorun yok
Haksız bence insanlar nasıl rahat edecekse öyle olmalı.
Karının önce gönlünü sonra ruhunu doyurursun böylelikle küslüğü biter.
Unuttum dediyaen birşeye gerek yok bir şiddete gerek yok ama onu daim yapıyorsa sorundur.
Biz eşimin yüzüğünü ilk senemizde satmıştık 😅😅
neden dshdhshsdhsdhsd
Altın erkeğe haram diye takmadı bende sattım künye aldım
yanlış anlamada eşin tam bir geri kafalıymış
Çok fena hoplatırım unutamaz yüzüğü
o da beni hoplatıyor
iyi yapıyor unutma be adam
tammadır :D
Yenge kıskanıyor.. üzmee
Evet kıskanç, bilerek yapmıyorum ama unutuyorum maalesef
alırım yarın gerçi salonda yatınca daha rahat uyuyorum :D
Tek yatmaya da alışığım dhhshhshsh