En baştan söyleyeyim trol felan degil arkadaslar ve bunun yuzunden kizdi bana. Her şey bitti konu benim sutyenime geldi. Dün arkadasimizla dışarı çıktık. Eşim iş çıkışı arkadaşıyla eşini aldı bana da aşağı in hiç yukarı çıkmayalım dedi bende hazırlandım indim. Sutyen takmamistim çünkü öyle daha rahat ediyorum. Arkadaşının yanında bisey diyemedi sadece hava sıcak olmasına rağmen hırka al üzerine dedi. Neyse hırkayı aldım ama geri çıkardım çok sıcaktı. Ters ters baktı bana eve gelince de bagirdi. Heryerin belli hırka giy dememe rağmen çıkartıyorsun. Felan dedi bende belli değildi abartma deyince daha da sinirlendi. Bi söz dinle bisey diyorsak bi bildiğim var dimi dedi sinirlendi yattı. Kim haklı burada?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eşin haklı o da bir erkek sana da bir erkek gözüyle bakıyor ve başka erkeklerin görmesini istemiyor normal olarak onun için bi sutyen giymek zor değildir diye düşünüyorum
Rahat değil özellikle benim gibi sıcak bi memlekette yasiyorsaniz hiç rahat edemiyorum.
Yine de seni kıskanıyor normal olarak yani diğer erkeklerin belli olduğunu görmesini istemiyor eşin o senin gayet doğal bence sende biraz anlayışlı olabilirsin canım bana sacma gelmedi açıkçası kızmasi ben olsam bende kızardım 🙂
eşin daha önce kıyafetine karışıyorsa ve bunda bilgisi yoksa o haklı
ama şimdiye kadar hiç karışmadı ise bunada karışmasa iyi olurdu
Kıyafet konusunda zaten anlasamiyoruz çoğu zaman karışıyor bende bu kadar çok karışmasını istemiyorum 🤦♀️
eşin seni çok seviyor ve kıskanıyor olabilir bundan yapıyor diye düşünüyorum
Evet çok kiskanc zaten kendisi de diyor bunu. Seni herkesten kıskanıyorum felan diye
maalesef dış işlerinde ona baglısınız iç işlerinde o size baglı
bunu avantaja cevirin bütün dışarıda yapılacak işleri ona yaptırın
Dış işlerde neden eşime bağlı kalayım ki
onu demek istemedim kıyafetine karışıyorya o zaman sen git diyeceksin markete pazara bunu demek istedim
Anladımm. Çoğu zaman kendisi gider ya da beraber gideriz. Eşim olmadığı zaman kendim de gidiyorum değişiyor yani ama Pazara felan tek gitmemi istemiyor. Ya kendisi gider ya da beraber gideriz
muhtemelen camları da siliyordur
Genelde evet. Camları eşim siler tülleri de yıkadıgim zaman geri eşim asar. Hem bu işler biraz güç gerektiriyor. O yüzden de eşim yapiyor onları
anladım
kıskanclık oldugu için oluyor genelde bunlar
Zaten ben demeden kendisi demişti. Camları sen silme diye
evet anladım
Bence yanlış kişiye kızmış. Kendisine kızması lazımdı senin gibi bir kadını karısı yaptığı için.
Ne alaka?
Kocanın buna kızacağını bile bile yapman hoş değil. Eşim çok nadir çıkar öyle dışarı. Ona ses etmem misal
Sütyen giymemek nedir hanımefendi ben giymesem belli olur uçları vs. Eşiniz haklı
Ne giydigine bagli ama simdi uclari dimdik ben burdayim demesin
Gogus ucu pedi kullanıyorum o yuzden belli degildi
Simdi esin kadinlarin memelerine dikkatli bakiyosa ve arkadasininda oyle oldugunu biliyor ya da dusunuyorsa. Seni kiskanmasi normal. Tamamen kendinden biliyor
Sütyen takmayinca bıngıl bıngıl sallanıyor bide uçları çıkmışsa eşin çıldırmasin napsin
Sonuçta kosmuyorum niye sallansin ayrıca gogus ucu pedi takmıştım o yüzden uclari belli değildi
Bazıları yürürkende sallanıyor koşmaya gerek yok. Kıskanmis seni güzel değil mi aslında
Kiskanmasi güzel ama bunun yuzunden bağırması hoş değil bence
Orası hoş olmamış tabi derdini güzelce anlatmış olsa belki sende hak verirdin
Belki de arkadaşı ile arasında bu göğüs mevzuları geçti daha önceden?
Haklı bence hatların belli oluyorsa kıskanması normal
Eşin bir bakıma haklı olsada sende haklısın hava sıcak senide anlaması gerek özgüven mesleesi bence bu. Yaşlar kaç?
Kocan çok haksız yav meme kadar güzel görünen başka bir şey mi var
Memelerin büyükse veya çok belli oluyorsa hoş durmuyor bence
Çok belli olsa giymezdim zaten ama öyle belli de değildi
Sana göre belli değildir belki. Kaç beden giyiyorsun normalde
85B
Çdkta büyük değilmiş evet uçları de büyük değil belli değilse çok problem olmas
Bencede
Yinede giy sütyenini kanki 😂
Demekki belli olmuş ki adam hırka giy demiş
Belli olsa çıkmazdim kendi abartiyor
Belli olmasa adam nerden bilcek
Ya sutyen takilmadigi belli oluyor ama goguslerim apaçık belli değil sonuçta
Yinede dışarıdan erkeği tahrik ediyor bu durum ciddi şekilde ve adamda rahatsız olmuş bu durumdan
Kocanı delirtmissn
Ne kadar sıcak olsada takman gerekiyor
Belli oldugu için kıskanmış haklı
Memeni görmediğim için haksızsın.
Uçlari belli olur sende ar yokki
Gogus ucu pedi kullandığım için belli olmuyor. Bilip bilmeden hadsizce yargılama..
Aaa cok ama cok özür dilerim aslında aklımdaydı var mı diye soracaktım ama eşiniz belli oluyor dediniz diye dedim affedersiniz hanımefendi
Adam haklı ben olsam sana daha kötü davranırdım
Niye hakli olsun ki? Ayrıca bunun yuzunden bagirilip kötü davranilmaz bence..
Senden boşanırdım kesin sen dik kafalısın laftan anlamazsın Allah adama yardım etsin
Ne alaka dik kafalı felan değilim. Sırf bunun yuzunden insan eşine bağırmamali bence. Ve sen daha kötü davranirdim yazmışsın. Asıl Allah esin olacak kişiye yardım etsin
Takman gerekiyor
kocan haklı
kocan haklı.
Eşin haksızlık etmiş sana canım
Eşin haklı
Kocan haklı
Tak o zaman
Yani birazcık haklı
Neden?
Erkek kafasında düşünürsen birazcık ne yanında iş arkadaşı da olsa en yakın arkadaşı da olsa şimdi senin fiziğini bilmiyorum da bir erkek bu durumda koruma içkisine gider
Anladim ama bariz belli olsaydi çıkmazdım bende fakat belli değildi
Burada adam haklı dediysek sen suçlusun demedik.. yani gelen kişi eşinin yakın arkadaşı da olsa senin o şekilde olduğunda gözleri kayar bu normal onun içinde bunu da bildiği için eşin yani konuyu fazla uzatma
Eşin yobaz
e ne yapmamız lazım
Sen haklısın
Sacma
Bence sen haklısın