Ben kapalı bir kadınım tayt giymeyi seviyom tabii tunikle yani açık değil ama eşim giymememi söylüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kapalı olmandaki amaç önemli. Bedenin belli olmasın diye, Allah'tan korkun dan mı kapalısın yoksa öyle hoşuna gittiği için mi. Ayrıca eşlerinize biraz saıgınız olsun. Baba evinde babanız kızsa giyebilirmiydiniz
019 Yorumla- +1 yıl
Kapalı ya da açık ne demek
- +1 yıl
Ahlak kisiliktedir kadına bu saçmalığı layık goren bir inanç tanridan değildir
- +1 yıl
@BlackAnggel dini kendi çıkarınıza göre yaşayamazsınız. Allah'ın emrini, peygamberin sünnetini eğip bükemezsiniz kendi nefsinize göre. Emirler belli, yasaklar belli, haramlar belli. Allah apaçık belirtmiş bir müslümanın nasıl olması gerektiğini Kur'an'ı Kerim'de. Uygularsan müslüman olursun uygulamazsan da münafık. Bu kadar basit.
- +1 yıl
Sizin uydurmasyon allahinizinda muhammed in uckurundan kadının kılığından kıyafetinden başka derdi yok dünyanın namus haya yoksunu insanları sizsiniz aslında
- +1 yıl
Icinde Çocuk istismarı olan bir kitabi kutsal gören bu zihniyetten ne beklenirki
- +1 yıl
Pislik bu din ve sizsiniz savaş esiri kadınları zorla fuhuş yaptırarak satan ol bir inancı böyle mi kurtaracaksiniz bumu lan ahlak fuhuş sektörü dönüyor resmen
- +1 yıl
Tecawuz cinayet zorla fuhuş gasp yalan yağma hertürlü pislik var
- +1 yıl
Yokmu ıslam =zorbalık kadın çocuk istismarı ilk sahabeler fuhuş mafyası kadınlara zorla fuhuş yaptirtip karşılığında silah satın alıyorlar koskoca yaratıcı ya bak gönderdiği kitapta hertürlü mafya işleri mevcut uğraşılan rezilliklere bak savaş diyen allahmi olur zorba reziller
- +1 yıl
Sizin allah ilk müslümanları mağdur etmemek için fuhuş sektörü işine girmiş siz önce bol cukurunda olup etrafa çamur muamelesi yapmayı bırakın ahlaki namusu olan biri bu dini zaten kabul etmez
- +1 yıl
Hehe öyle der ama alttan alta hertürlü kötülüğü pisliği yapar 9 yaşındaki daha oyun çağında çocuğa bile kadın gözüyle bakar bu sapıklık inaniyla birlikte katledilecek başka yolu yok sizin gibi kadının saciyla başıyla uğraşan namusu ahlaki türban zanneden değersiz murdar zihinler bu dünyadan defolup gidecek fuhuş sektörü dininin sefili
- +1 yıl
@BlackAnggel işte sizin İslam'dan zerre kadar bilginiz olmadığı aşikar. Allah size Müslümanlığı nasip etmemiş ki içindeki güzellikleri göremiyorsunuz. Bakara suresi ayet 6 ve 7 der ki. Şüphesiz inkar ederleri uyarsan da uyarmasan da onlar için aynırıdır, iman etmezler. Allah, onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir; ve gözlerinin üzerine de perde (çekmiştir). Ve büyük azap onlar içindir. Sanırım sizin gibi insanlar için bir ayet.
- +1 yıl
Dostum yuce kitabimizin hangi emri gunumuzde kapalilik adi altinda kapanmayi emretmis bugun kadinlarin tesettur adi altinda giyimlerinin hic biri Kuran -i Kerimde yazmiyor orada yazan tesettur emirleri bambaska asil bu emirleri egip bukenler sokaklarda salina salina geziyor
- +1 yıl
@priwateman
(Resûlüm!) Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini (harâmdan) sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, ziynetlerini (süslerinin takılı olduğu boğaz, baş, gerdan, kol, bacak ve kulakları gibi yerlerini) açıp göstermesinler. Ancak bunlardan görünmesi zarurî olan (yüz, bileklere kadar eller ve bileklere kadar ayaklar) müstesnadır. Nur suresi ayet 31. - +1 yıl
Sapık kitabın sapık insan bozmalari şu rezil ayetlere bak tanrı kelami dedikleri rezillige bak
- +1 yıl
@priwateman yüce kitaba bak p*rno günlüğü
- +1 yıl
Dininde çatır çatır tecavüz zorla fuhuş var hala utanmadan olmayan ahlaklarini satıyorlar
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. siz kaç yaşındasınız
ya sen ne giyeceğini bilmiyorsun ondan eşin kızıyor ya da eşin kıskanç psikopat herkesi kendisi gibi karıların popon baktığını sanıyor onda (insanlar karşısındakini kendisi gibi bilir lafı boşuna değil)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
69Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı birinin tayt giymesi normal değildir gadası
00 Yorumla Açık ya da kapalı da olunsa erkeklerin kılık kıyafet mevzularına karışmasına ayar oluyorum..
21 Yorumla
Soran+1 yılBende
Eşinin kendi içinde bir şey bu bence belli olmuyorsa çok sorun olmamalı
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede tunil giyom zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçiniz bozulmuş dışınız bozulsa nolur ki aslında? 🤔
Yazık sizin gibi insanlara...
Sizin gibiler yüzünden İslam'dan utanır olduk, müslümanız demeye korkar olduk 🤕
En çok 2 şey buna sebep:
1-Her b*mu yiyip (haram, faiz, hırsızlık, nifak, yolsuzluk, yalan...) sıkışınca islam diyenler
2-Bir de herşeyi ortada ama başı kapalı bayanlar19 Yorumla- +1 yıl
Islam zaten kadından başka dersi olmayan utanılacak bir din lanetliler
- +1 yıl
@BlackAnggel herkese nefret kusan sizsiniz ama lanetli olan din. Komiksiniz.
- +1 yıl
@yolcununbiri herkese değil muslumana sizi yaşamda reddediyorum
Cevap sahibi+1 yılAma bi sana saygı duyuyoruz
- +1 yıl
@BlackAnggel vjhbjvghbkvgc yaşamak için de senin fikrine ihtiyacımız vardı. Nesin sen Azrail mi?
- +1 yıl
+1 yılKesinlikle haklı ben bile yolda kapalı bir kadının tayt giydiğini gördüğümde garipsiyorum. Her ne kadar tunik de giysen tayt bütün hatları belli eden bir giysi diz kapağının şekline kadar. Haliyle eşin gayet haklı.
34 Yorumla- +1 yıl
Kapalı açık sacmaligini bırakın kadının ahlaki kisiliktedir
- +1 yıl
Ee canım tesettür takıp mini etekle gezsinler o zaman? Bende tesettürlü değilim ve gayet ahlaklıyım kapanmıyor oluşumun sebebi de ben buyrulduğu gibi kapanamam ne olduğum belli olmalı okey?
- +1 yıl
Bu saçmalık dinde bu dinin bütün ogretileride yalan ve saçmalık saç kadının kimligidir ortusudur zaten bu saçmalıklari ahlak namus gibi kavramlarla bir görmeyin
- +1 yıl
Tamam ya sen düşünceni kendine sakla rica ediyorum
Tesettürlüyseniz düzgün giyinin lütfen. Tunikle giyseniz bile bacaklarınız ortada oluyor. Eşiniz haklı kapanıyorsanız düzgün kapanın Allah aşkına
30 Yorumla
+1 yılTunikle poponu kapatsan da tayt bacaklarına yapışır ve bence kapalılığa ters bir durum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılTunik kapatıyordur ama kalçaların güzelse kıskanması normal , kapalılar hep ilgi çeker
12 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekiciymisin?
- +1 yıl
🤔
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyakışıyosa giy açıp gezmiyosun ya kendisiğ bakıdur giyenlere sana giydirmiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşın kapalı ama tayt giyiniyorsun o zaman kapanmanın ne anlamı kaldı?
62 Yorumla
Soran+1 yılTunikle giyiyom
- +1 yıl
Saç mahrem değildir
+1 yıltunikle giydiğinde bacakların da belli olmuyorsa sorun yok ama bacakların belli oluyorsa kapalı olmana ters bir durum. belki bu yüzden istemiyordur
00 Yorumla
+1 yılBu ne pehriz bu ne lahana turşusu? Ya türban sadece başı kapatmak mı? Eşin istese bile giymemen lazım. Evinde giy seviyorsan.
00 Yorumla
+1 yılYa adam akıllı kapan ya da açıl dini bozuyorsunuz ahlak bozulursa dinle düzeltiriz din bozulursa neyle düzeltcez
00 Yorumla
+1 yılAşağıda yorumları okuyunca yorum yapmak yerine yorumların sertliğinden korktuğumu yazmak istedim. Giyme kız.
00 Yorumla
+1 yılKapalı bir kadın tayt giyemez vücut hatları belli olur tunikte olsa tesettür olmaz, birde şahsen ben hoş bulmuyorum taytı açık olmama rağmen
00 YorumlaTunik uzun olsa kalçanı kapatsa nolur tayt dar bütün bacaklar belli kapalılığa ters bi durum adam haklı kapanma o zaman açıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı sen allah rızası için tesettürlü degil misin neden vucut hatlarınızı belli edecek şekilde giyiniyorsunuz Tesettürm kullanma bence madem böyle giyiniyorsunuz saçma buluyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılTunik giyiyom zaten
Cevap sahibi+1 yılTunik giysen bile vucut hatlarını belli ediyor ve dikkat çekiyorsun Tesettürün amacı diikat cekmeden giyinmek ve vucudunu örtmektir. Kuranı Kerşmde cilbab olarak geçiyorum arapöası türköesi hijab yani tesettür örtğnmek anlamına gelir. Siz dogru tesettürlü yapmıyorsun böyle giyşnerek günaha giriyorsunuz dogru tesettür budur
www.google.com/search
Cevap sahibi+1 yılSen islamı ve tesettürü yççok yanlış anlamışşın
Soran+1 yılO kadr değil
Cevap sahibi+1 yılİslam bunu söylüyor kuranı kerim ayetini inkar edemezsin. inkar edersen şirk koşmuş olursun okadar.
Cevap sahibi+1 yılbu gönderiyi ve soruyu soran sensin ben degil
Soran+1 yılSakin
Cevap sahibi+1 yılne sakin deli misin soru sordun cevapladım.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılEsin seni kiskandigi icin istemiyordur cok mu kisa tunigin boyu
02 Yorumla
Soran+1 yılKalçamı kapatacak şekilde
- +1 yıl
Baya kiskanc ozamn evlanmeden once de oyle. giyinmiyormuydun
+1 yılBende eşime kızıyordum ama beni ikna etmeyi başardı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Emin ol o da kabul edecek
+1 yılBence eşinle mutlu olmayı istiyosan adamı dinle hem dinen de öyle giyinmen zaten haram
016 Yorumla
Soran+1 yılTunik giyoyom
- +1 yıl
Sonuçta ne yaparsan yap bacaklarını gizleyemezsin kapattım sandığın hiç bişey kapanmıyor aslında
- +1 yıl
Bence sizin de nefes almanız haram sizde şu düduk din bozması sahtekarlikta temizlensin bu dünyada
- +1 yıl
@BlackAnggel bu din sana ve senin gibilere neden batiyo acaba çok merak ediyorm
- +1 yıl
Çünkü kadına bu kadar sapıkça yaklaşıp benliğini kişiliğini yok sayan bir din tanrıya ait değildir kot da giyerim elbisede sacima masada yaparım fon de eğer yüreği merhametli doğru biriysem tanrının gözünde çok degerliyimdir kan tüküren toplumların neden bu kadar çok kadına saldıran zihniyet lerden oluşması da ayrı düşündürücü işiniz gücünüz kadın lanetlenmissiniz
- +1 yıl
@BlackAnggel keşke bu kadar boş yapmasanda kendinin iyi olduğunu düşünüyosan öncelikle insanların dini inançlarına saygılı olmayı öğren inandığın tanrı seni değerli bulsun
- +1 yıl
Senin inancına saygı duymam lagimdan cikip mutfağa girip heryeri kirleten bir hamambocegine saygı duymam demektir sizin bir allahiniz yok sahte peygamberin peşinde yok olacaksiniz
- +1 yıl
@BlackAnggel umarım seninle yok dediğin Allah'ın ve sahte dediğin peygamberimin önünde karşılaşırız vesselam 🙋🏻♂️
- +1 yıl
Hmm cesedlerinize bakarken karsilasicaz
- +1 yıl
🙋🏻♂️
- +1 yıl
9 yaşındaki çocuğa tecawuz etmiş sapigin ümmeti bıktım sizin gibi değersiz şeylerle bu dünyayı paylasmaktan
- +1 yıl
Paylaşmak istemiyosan kolayı var g*tüne bi füze tak ve uzay bosluguna fırlat kendini 😉
- +1 yıl
Bir saat yeter tüm müslümanları yok etmek için bu dünya sizin gibiler les zihniyetiyle yayilsin diye varolmadi
- +1 yıl
Gerçekten çok boşsun.
- +1 yıl
Boş olan sizsiniz defolun bu dünyadan
- +1 yıl
Tamam işte füze meselesini düşün bı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam karismam bayiliyorum kapalilarin tayt dar kot giymelerine
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılTunik olduktan sonra bi sıkıntı yok ki zaten. Kapatıyor tunik
00 Yorumla bi kere kadın kişiliğiyle fark yaratır ayrıca sana güvenmiyor mu? neden bu eşlerin kıyafetlerine karışma isteği hiç anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılEsin saygı duymalı sana ben karısmam kıyafete
00 Yorumla
+1 yılYoo kesinlikle kızmamadı gerek. Peki sen boyu fiziği güzel hir karı mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim giyindiğinde bunu bana karşı kullanıyor, bacakları ilgi çekince eve geldiğinde onlarla ilgilen herkes baktı diyor
014 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet. Siz kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yıl1 yıla yakın siz
Cevap sahibi+1 yılSiz daha yenisiniz biz 11 oldu. Eşim beni kıskandırmayı seviyor. Ayrıca tesettürlü değil. Size evinize giren çıkan birileride yakın kişide olsa bakıyor elbette ve bu insanı biraz değişik kıskançlığa itiyor
Soran+1 yılNiye boşanmıyon ki
Cevap sahibi+1 yılBoşanacak bir şey yok bu sadece bir fantezi aslında
Soran+1 yılSende razıysan bana bişey demek düşmez
Cevap sahibi+1 yılSiz evde yalnızken farklı şeyler düşünüp hiç kendi kendinize bişeyler yapmıyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılSiz hiç yalnızken bişeyler düşünüp denedinizmi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEminmisiniz. Bu imkansız
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİsmi açtım gelmek istermisin
Soran+1 yılYazdım
+1 yılTunikle tayt hoş durmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kötü bir görüntü
Soran+1 yılAnladım
Kendisi başkalarına çok bakıyordur; ondan.
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçorap la tayt arasında çok fark yok. g. ötün belli olmasada bacakların belli olur. mini giymiş gibi olursun. buda tesettür değil. haklı adam.
02 Yorumla- +1 yıl
Tunik kapatıyor yazmış.
Cevap sahibi+1 yıl@ellevoguer tünik boyu?
Eşin haklı kapalı bir kadının tayt giymesi tesettüre uygun değildir. Tunik giysende bacaklarin belirgin şekilde ortada kalacaktır. Boşuna kafanızı örtmeyin açılın böyle saçma kombinler yapmak yerine
00 Yorumla
+1 yılyani anladığım kadarıyla dışarı çıkarken tunik dahi olsa izin vermiyor hani gittiğin yerde tuniği çıkarıyor olmandan rahatsız oluyodur
08 Yorumla
Soran+1 yılYok çıkarmıyom
- +1 yıl
yani gereksiz kıskançlık yapıyor ozaman ve sanırım fazla dikkat çekici olduğunu düşünüyodur
Soran+1 yılGereksiz, bencede
- +1 yıl
aşırı kıskançlık güzel değil bu arada tunik dizlerine kadar mı daha mı kısa?
Soran+1 yılKalçamı kapatacak şekilde
- +1 yıl
hani baldır kısmı görünüyorsa ondan rahatsız oluyodur ve oturup kalkarken açılmasından
Soran+1 yılBilmiyom
- +1 yıl
hani görsel olmadığı için net bişey diyemem ama tunik sadece kalçalarını kapatacak kadarsa kesin ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanıyor adam. Tunik dediğin kıyafet ince bir ürün. Görüntü hoş olmayabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen kapaliyim. vallahide billahide giyilmez😳gunah felan diyip lügat paralayamam bu kapalilik olmaz. kapali ise bi bayan tayt giyemez. evinde giy istedigini cropla gez kime ne bize ne.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTunikle sıkıntı olmaz
131 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama eşim
Cevap sahibi+1 yılÇünkü tunik ortuyor
Soran+1 yılYani niye kızıyor anlamıyom
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyor olbilir
Soran+1 yılBencede ama bana karışamaz
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle tabiki
Soran+1 yılZaten dinlemiyom
Cevap sahibi+1 yılSonuçta görünmüyor bir yerin
Soran+1 yılYani kalçamı kapatıyom
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Abartıyor bence
Soran+1 yılElalemin karısı tuniksiz geziyor
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi bileceği is
Soran+1 yılKimse kimseye karışamaz
Cevap sahibi+1 yılTabiki.
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte kaldı o
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılSende yaşıyon mu böyle sorun
Cevap sahibi+1 yılAçığım ben. Bosandim, eşim karışmiyirdu kiyafetime
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılAynen. Güven meselesi bir yerde
Soran+1 yılBencedee
Cevap sahibi+1 yılSen rahastsan öyle yap
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBurdan baya konuştuk 😂
Soran+1 yılHe yaa😅
Cevap sahibi+1 yılAynrn oyle oldu
Soran+1 yılEvettt
Soran+1 yılEdelim
Cevap sahibi+1 yılCikiyorum gizliden
- +1 yıl
Maşallah sohbet koyu :)
Bence herkes istediğini giyebilmeli. O nedenle giymene kızması bana saçma geliyor. Ama tabi bu kadar geniş bakmak zorunda değil herkes.
00 Yorumlahaklı degil sende ona karış bence
10 YorumlaSonuçta tunik kapatıyor yani 😊
11 Yorumla
+1 yıleşinin dar kafalılıgı
10 Yorumla
+1 yılAy çok saçma zaten tunik var görünen bir yerinde yok
00 YorumlaTuniksiz tayt giymek ister miydin izin verse?
00 YorumlaNedneki çokmu dar
16 Yorumla
Soran+1 yılTayt işte
Soran+1 yılİşte eşim giyme diyor
Soran+1 yılBilmem
Çok Saçmalık Sana bişey sormak istiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBuyur
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda giymeye bende iyi bakmıyorum açıkcası
12 Yorumla
Soran+1 yılTunikle ama
- +1 yıl
Cıks
+1 yılKapalilara uygun değil bence tayt
13 Yorumla
Soran+1 yılTunikle kapatıyom
- +1 yıl
Tam olmaz bence
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBize ne sizin hayatinizdan
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne ben öylesine soruyom danışmak istiyom zaten platformun amacı bu istemiyosan cevaplama
- +1 yıl
Çok gereksiz bı sori
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. tunikle giyilebilir bence
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmuyorsa kalçan, abartıyor
00 Yorumla
+1 yılTayt giyiyorsan neyin kapalı başın mı
00 Yorumla
+1 yılEşinize değil, islama göre giyinin sizde.
00 Yorumla
+1 yılSiz kapalimi oluyorsunuz simdi
00 Yorumla
+1 yılHaksız, ne istersen onu giyersin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Eşin olsam yırtarım taytların hepsini.
00 Yorumla
+1 yılBelki olan bir yerin var demek ki
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir soru , soru bunun neresinde?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılTunik uzun ise ne olabilir ki
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Evde giyebilirsin..
00 YorumlaNeden ki kiskaniyomu fizigin nasil peki
00 YorumlaModa & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Yakışıyorsa giy bizde görelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalı biriyim dediniz merak ettiğim bir konu var ulasirmisin musaitsen birsey sorcam
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yıleşin sana neden karışıyor?
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Eşim tayt giymeme kızıyor. Tunikle giymeme rağmen böyle yapıyor, haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler